Xbox Series X: Gameplay βίντεο από το φρικιαστικό Scorn


Το Scorn είναι μία από τις αποκλειστικότητες των Xbox Series X και Series S, με το πρώτο gameplay βίντεο να μας βάζει στο φρικιαστικό του κόσμο. Το Scorn είναι ένα first-person shooter από την ομάδα ανάπτυξης Ebb Software. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε μετά από μία επιτυχημένη καμπάνια στο Kickstarter, αλλά μετά ήρθε η ανακοίνωση της αποκλειστικότητας στη Microsoft.

Από τότε όμως, δεν είχαμε ακούσει κάτι για το Scorn, παρότι το περιμένουμε να κυκλοφορήσει το 2021 για Xbox Series X/S και PC. Όμως, πλέον έχουμε ένα νέο βίντεο με gameplay, το οποίο μας βάζει στη δράση και τον περίεργα όμορφο κόσμο του παιχνιδιού. O κόσμος είναι εμπνευσμένος από τον Ελβετό καλλιτέχνη H.R. Giger. Τα όπλα του παίχτη είναι κατασκευασμένα από κόκκαλα και έχουν σάρκα στο εσωτερικό τους.

Xbox Series X, Xbox Series X: Gameplay βίντεο από το φρικιαστικό Scorn

Κάθε αντικείμενο φαίνεται πως είναι ζωντανό στο παιχνίδι, δίνοντας την αίσθηση ενός φρικιαστικού, sci-fi κόσμου. H δράση του παιχνιδιού πάντως δε φαίνεται γρήγορη, καθώς το παιχνίδι καλεί τους παίκτες να εξερευνήσουν το χώρο και να λύσουν διάφορους γρίφους, παρά να επικεντρώνεται στο shooting. Βέβαια, έχουμε ακόμα αρκετούς μήνες μέχρι την κυκλοφορία του, οπότε περιμένουμε και άλλα δείγματα.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bizim

Αντιγραφή του agony μου κάνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.