Xbox Series X και Series S: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες στην Ελλάδα

, Xbox Series X και Series S: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες στην Ελλάδα

22 Σεπτεμβρίου σήμερα και η Microsoft παρέμεινε πιστή στο ραντεβού της, ανοίγοντας τις προ-παραγγελίες για τα επερχόμενα Xbox Series X και Xbox Series S. Εδώ και λίγη ώρα οι νέες κονσόλες της Microsoft είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα.

Αν θέλετε το δυνατότερο Xbox Series X η τιμή του ανέρχεται στα 509,99 ευρώ, ελαφρώς ακριβότερο από το PlayStation 5. Το Xbox Series S παραμένει οι οικονομικότερη next-gen πρόταση, με τιμή στα 309,99 ευρώ. Δε γνωρίζουμε διαθεσιμότητα τεμαχίων προς το παρόν, αν και περιμένουμε τα πράγματα να κυλήσουν λίγο πιο ομαλά σε σχέση με τα προβλήματα στις προ-παραγγελίες των PlayStation 5.

Να θυμίσουμε ότι λίγες ώρες πριν η Microsoft ανακοίνωσε την αγορά της ZeniMax, μητρικής εταιρείας studio όπως τη Bethesda και id Software. Επίσης, αν και ακριβότερο, το Xbox Series X παραμένει η δυνατότερη κονσόλα της γενιάς προς το παρόν (πριν αρχίσουν να βγαίνουν οι “Pro” εκδόσεις). Οπότε, όλες οι προτάσεις πλέον βρίσκονται στην αγορά και έτοιμες για να μας δεχτούν στη νέα γενιά κονσόλων που ξεκινάει σε λιγότερο από 2 μήνες. Θα τσιμπήσετε;

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christian

Κάτσε να βάλουν και κανένα παιχνιδάκι μαζί και βλέπουμε..

Nickolas

Μετά και τη εξαγορά της Bathesda θα το τσιμπήσω σίγουρα, αλλά προπαραγγελία όχι. Όταν κυκλοφορήσει επίσημα, θα περιμένω και κάνα μήνα να δω κάνα review και για τυχόν προβλήματα και θα το πάρω.
Το καλό της υπόθεσης, στην Ελλάδα οι περισσότεροι θα πάνε σε PS5 οπότε δε θα έχουμε και πρόβλημα με τα αποθέματα του Series X :p

Αλέξανδρος

Δεν νομίζω να έχει προβλήματα φίλε μου. Το σχεδίασε η ομάδα που έφτιαξε και το One και σε αυτήν την γενιά νομίζω ότι και το 4 και το One αν έκαναν κάτι πολύ καλά ήταν ότι δεν είχαμε τα απρόοπτα του 360 και του 3…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil Pro: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Το Apple Pencil Pro είναι η πρώτη σημαντική αναθεώρηση της σειράς ‌Apple Pencil‌ από την κυκλοφορία του ‌Apple Pencil‌ 2 το 2018.

Smartphones featured Moto G

Moto G Stylus 5G (2024): Με βελτιωμένη γραφίδα και τιμή 399,99 $

Το Moto G Stylus 5G (2024) έγινε επίσημο με βελτιωμένη γραφίδα, που έχει νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερη περιοχή επαφής και βελτιωμένο λογισμικό.

Smartphones Apple featured iPhone

10 λόγοι για να περιμένετε το iPhone 17 της επόμενης χρονιάς

Μπορεί τώρα να περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 αλλά η Apple ετοιμάζει ήδη τις επόμενες γενιές και συνεργάζεται συνεχώς με προμηθευτές.

Gear Apple iPad featured iPad

iPad Pro (2024): Αυτές είναι οι πιο αξιοπρόσεκτες αναβαθμίσεις

Το νέο iPad Pro (2024) της Apple έφτασε με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που δείχνει πως μάλλον άξιζε η αναμονή.