Games

Xbox Series X: Κυκλοφορεί επίσημα το Νοέμβριο

Μπορεί η Microsoft και η Sony να έχουν αποκαλύψει τις next-gen προτάσεις τους με τα Xbox Series X και PlayStation 5 αντίστοιχα, όμως ακόμα μένουν πολλά ερωτήματα να απαντηθούν. Αν και δε γνωρίζουμε ακόμα τη τιμή των επερχόμενων κονσολών, πλέον γνωρίζουμε πότε θα δούμε το επόμενο Xbox.

Μέσα από το επίσημο blog της η Microsoft ανακοίνωσε πως το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο σε όλες τις αγορές, χωρίς όμως να μας δίνει ακριβή ημερομηνία. Όπως ανακοίνωσε η ίδια, η κονσόλα θα έρθει με πάνω από 100 τίτλους να είναι optimized για το νέο σύστημα, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι μέχρι το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με τη Microsoft, το Xbox Series X θα προσφέρει hardware-accelerated Direct X raytracing, έως και 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, γρηγορότερα loading και γρήγορη συνέχεια με υποστήριξη πολλαπλών παιχνιδιών. Πάνω από 40 τίτλοι που ήδη κυκλοφορούν θα αξιοποιούν τη δύναμη της νέας κονσόλας, όπως και πάνω από 50 επερχόμενα παιχνίδια, μαζί με αποκλειστικότητες όπως The Medium, Scorn, Tetris Effect: Connected και άλλα.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.