Xbox Series X: Περισσότερες πληροφορίες για τον controller της κονσόλας

, Xbox Series X: Περισσότερες πληροφορίες για τον controller της κονσόλας

Η Microsoft εχθές ανακοίνωσε επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox Series X το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίες αναρωτήθηκαν τι μέγεθος θα έχει η καινούργια κονσόλα. Η απάντηση της Microsoft ήρθε πολύ γρήγορα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Xbox στο Twitter μέσα από δημοσίευση. Πιο συγκεκριμένα, η Microsoft συγκρίνει το μέγεθος του Xbox Series X με ένα ψυγείο. Αναλυτικότερα η κονσόλα θα μετράει 301mm στο ύψος ενώ το μήκος και το πλάτος ανέρχεται στα 151mm 

Επιπλέον, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν και μερικές πληροφορίες για το επόμενο Xbox controller το οποίο θα συνοδεύσει την κονσόλα. Το controller του Αμερικανικού κολοσσού θα έχει ορισμένες αλλαγές στο μέγεθος, με σκοπό να χωράει άνετα και στα χέρια των μικρών παιδιών.

Θα έχει hybrid D-pad το παρόμοιο με αυτό του Xbox Elite controller το οποίο έχει λειτουργίες και χαρακτηριστικά που δεν μπορούμε να βρούμε στο controller που παρέχει η Microsoft στο πακέτο αγοράς. Οι σκανδάλες θα έχουν textured grip από dots με σκοπό να μην γλιστράνε τα δάχτυλα κατά το πολύωρο gaming.

Στο κέντρο του controller θα προστεθεί και ένα Share button μέσα από το οποίο οι παίχτες θα μπορούν να κάνουν share ένα στιγμιότυπο ή βίντεο από το gameplay τους. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει λειτουργία ονόματι Dynamic Latency Input με σκοπό οι κινήσεις να γίνονται πιο γρήγορα στο παιχνίδι. Τέλος, η Microsoft στο νέο controller θα βελτιώσει το cross-device connectivity για PC, iOS, Android ενώ θα υπάρξει και σύνδεση μέσω USB-C και Bluetooth Low Energy.

Πηγή 1 Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.