Xbox Series X/S: Κάποια παιχνίδια αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το Quick Resume


Μία από τις κορυφαίες λειτουργίες των Xbox Series X/S είναι το Quick Resume, όμως φαίνεται πως κάποια παιχνίδια αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Η πληροφορία ήρθε από τον ίδιο τον Jason Ronald, τον υπεύθυνο του project, ο οποίος μας προετοιμάζει για τυχόν προβλήματα που συναντήσουμε.

Το Quick Resume είναι πλήρως λειτουργικό με 1000 τίτλους και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να το επεκτείνουμε. Όμως, διαπιστώσαμε ότι ορισμένοι βελτιστοποιημένοι τίτλοι ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα, επομένως για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία στους κατόχους, έχουμε απενεργοποιήσει προσωρινά το QR σε ορισμένους τίτλους και προσπαθούμε να διορθώσουμε το πρόβλημα σύντομα.

Xbox Series X, Xbox Series X/S: Κάποια παιχνίδια αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το Quick Resume

Δε γνωρίζουμε ακόμα ποια είναι τα παιχνίδια που έχουν πρόβλημα με την εν λόγω λειτουργία, καθώς δεν υπάρχει σχετική λίστα. Για όσους δε γνωρίζουν, το Quick Resume είναι μία λειτουργία που επιτρέπει στους κατόχους των Xbox Series X και Series S να βγαίνουν και να μπαίνουν άμεσα σε έως και 5 παιχνίδια που έχουν ανοίξει, κάτι σαν ελαχιστοποίηση των παιχνιδιών. Περιμένουμε σχετική ενημέρωση μόλις λυθεί το πρόβλημα.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.