Games

Xbox Series X/S: Κάποια παιχνίδια αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το Quick Resume


Μία από τις κορυφαίες λειτουργίες των Xbox Series X/S είναι το Quick Resume, όμως φαίνεται πως κάποια παιχνίδια αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Η πληροφορία ήρθε από τον ίδιο τον Jason Ronald, τον υπεύθυνο του project, ο οποίος μας προετοιμάζει για τυχόν προβλήματα που συναντήσουμε.

Το Quick Resume είναι πλήρως λειτουργικό με 1000 τίτλους και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να το επεκτείνουμε. Όμως, διαπιστώσαμε ότι ορισμένοι βελτιστοποιημένοι τίτλοι ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα, επομένως για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία στους κατόχους, έχουμε απενεργοποιήσει προσωρινά το QR σε ορισμένους τίτλους και προσπαθούμε να διορθώσουμε το πρόβλημα σύντομα.

Δε γνωρίζουμε ακόμα ποια είναι τα παιχνίδια που έχουν πρόβλημα με την εν λόγω λειτουργία, καθώς δεν υπάρχει σχετική λίστα. Για όσους δε γνωρίζουν, το Quick Resume είναι μία λειτουργία που επιτρέπει στους κατόχους των Xbox Series X και Series S να βγαίνουν και να μπαίνουν άμεσα σε έως και 5 παιχνίδια που έχουν ανοίξει, κάτι σαν ελαχιστοποίηση των παιχνιδιών. Περιμένουμε σχετική ενημέρωση μόλις λυθεί το πρόβλημα.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.