Zero Devices Z6C, Έρχεται νέα Android μικροκονσόλα

Η εταιρεία Zero Devices ανακοίνωσε τη νέα “microconsole” που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android, Z6C. Η εταιρεία διαφημίζει την συσκευή ως Z6Center Entertainment Box ωστόσο οι περισσότεροι που θα αποκτήσουν τη “μικροκονσόλα” της εταιρείας, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα την χρησιμοποιήσουν πρωτίστως για gaming. Θα κυκλοφορήσει με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, Android 4.4.2 και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα παρέχεται πρόσβαση στο Google Play.

Βασίζεται στο τετραπύρηνο SoC της Rockchip, RK3188 (Cortex-A9, 1.8-2.0GHz, 28nm, Mali-400MP) και διαθέτει 2GB RAM και 8GB επεκτάσιμου μέσω microSD αποθηκευτικού χώρου.

Επίσης είναι εξοπλισμένη με microUSB2.0 υποδοχή (υποστηρίζεται OTG), τρεις USB υποδοχές, έξοδο HDMI ενώ δεν απουσιάζουν τα χαρακτηριστικά Bluetooth 4.0, WiFi 802.11a/b/g/n και Ethernet. Η ημερομηνία διάθεσης της κονσόλας Zero Devices Z6C και η τιμή της δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Δεκεμβρίου 2013 10:47

Σχόλια

  • Αν υποστηριζει και ολα τα επικαιρα formats εικονας και υποτιτλων σε μια καλη τιμη εγω χαλαρα θα το αγοραζα σαν media player και θα κου καθοταν και ως κονσολα για τις διακοπες!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.