deli.gr | Παρήγγειλε έτοιμο φαγητό μέσα από τον υπολογιστή σου

Το deli.gr, το νέο site που συγκεντρώνει τα πιο λαχταριστά delivery της Αθήνας, ήρθε για να βάλει τέρμα στην πείνα και τα φυλλάδια! Με το πάτημα ενός κουμπιού, κάθε… πεινασμένος βρίσκει τη γεύση που του ταιριάζει, στην τιμή που του ταιριάζει, γρήγορα και εύκολα, χωρίς καν να σηκωθεί από την καρέκλα του. Ιδανικό για όλους εμάς που περνάμε αρκετές ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μας.

Το deli.gr προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να δει on-line τα menu πολλών διαφορετικών delivery, τις τιμές τους, την αξιολόγηση των άλλων χρηστών και βέβαια τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να κάνει την παραγγελία του. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να κάνει αναζήτηση με βάση το είδος της κουζίνας που τον ενδιαφέρει (π.χ. ελληνική κουζίνα, υγιεινή διατροφή, burgers κ.λπ.) ή την περιοχή που ζει και εργάζεται.

To deli.gr ανανεώνεται συνεχώς, ώστε να προσφέρει στον επισκέπτη όλες τις νέες γαστρονομικές προτάσεις της περιοχής του.

Επεξεργάστηκε την 11 Απριλίου 2008 20:02

Σχόλια

  • Ενδιαφέρον είναι, δυστυχώς μόνο για όσους μένουν Αθήνα απ' ότι είδα;

  • Για την Αθήνα πάντως είναι εξαιρετικό και απ ότι είδα ανανεώνεται συχνα και προσθέτει νέους καταλόγους.
    Πολύ καλή δουλειά!!

  • kalo ine to kserw edw kai arketo kero to sigekrimeno sait.apla lipoun arketa estiatoria,pizzaries ktl.. elpizw sidoma na to emploutisoun..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.