eBike.gr | Το πρώτο digital περιοδικό μοτοσυκλέτας

Το eBike είναι ένα μηνιαίο περιοδικό που καλύπτει τον κόσμο της μοτοσυκλέτας σε όλες του τις εκφάνσεις. Φτιαγμένο από μια ομάδα δημοσιογράφων με μακρόχρονη εμπειρία στα μεγαλύτερα Ελληνικά περιοδικά μοτοσυκλέτας στοχεύει στο να αποτελέσει το απόλυτο όχημα επικοινωνίας όλων των μοτοσυκλετιστών και μια αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για όλα τα τεκταινόμενα της μοτοσυκλέτας έτσι όπως την ονειρευόμασταν, ελεύθερη και με άποψη.

Το eBike.gr δεν τυπώνεται, δεν βιβλιοδετείται και δεν πληρώνει για τη διανομή του. Γι’ αυτό προσφέρεται χωρίς χρέωση!

Δεν πιάνει χώρο, ούτε καταναλώνει τους λιγοστούς φυσικούς πόρους του πλανήτη. Επιπλέον, μένει “κρεμασμένο στο περίπτερο” για πάντα! Όλα τα προηγούμενα τεύχη είναι άμεσα διαθέσιμα με ένα κλικ. Απαλλαγμένο από χάρτινες δεσμεύσεις, δεν έχει περιορισμένο αριθμό σελίδων και δίνει περισσότερο χώρο στα θέματά του ώστε να είναι απλό και ξεκούραστο στην ανάγνωση.

Τα αρχεία pdf, όπως το eBike.gr, δεν διαβάζονται μόνο σε υπολογιστές αλλά και σε κινητά, PDA, μέχρι και MP3 Players. Στη χειρότερη, υπάρχουν και οι εκτυπωτές, για όποια σελίδα, όποιο άρθρο θέλεις ή ακόμη και για ολόκληρο το τεύχος. Η επιλογή είναι δική σου!

Επεξεργάστηκε την 15 Ιουνίου 2008 9:44

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.