news247.gr | Νέα με άποψη για την Ελλάδα και τον Κόσμο

, news247.gr | Νέα με άποψη για την Ελλάδα και τον ΚόσμοΤο ΝΕWS 24|7, μέλος του δικτύου 24 (SPORT 24, MEN 24, AUTO 24, GAME 24, RADIO 24) άλλαξε πρόσωπο. Η ανανέωση στην αισθητική του ειδησεογραφικού portal, η προσαρμογή του σε σύγχρονες ιντερνετικές υπηρεσίες και απαιτήσεις σε συνδυασμό με την προσήλωσή στη διαρκή ενημέρωση με άποψη και εγκυρότητα, είναι οι βασικές αρχές του νέου ΝΕWS 24|7.

Προστέθηκε καθημερινό δελτίο ειδήσεων σε μορφή βίντεο 2 λεπτών ώστε να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας. Παράλληλα, βελτιώθηκε η μορφή εμφάνισης της αγαπημένης καθημερινής συνήθειας και δη τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών & των αθλητικών εφημερίδων καθώς και τα εξώφυλλα των κυριότερων περιοδικών.

Τέλος, η ευχάριστη έκπληξη στη καθημερινή ειδησεογραφία που σας παρέχει το ΝΕWS 24|7 (www.news247.gr) είναι η προσθήκη κατηγοριών με τις πιο παράξενες ειδήσεις που κυκλοφορούν καθημερινά απ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Η ενημέρωση έχει άποψη και στυλ στο ΝΕWS 24|7 αφού μπορείτε να ενημερωθείτε για ολόκληρη την καθημερινή ειδησεογραφία καθώς και για μια πλειάδα θεμάτων σε συνεχή ροή. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ειδήσεις από την Ελλάδα, τον Κόσμο, οικονομικά και τεχνολογικά νέα, όλα τα γεγονότα από τον αθλητισμό αλλά ακόμα και θέματα lifestyle, διασκέδασης και σινεμά.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελληνικό Web webb

ilikeu.gr | To νέο site εξπέρ στις σχέσεις είναι online

Το ilikeu.gr είναι το καινούργιο νεανικό community portal που αποτελεί τον ιδανικό τόπο συνάντησης και συζήτησης για όλα όσα αφορούν στις σχέσεις και στα προσωπικά ζητήματα. Φλερτ, έρωτες χωρίς ανταπόκριση, προβλήματα, διλήμματα, διαφορά ηλικίας, πρώτα ραντεβού, μεγάλες αποφάσεις, υποσχέσεις, χωρισμοί, σχέσεις από απόσταση, ζήλια, απογοητεύσεις – τα μέλη του ilikeu.gr συζητάνε ήδη μεταξύ τους όχι […]

Ελληνικό Web webb

zoo.gr | Απέκτησε το δικό του τραγούδι

Το www.zoo.gr είναι το πρώτο ελληνικό web site που αποκτά το δικό του τραγούδι! Τους στίχους και τη μουσική έγραψε το Hip-Hop συγκρότημα Loopology. Το www.zoo.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό web meeting point. Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2004 και σύντομα έγινε η δημοφιλέστερη διαδικτυακή κοινότητα στο ελληνικό internet. Σήμερα πια το επισκέπτονται περισσότεροι από 700.000 […]

Ελληνικό Web webb

eBike.gr | Το πρώτο digital περιοδικό μοτοσυκλέτας

Το eBike είναι ένα μηνιαίο περιοδικό που καλύπτει τον κόσμο της μοτοσυκλέτας σε όλες του τις εκφάνσεις. Φτιαγμένο από μια ομάδα δημοσιογράφων με μακρόχρονη εμπειρία στα μεγαλύτερα Ελληνικά περιοδικά μοτοσυκλέτας στοχεύει στο να αποτελέσει το απόλυτο όχημα επικοινωνίας όλων των μοτοσυκλετιστών και μια αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για όλα τα τεκταινόμενα της μοτοσυκλέτας έτσι όπως την […]

Μικρά νέα webb

sport24.gr | Οι καλύτερες φάσεις και όλα τα γκολ του EURO 2008

To sport24.gr εξασφάλισε και σας παρέχει τη πρωτοποριακή υπηρεσία που χρησιμοποιούν ειδησεογραφικοί κολοσσοί όπως το BBC, το VIRTUAL REPLAYS για το EURO 2008. Η νέα υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε χωρίς κανένα περιορισμό τις καλύτερες φάσεις και όλα τα γκολ της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008 σε VIRTUAL REPLAY.