news247.gr | Νέα με άποψη για την Ελλάδα και τον Κόσμο

Το ΝΕWS 24|7, μέλος του δικτύου 24 (SPORT 24, MEN 24, AUTO 24, GAME 24, RADIO 24) άλλαξε πρόσωπο. Η ανανέωση στην αισθητική του ειδησεογραφικού portal, η προσαρμογή του σε σύγχρονες ιντερνετικές υπηρεσίες και απαιτήσεις σε συνδυασμό με την προσήλωσή στη διαρκή ενημέρωση με άποψη και εγκυρότητα, είναι οι βασικές αρχές του νέου ΝΕWS 24|7.

Προστέθηκε καθημερινό δελτίο ειδήσεων σε μορφή βίντεο 2 λεπτών ώστε να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα για τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας. Παράλληλα, βελτιώθηκε η μορφή εμφάνισης της αγαπημένης καθημερινής συνήθειας και δη τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών & των αθλητικών εφημερίδων καθώς και τα εξώφυλλα των κυριότερων περιοδικών.

Τέλος, η ευχάριστη έκπληξη στη καθημερινή ειδησεογραφία που σας παρέχει το ΝΕWS 24|7 (www.news247.gr) είναι η προσθήκη κατηγοριών με τις πιο παράξενες ειδήσεις που κυκλοφορούν καθημερινά απ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Η ενημέρωση έχει άποψη και στυλ στο ΝΕWS 24|7 αφού μπορείτε να ενημερωθείτε για ολόκληρη την καθημερινή ειδησεογραφία καθώς και για μια πλειάδα θεμάτων σε συνεχή ροή. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ειδήσεις από την Ελλάδα, τον Κόσμο, οικονομικά και τεχνολογικά νέα, όλα τα γεγονότα από τον αθλητισμό αλλά ακόμα και θέματα lifestyle, διασκέδασης και σινεμά.

Επεξεργάστηκε την 16 Απριλίου 2008 21:30

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.