n00b.gr | Need help? get n00b

, n00b.gr | Need help? get n00bΤο n00b.gr έχει ως στόχο του την απλούστευση της λειτουργίας κάθε προγράμματος και υπηρεσίας του υπολογιστή και του διαδικτύου, με άρθρα οδηγούς βήμα – βήμα που δίνουν αναλυτικές οδηγίες. Είναι σχεδιασμένο να απευθύνεται σε όλους τους χρήστες, με σκοπό να δίνει λύση στις ερωτήσεις.

• «Πώς το κάνω αυτό και με ποιό πρόγραμμα;»
• «Έχω αυτό το πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω πως δουλεύει… που θα βρω πληροφορίες;»
• «Ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για μένα;»
• «Που θα βρω και πώς θα χρησιμοποιήσω το κάθε πρόγραμμα που χρειάζομαι;»

Το n00b, ως βάση του έχει τα άρθρα – οδηγούς που δημιουργεί η συντακτική του ομάδα και περιέχουν οδηγίες βήμα – βήμα για την εγκατάσταση και τη λειτουργία των σημαντικότερων κατηγοριών προγραμμάτων. Αυτή τη στιγμή καλύπτουν τη λειτουργία περισσότερων από 200 διαφορετικών εφαρμογών και υπηρεσιών, μόνο για windows.

Το n00b, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο δύσκολο κοινό του ελληνικού διαδικτύου. Βασισμένοι σε αυτή την επιτυχία, είμαστε σίγουροι ότι τα άρθρα μας θα φτάσουν να καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε κατηγορία προγράμματος. Ήδη, έχει αρχίσει η δημιουργία άρθρων για άλλα λειτουργικά συστήματα και για Pocket PC, σε sites τα οποία θα έχουν το ίδιο interface και κατηγορίες με το τωρινό n00b, αλλά θα ασχολούνται με άλλα λειτουργικά συστήματα (πχ: linux.noob.gr).

Στη συνέχεια, επεκτείνεται σε υπηρ εσίες υποστήριξης των χρηστών του, μέσω της άμεσης επικοινωνίας χρήστη – συντακτικής ομάδα και από την κοινότητα forum του site. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα εγκαινιαστεί και η νέα υπηρεσία του forum, το official support. Σε αυτή την υπηρεσία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του τεχνικού τμήματος, όσων προγραμμάτων φιλοξενούνται στο n00b και μπορούν να το υποστηρίξουν, έτσι ώστε να δίνεται άμεσα και αξιόπιστα λύση σε εξεζητημένες απορίες.

Το n00b δημιουργεί υπηρεσίες για τους χρήστες του, οι οποίες μέσω του εύκολου interface που θα έχουν και με ένα πλήθος οδηγών “How to” που θα τις συνοδεύουν, θα είναι πλήρως προσβάσιμες, ακόμη και από τους πιο αρχάριους χρήστες. Μια υπηρεσία που αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στις επόμενες μέρες, είναι τα nooblogs. Τα nooblogs, είναι blogs τα οποία θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ο κάθε χρήστης, πάνω στο server του n00b. Θα περιέχουν πλήθος δυνατοτήτων, οι οποίες θα καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού blogger και θα είναι παραμετροποιημένες, έτσι ώστε να γίνεται κατανοητή η λειτουργία τους, ακόμη και από τους μη εξοικειωμένους χρήστες με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Όλες οι υπηρεσίες του n00b, συνεπώς και αυτή των blogs, είναι και θα είναι δωρεάν για όλους.

www.noob.br

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελληνικό Web webb

ilikeu.gr | To νέο site εξπέρ στις σχέσεις είναι online

Το ilikeu.gr είναι το καινούργιο νεανικό community portal που αποτελεί τον ιδανικό τόπο συνάντησης και συζήτησης για όλα όσα αφορούν στις σχέσεις και στα προσωπικά ζητήματα. Φλερτ, έρωτες χωρίς ανταπόκριση, προβλήματα, διλήμματα, διαφορά ηλικίας, πρώτα ραντεβού, μεγάλες αποφάσεις, υποσχέσεις, χωρισμοί, σχέσεις από απόσταση, ζήλια, απογοητεύσεις – τα μέλη του ilikeu.gr συζητάνε ήδη μεταξύ τους όχι […]

Ελληνικό Web webb

zoo.gr | Απέκτησε το δικό του τραγούδι

Το www.zoo.gr είναι το πρώτο ελληνικό web site που αποκτά το δικό του τραγούδι! Τους στίχους και τη μουσική έγραψε το Hip-Hop συγκρότημα Loopology. Το www.zoo.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό web meeting point. Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2004 και σύντομα έγινε η δημοφιλέστερη διαδικτυακή κοινότητα στο ελληνικό internet. Σήμερα πια το επισκέπτονται περισσότεροι από 700.000 […]

Ελληνικό Web

pda.noob.gr | Το Pocket Pc σε απλά ελληνικά

Μια από τις σελίδες που επισκέπτομαι πολύ συχνά όταν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με προγράμματα και αναζητάω λύση είναι το noob.gr. Από την προηγούμενη Πέμπτη ξεκίνησε η λειτουργία της θυγατρικής ιστοσελίδας pda.noob.gr που περιέχει οδηγούς χρήσεις για διάφορα προγράμματα κινητών τηλεφώνων και PDA με λειτουργικό Windows Mobile. Μέσα από το pda.noob.g θα μπορεί ο κάθε χρήστης […]

Ελληνικό Web webb

eBike.gr | Το πρώτο digital περιοδικό μοτοσυκλέτας

Το eBike είναι ένα μηνιαίο περιοδικό που καλύπτει τον κόσμο της μοτοσυκλέτας σε όλες του τις εκφάνσεις. Φτιαγμένο από μια ομάδα δημοσιογράφων με μακρόχρονη εμπειρία στα μεγαλύτερα Ελληνικά περιοδικά μοτοσυκλέτας στοχεύει στο να αποτελέσει το απόλυτο όχημα επικοινωνίας όλων των μοτοσυκλετιστών και μια αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για όλα τα τεκταινόμενα της μοτοσυκλέτας έτσι όπως την […]