n00b.gr | Need help? get n00b

0

n00bΤο n00b.gr έχει ως στόχο του την απλούστευση της λειτουργίας κάθε προγράμματος και υπηρεσίας του υπολογιστή και του διαδικτύου, με άρθρα οδηγούς βήμα – βήμα που δίνουν αναλυτικές οδηγίες. Είναι σχεδιασμένο να απευθύνεται σε όλους τους χρήστες, με σκοπό να δίνει λύση στις ερωτήσεις.

• «Πώς το κάνω αυτό και με ποιό πρόγραμμα;»
• «Έχω αυτό το πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω πως δουλεύει… που θα βρω πληροφορίες;»
• «Ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για μένα;»
• «Που θα βρω και πώς θα χρησιμοποιήσω το κάθε πρόγραμμα που χρειάζομαι;»

Το n00b, ως βάση του έχει τα άρθρα – οδηγούς που δημιουργεί η συντακτική του ομάδα και περιέχουν οδηγίες βήμα – βήμα για την εγκατάσταση και τη λειτουργία των σημαντικότερων κατηγοριών προγραμμάτων. Αυτή τη στιγμή καλύπτουν τη λειτουργία περισσότερων από 200 διαφορετικών εφαρμογών και υπηρεσιών, μόνο για windows.

Το n00b, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο δύσκολο κοινό του ελληνικού διαδικτύου. Βασισμένοι σε αυτή την επιτυχία, είμαστε σίγουροι ότι τα άρθρα μας θα φτάσουν να καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε κατηγορία προγράμματος. Ήδη, έχει αρχίσει η δημιουργία άρθρων για άλλα λειτουργικά συστήματα και για Pocket PC, σε sites τα οποία θα έχουν το ίδιο interface και κατηγορίες με το τωρινό n00b, αλλά θα ασχολούνται με άλλα λειτουργικά συστήματα (πχ: linux.noob.gr).

Στη συνέχεια, επεκτείνεται σε υπηρ εσίες υποστήριξης των χρηστών του, μέσω της άμεσης επικοινωνίας χρήστη – συντακτικής ομάδα και από την κοινότητα forum του site. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα εγκαινιαστεί και η νέα υπηρεσία του forum, το official support. Σε αυτή την υπηρεσία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του τεχνικού τμήματος, όσων προγραμμάτων φιλοξενούνται στο n00b και μπορούν να το υποστηρίξουν, έτσι ώστε να δίνεται άμεσα και αξιόπιστα λύση σε εξεζητημένες απορίες.

Το n00b δημιουργεί υπηρεσίες για τους χρήστες του, οι οποίες μέσω του εύκολου interface που θα έχουν και με ένα πλήθος οδηγών “How to” που θα τις συνοδεύουν, θα είναι πλήρως προσβάσιμες, ακόμη και από τους πιο αρχάριους χρήστες. Μια υπηρεσία που αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στις επόμενες μέρες, είναι τα nooblogs. Τα nooblogs, είναι blogs τα οποία θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ο κάθε χρήστης, πάνω στο server του n00b. Θα περιέχουν πλήθος δυνατοτήτων, οι οποίες θα καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού blogger και θα είναι παραμετροποιημένες, έτσι ώστε να γίνεται κατανοητή η λειτουργία τους, ακόμη και από τους μη εξοικειωμένους χρήστες με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Όλες οι υπηρεσίες του n00b, συνεπώς και αυτή των blogs, είναι και θα είναι δωρεάν για όλους.

www.noob.br

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα