poulato.gr | Βάλτε σε αγγελία τα πάντα

Το ΠούλαΤο δημιουργήθηκε το 2006 και περιέχει τοπικές μικρές αγγελίες για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Οι χρήστες του έχουν τη δυνατότητα να βρούν σχεδόν οτιδήποτε: Δουλειές, σπίτια, αυτοκίνητα, υπηρεσίες, αγαθά κλπ. Η δημοσίευση αγγελίας γίνεται απλά, γρήγορα και εντελώς δωρεάν. Η εγγραφή δεν είναι απαραίτητη. Το ΠούλαΤο έχει παραχωρήσει ένα μεγάλο μέρος του ελέγχου στην κοινότητά του. Με σκοπό να προστατεύσει από πιθανές απάτες, οι χρήστες του ΠούλαΤο έχουν τη δυνατότητα να χαραχτηρίζουν μια αγγελία ως spam.

Αν μια αγγελία χαραχτηριστεί ως spam για ένα αριθμό φορών, αφαιρείται μόνιμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα rss feeds για να ενημερώνεστε άμεσα για τις νέες αγγελίες στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει. Τέλος στο poulato.gr παρέχεται η δυνατότητα ειδικής προβολής των αγγελιών σας παρουσίαζοντάς τες στην αρχική σελίδα και πρώτες στην κατηγορία τους με μηδαμινό κόστος. Η αποστολή του ΠούλαΤο είναι «να προσφέρει με αξιοπιστία, αποδοτικότητα και μάλιστα δωρεάν τη δυνατότητα να βρουν οι χρήστες του αυτά που χρειάζονται στην περιοχή τους».

Σχόλια

  • Γεια χαρά σε όλους.
    Η ομάδα του ΠούλαΤο - http://www.poulato.gr, χαρίζει σε 3 φίλους του techblog.gr, τη δυνατότητα να κάνουν μια αγγελία που θα δημοσιεύσουν στο ΠούλαΤο ως προτεινόμενη για 100 ημέρες. Οι προτεινόμενες αγγελίες εμφανίζονται στην αρχική σελίδα και επίσης εμφανίζονται πρώτες στην κατηγορία τους και highlighted. Απλά γράψτε κάποιο σχόλιο σε αυτό post και οι πρώτοι 3 αναγνώστες ας στείλουν ένα email σχετικό στο poulato[at]poulato.gr Ευχαριστούμε πολύ και καλές αγοραπωλησίες σε όλους.

  • Νέος δικηγόρος με τριετή δικαστηριακή εμπειρία, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με πολύ καλή γνώση Αγγλικών, ζητά συνεργασία με δικηγορικό γραφείο ή με νομικό τμήμα τράπεζας, εταιρείας ή άλλου οργανισμού(ειδίκευση αναγκαστική εκτέλεση-είσπραξη απαιτήσεων) Τηλ.6945446837

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.