Dyson Core Separator, Τεχνολογία στο καθάρισμα

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα σωματίδια σκόνης και άλλοι μικροοργανισμοί συναντώνται μόνο στα χαλιά και τις μοκέτες. Γα το λόγο αυτό – στην Ελλάδα τουλάχιστον που κατά τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες τα χαλιά απομακρύνονται και αποθηκεύονται – το σκούπισμα θεωρείται προαιρετικό. Πρόκειται όμως για μια λανθασμένη αντίληψη, καθώς σκόνη και βρομιά συγκεντρώνονται εξίσου στα δάπεδα συνιστώντας το σκούπισμα απαραίτητο.

Τα δάπεδα και οι ταπετσαρίες των επίπλων ελκύουν μικροοργανισμούς που προέρχονται από τους εξωτερικούς χώρους, τρίχες κατοικίδιων, καθώς και νεκρά κύτταρα δέρματος που αποβάλλονται από το σώμα μας. Αν δεν φροντίζαμε ν’ απαλλαγούμε από αυτούς, ο χώρος που ζούμε θα είχε κατακλυστεί από μικροοργανισμούς. Ακόμη, οι μικροοργανισμοί έχουν την τάση να φωλιάζουν στις εσοχές και στις γωνίες.

Οι σκούπες Dyson DC22 Baby, DC23 Allergy, DC23 Allergy Parquet και DC23 Animal Pro, χρησιμοποιούν την πατενταρισμένη τεχνολογία core separator για να φυλακίζουν μέχρι 33% περισσότερα μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης και αλλεργιογόνα από άλλες σκούπες. Διαθέτουν επίσης όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που τις καθιστούν ιδιαίτερα αποτελεσματικές και στον καθαρισμό δαπέδων και δύσκολων σημείων.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.