Τέρμα το καλαμπούρι, “Free ADSL” για όλους

Βαρέθηκα να περιμένω στην αναμονή, βαρέθηκα να με συνδέουν μετά από 20 λεπτά και στην άλλη άκρη της γραμμής να προσπαθεί να με εξυπηρετήσει ένας άσχετος. Βαρέθηκα να ακούω για γρήγορο ίντερνετ ενώ ξέρω από φίλους ότι η πραγματικότητα είναι άλλη. Βαρέθηκα να περιμένω πότε θα με συνδέσουν και όταν τους “ενοχλώ” να με ειρωνεύονται λέγοντας μου να μην ανησυχώ.

Τέρμα τα ψέματα, πείτε την αλήθεια. Δεν μπορείτε να μας εξυπηρετήσετε. Δεν υπάρχουν ταχύτητες έως 24Mbps. Σταματήστε τη διαφήμιση και δώστε τα λεφτά για να προσλάβετε κόσμο με πτυχία που θα μπορούν να μας εξυπηρετούν από το τηλέφωνο και να μην μας αντιμετωπίζουν σαν μάο-μάο! Βάλτε επιτέλους μια τάξη στη ζωή σας. Αφήστε τα παραμύθια και πείτε στον κόσμο την αλήθεια. Πείτε μας ότι δεν μπορείτε να μας εξυπηρετήσετε και ότι θα αποκτήσουμε ίντερνετ τουλάχιστον 2 μήνες μετά την αίτηση άμα έχουμε αριθμό και πάνω από 3 μήνες αν δεν έχουμε.

Ενώστε όλοι μαζί τη φωνή σας στο “Free ADSL” το Facebook group που θέλει να αλλάξει το τοπίο στην ελληνική πραγματικότητα ίντερνετ. Δεν μας ενδιαφέρει τι, πως, που και γιατί. Θέλουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ίντερνετ και τις θέλουμε άμεσα. Όλοι μαζί να φωνάξουμε δυνατά έξω από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών ότι δεν πάει άλλο. FREE ADSL.

Επεξεργάστηκε την 25 Μαρτίου 2008 23:16

Σχόλια

  • Έτσι, πάμε γεράαααααααααα! Οι ISP θέλουν δε θέλουν θα μας λάβουν σοβαρά υπόψη τους! Οι άσχετες δικαιολογίες που μας λένε κάθε τρεις και λίγο ήρθε η ώρα να περάσουν στην ιστορία!

    Θέλουμε καλή ποιότητα υπηρεσιών adsl και ΑΨΟΓΗ εξυπηρέτηση!

    Έλα να μαζευόμαστε γρήγορα στο group και να κάνουμε τη συγκέντρωση στο υπουργείο!

  • Ειλικρινά θέω να βρεθεί ένας να μου πεί οτι έχει 24mbit στο σπίτι του και οτι κάνει download με 24 !! έστω με 20 αν δεν είναι 24.

  • Αυτό το group πρέπει να γίνει τεράστιο!

    Η ισχύς εν τη ενώσει.

    Free ADSL.

    Διαδώστε το!

  • Πιστεύω οτι για ένα μεγάλο ποσοστό τον καθυστερήσεων φταίει και ο ίδιος ο ΟΤΕ καθώς και η έλλειψη προσωπικού στους εναλλακτικούς παροόχους οι οποίοι ξαφνικα μεγάλωσαν και πελάγωσαν !!

  • @Michael: To "Free ADSL" σημαίνει ελεύθερο ADSL όχι δωρεάν.
    Ελεύθερο χωρίς περιορισμούς, σε καλές ταχύτητες, με καλή εξυπηρέτηση και καλή τιμή.
    Τα ποτά στα club τα θέλω και εγώ free.

  • pantos egw exw dwrean internet adsl poli apla proipothesi na meneis se perioxi me
    polikatikies kai eksoplismo aksias 40euro .. na einai kala oi geitones me ta asyrmata
    router pou einai kseklidota.. to mono pou xriazese

    TP-LINK TL-ANT2409A 2.4GHZ 9DBI DIRECTIONAL OUTDOOR ANTENNA 22euro

    TP-LINK TL-WN651G SUPER G EXTENDED RANGE 108M WIRELESS PCI ADAPTER 18euro

    apo e-shop ...

    mia trypa ston toixo kai mia basi na tin stiriksis kai na peristrefete tzampa internet dialegeis esy paroxea kai osa einai me onoma connx to code einai 1234567890123

  • Σωστός ο fondas με το pass του ConnX, αυτό είναι το default, το χρησιμοποιώ και εγώ όταν είμαι έξω. Αν δεν βρω κάποιο ξεκλείδωτο, βάζω το Cosmote on The Go.
    Βλέπω έχεις ενενδύσει σε εξοπλισμό :p

  • Πολύ καλή ιδέα. Θα επενδύσω μερικά Euros στον παραπάνω εξοπλισμό. Αλλά με την απόσταση κεραία - τερματικό (δηλαδή ταράτσα - ισόγειο = 3) δεν υπάρχει πρόβλημα ?
    Βλέπω και αρκετή καλούμπα να πέφτει.
    Thanks for the tip.....

  • Efthymios, κάνε πρώτα μια έρευνα με το laptop σου να δεις που υπάρχουν τα ελεύθερα ασύρματα. Μπορεί να πιάνεις και στο ισόγειο, όπως εγώ! Ένα speedtouch ξεκλείδωτο και ένα εύκολα προσβάσιμο conn-x :p

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.