Ανάκληση τηλεοράσεων Loewe

2

tvonfire.jpgΣύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας “Η Καθημερινή” που δημοσιεύεται σήμερα, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή σε συνεργασία με τη Γερμανική Loewe Opta GmbH, κατασκευάστρια εταιρεία των γνωστών τηλεοράσεων Loewe, αποσύρει από την αγορά για τεχνικό έλεγχο μοντέλα τηλεοράσεων τεχνολογίας καθοδικού σωλήνα (CRT) που παρήχθησαν από το Μάρτιο του 1999 έως και το Οκτώβριο του 2001.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ορισμένα σημεία συγκόλλησης στο εσωτερικό της τηλεόρασης ενδέχεται να εμφανίσουν ελαττώματα με αποτέλεσμα να προκληθεί πιθανή υπερθέρμανση και στη χείριστη περίπτωση, κίνδυνος πυρκαγιάς. Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή συνιστά να δοθούν οι τηλεοράσεις για έλεγχο το συντομότερο δυνατό και να μην χρησιμοποιηθούν μέχρι να διεξαχθεί ο έλεγχος από εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Εμείς να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια παλιά ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή η οποία είχε δημοσιοποιηθεί και το 2001.

Η εν λόγο ανάκληση δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τα νέα επίπεδα μοντέλα τηλεοράσεων της Loewe, τα οποία περνούν πολύ σκληρό έλεγχο πριν βγουν στις προθήκες των καταστημάτων.

Το τηλέφωνο της εταιρείας Δημητρίου ΑΕΒΕ που φέρνει τις τηλεοράσεις Loewe στη χώρα μας είναι το 210.5319.990

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
2 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Για κλασικού τύπου Loewe (32”, μοντέλο NEMOS) του 2003, διαβάζω στο manual οτι υπάρχει “σετ VGA” που την μετατρέπει σε οθόνη ΗΥ. Γνωρίζει κανείς τί κόστος έχει αυτό το σύστημα, πού μπορεί κανείς να το βρει και αν αξίζει η φασαρία, διότι έχω αρκετά καλή εικόνα με ένα απλό καλώδιο AV-S, απλά τα pixels της δεν μου επιτρέπουν να διαβάσω οποιοδήποτε κείμενο. Πρόταση ειδικού ήταν, πριν αγοράσω το σετ VGA, να μειώσω την ευκρίνεια της οθόνης από τις ρυθμίσεις του Η/Υ.
Οποιαδήποτε βοήθεια/σκέψη ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα