Ανάκληση τηλεοράσεων Loewe

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας “Η Καθημερινή” που δημοσιεύεται σήμερα, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή σε συνεργασία με τη Γερμανική Loewe Opta GmbH, κατασκευάστρια εταιρεία των γνωστών τηλεοράσεων Loewe, αποσύρει από την αγορά για τεχνικό έλεγχο μοντέλα τηλεοράσεων τεχνολογίας καθοδικού σωλήνα (CRT) που παρήχθησαν από το Μάρτιο του 1999 έως και το Οκτώβριο του 2001.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ορισμένα σημεία συγκόλλησης στο εσωτερικό της τηλεόρασης ενδέχεται να εμφανίσουν ελαττώματα με αποτέλεσμα να προκληθεί πιθανή υπερθέρμανση και στη χείριστη περίπτωση, κίνδυνος πυρκαγιάς. Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή συνιστά να δοθούν οι τηλεοράσεις για έλεγχο το συντομότερο δυνατό και να μην χρησιμοποιηθούν μέχρι να διεξαχθεί ο έλεγχος από εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Εμείς να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια παλιά ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή η οποία είχε δημοσιοποιηθεί και το 2001.

Η εν λόγο ανάκληση δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τα νέα επίπεδα μοντέλα τηλεοράσεων της Loewe, τα οποία περνούν πολύ σκληρό έλεγχο πριν βγουν στις προθήκες των καταστημάτων.

Το τηλέφωνο της εταιρείας Δημητρίου ΑΕΒΕ που φέρνει τις τηλεοράσεις Loewe στη χώρα μας είναι το 210.5319.990

Επεξεργάστηκε την 11 Μαρτίου 2008 18:43

Σχόλια

  • Για κλασικού τύπου Loewe (32'', μοντέλο NEMOS) του 2003, διαβάζω στο manual οτι υπάρχει "σετ VGA" που την μετατρέπει σε οθόνη ΗΥ. Γνωρίζει κανείς τί κόστος έχει αυτό το σύστημα, πού μπορεί κανείς να το βρει και αν αξίζει η φασαρία, διότι έχω αρκετά καλή εικόνα με ένα απλό καλώδιο AV-S, απλά τα pixels της δεν μου επιτρέπουν να διαβάσω οποιοδήποτε κείμενο. Πρόταση ειδικού ήταν, πριν αγοράσω το σετ VGA, να μειώσω την ευκρίνεια της οθόνης από τις ρυθμίσεις του Η/Υ.
    Οποιαδήποτε βοήθεια/σκέψη ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ

  • Ενημερώσαμε άμεσα την αντιπροσωπεία της Loewe στη χώρα μας και λάβαμε την κάτωθι απάντηση:

    We have searched with Loewe all possible stock - unfortunately there is no
    VGA available anymore for none of the Nemos TV sets. Any current Loewe Flat TV can ensure the operation and quality you are looking for.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.