Vista Build 6001 | Δεν ξανακάνω το πειραματόζωο

Πριν από περίπου τέσσερις ώρες φτάσαμε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης όπου μας υποδέχθηκε ο οδηγός της Ericsson και μας πήγε στο ξενοδοχείο. Η ψυχολογία μου δεν είναι και τόσο καλή μιας και πριν από ελάχιστα λεπτά κατάφερα να επαναφέρω στη ζωή τον φορητό μου υπολογιστή. Σας είχα υποσχεθεί ότι θα έχω ανταπόκριση από το Mobile World Congress με φωτογραφίες, βίντεο και live. Μισή ώρα όμως πριν ξεκινήσω εχθές το μεσημέρι για να κατευθυνθώ στο αεροδρόμιο των Σπάτων “κράσαραν” τα Vista με τη δοκιμαστική έκδοση SP1 που είχα εγκαταστήσει πριν από μερικές ημέρες με αποτέλεσμα να ζητάνε ξανά ενεργοποίηση και να μην δέχονται το product key που έχω νόμιμα στην κατοχή μου.

Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι δεν θα μπορούσα να κρατήσω το λόγο μου απέναντί σας και αυτό με έκανε να αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα. Τελικά πριν από λίγο κατάφερα να απεγκαταστήσω την δοκιμαστική έκδοση και να δώσω ζωή στο laptop μου. Έχω αρχίσει και αισθάνομαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά και ελπίζω οι 3 ώρες που απομένουν μέχρι τις 6:30 που θα σηκωθώ για να πάω στην έκθεση να μου φτάσουν και να ξεκουραστώ.

Θα φροντίσω από αύριο να ανεβάζω βίντεο στο techblogTV με ότι ενδιαφέρον βλέπω στην έκθεση, ενώ όπου βρίσκω ελεύθερο WiFi και έχω μπαταρία στο laptop θα κάνω live webcast μέσα από το mogulus.

Δείτε επίσης:
> Ericsson Live webcast | Barcelona
> Τι είδα σήμερα στη Βαρκελώνη | Day 1
> techblogTV | Sony Ericsson XPERIA X1

Επεξεργάστηκε την 25 Μαρτίου 2008 23:08

Σχόλια

  • Καλημέρα Κώστα! Ευτυχώς που κατάφερες και "έσωσες" το λαπτοπ. μόλις ξύπνησα και διαβάζοντας το post σου φαντάστηκα τι ξενέρωμα θα έφαγες.

  • Καλημέραααα κι απο μένα, λοιπόν θέλω photos απ όλα τα καινούρια κινητά που θα δείς και ειδικά απο το νέο sony με touch screen και qwerty πληκτρολόγιο :)

  • Ααααα και δεν χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικές συσκεθές κατα την απογείωση και προσγείωση του αεροσκέφους:) χεχε!! Τελικά έφγταιγε το SP1 ;

  • Καλημέρα από τη συννεφιασμένη Βαρκελώνη. Ναι τελικά έφταιγε το SP1 και κόντεψα να τρελαθώ! Γιάννη είναι δύσκολο να καταλάβεις το στρες που πέρασα.
    Τώρα μόλις βγήκα από το μπάνιο και κατεβαίνω για πρωινό. Έχω πολύ όρεξη για έκθεση σήμερα, vα δω τι θα προλάβω. Το SE θα το βρω σίγουρα Τάσο :)

  • Kalimera kai apo mena Costa an kai ka8isterimena.. vaze pago sta podia sou ta vradia giati ta proina 8a exeis arketo perpatima..xixi.. gia kita (an exeis xrono fisika) ti kenourgio kikloforei apo kartes grafikwn... oreoi imaste..o ka8enas sou zitaei na deis apo kati..ade kouragio..bye bye..

  • Αχ... Κώστα... ποτέ δοκιμαστικές εκδόσεις σε μηχανήματα που κάνουμε την δουλειά μας... Τώρα να μου πεις πως να την δοκιμάσεις και να γράψεις αλλιώς... Όπως και να έχει καλά κουράγια και καλό περπάτημα από ότι κατάλαβα :)

  • @Vagelis: Είχα πρόβλημα με τους drivers της καινούργιας μου κάμερας και σκέφτηκα μήπως έτσι τελικά κατάφερνα να την συνδέσω με το laptop. Τελικά τα κατάφερα αλλά μετά μου έτυχε αυτό.
    Τώρα που έβγαλα τη δοκιμαστική έκδοση η κάμερα εξακολουθεί να αναγνωρίζεται κανονικά από το laptop. Άβυσσος η ψυχή των Windows...

    Ευτυχώς που ξεμπλόκαραν τα Vista και μπορώ να ενημερώνω το techblog.gr με βίντεο και φωτογραφίες από την έκθεση :)

  • @Παύλος: Μέχρι στιγμής έχω συναντήσει μόνο την NVIDIA η οποία σε ολόκληρο το περίπτερο δείχνει μόνο ένα προϊόν. Το chip-επεξεργαστή APX 2500, το πρώτο στην αγορά που επιτρέπει την αναπαραγωγή υλικού βίντεο HD (720p) σε φορητές συσκευές.

    Το High Definition εισβάλει και στις φορητές συσκευές και δημιουργεί την κατηγορία "Smartphone 2.0" ....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.