YouTube βίντεο: A closer look at the iPhone

Ακόμα δεν έχουμε επίσημη απάντηση για το πότε θα έρθει το iPhone στη χώρα μας. Πολύ λόγος γίνεται για το κατα πόσον η φήμη που συνοδεύει αυτό το θαυμάσιο gadget ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και φυσικά η τελική τιμή διάθεσής του. Μέχρι να μάθουμε ας δούμε όλοι μαζί το καλύτερο βίντεο με την αναλυτική παρουσίαση των κλασσικών δυνατοτήτων του iPhone. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 13 Μαρτίου 2008 16:33

Σχόλια

  • Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό απο τα συνηθισμένα και κάτι που κεντρίζει το βλέμα τον γώρο σου. Δεν θα πώ οτι είναι το καλύτερο κινητό σε λειτουργίες και σε εφαρμογές γιατί σίγουρα δεν είναι . Αλλά αυτό που αξίζει και πραγματικά είναι όλα τα λεφτά είναι η απίστευτη multitouch οθόνη η οποία έχει φοβερή απόκριση και είναι μοναδική σε κινητό τηλέφωνο . Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα θα κάνει τρελές πωλήσεις και εκτιμώ πως δεν θα κάνει αν έρθει με τιμή πάνω από 600 ευρώ. Πλέον πολύ έχουν φέρει το iphone από το εξωτερικό σε πολύ καλύτερες τιμές και σίγουρα με 600+ ευρώ μπορείς να αναζητήσεις άλλες συσκευές.

  • Πιστεύω ότι από εξωτερική εμφάνιση σκίζει και μαγνητίζει το βλέμμα όπου και αν κάνει την εμφάνισή του. Το μενού του είναι εντυπωσιακό και θες να έχεις συνέχεια το χέρι σου πάνω του.

    Τάσο νομίζω ότι και με 600 ευρώ θα το αγοράσει αρκετός κόσμος και μάλιστα κόσμος που θα θέλει απλά το ντιζάιν και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει καμία από τις έξτρα λειτουργίες του.

    Θυμάμαι την πρώτη φορά αρχές Σεπτεμβρίου που το έπιασα στα χέρια μου πόσο είχα εντυπωσιαστεί.

  • απλά πιστεύω οτι ένα μεγάλο ποσοστό που ήθελε το κινητό το έχει αγοράσει από το εξωτερικό σε πολύ καλή τιμή . Μην ξεχνάμε οτι πλέον στην Αμερική κυκλοφορεί πάρα πολύ καιρό . Έχουν βγεί και δύο αναβαθμίσεις για την συσκευή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.