19ο Techblog Workshop, Το πλήρες πρόγραμμα

Αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα θα συγκεντρωθεί στο 19ο Techblog Workshop για να δοκιμάσει από κοντά το LG Optimus G Pro σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό pre-launch event! Από τις 16:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 19:00 ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να μάθουμε τα μυστικά της φωτογραφίας από τον αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ και να διασκεδάσουμε με τις μουσικές του Dj Bill Mastraa.

Ο Παναγιώτης Καλδής αρχισυντάκτης του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ θα μας μυήσει στα μυστικά της φωτογραφίας και θα μας προτείνει τρόπους για να φωτογραφίζουμε καλύτερα με το smartphone μας. Τη μουσική επιμέλεια θα αναλάβει ο Dj Bill Mastraa. Μην το χάσει κανείς!

Το μεγαλύτερο καλοκαιρινό hapenning τεχνολογίας!

Update: Οι διαθέσιμες θέσεις έχουν εξαντληθεί. Μπορείτε να συνεχίσετε να εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας και αν μείνει ελέυθερη κάποια θέση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέχρι αύριο το πρωί (Κυριακή).
• Δηλώστε συμμετοχή τώρα στέλνοντας email στο techblogGR @ gmail.com με το ονοματεπώνυμό σας. Σύντομα θα λάβετε από εμάς απάντηση με την επιβεβαίωση ότι θα σας περιμένουμε αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου στο event!

19ο Techblog Workshop με το LG Optimus G Pro
• Πότε: Κυριακή 14 Ιουλίου, 16:00-19:00
• Που: Synergy Project, Λεμπέση 5-7 & Πορινού, Στάση Μετρό Ακρόπολη (χάρτης)
• Πόσο: 0

Παναγιώτης Καλδής

Dj Bill Mastraa

Επεξεργάστηκε την 13 Ιουλίου 2013 22:01

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.