1o Techblog cafe στην Αθήνα, Σάββατο 12 Απριλίου

Αυτό το Σάββατο 12 Απριλίου σας περιμένουμε όλους για καφεδάκι στο γνωστό μέρος από όπου ξεκίνησαν και έγιναν γνωστά τα Techblog Workshop, στο Mish Mash στο Γκάζι. Επιστροφή στις ρίζες χωρίς χορηγό, χωρίς δώρα, μόνο με καλή διάθεση και όρεξη για συζητήσεις και νέες γνωριμίες, όπως παλιά! Σας περιμένουμε όλους!

Αυτό το 1ο Techblog cafe θα έχει θέμα την ανταλλαγή και αγοραπωλησία smartphones και tablets. Φέρτε την συσκευή που θέλετε να πουλήσετε και θα βρείτε άλλους υποψήφιους αγοραστές για να συζητήσετε το ενδεχόμενο πώλησή της. Όλα αυτά μεταξύ καφέ, μουσικής και πολύ Techblog! Σας περιμένουμε όλους! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Update: Θα έχουμε και δώρο για κλήρωση! Ένα backpack της HP!

1ο Techblog cafe στην Αθήνα
• Πότε: Σάββατο 12 Απριλίου 2014, 15:00-18:00
• Που: Mish Mash, Βουτάδων 50 – Γκάζι/ Στάση Μετρό Κεραμικός (χάρτης)
• Πόσο: 0

Σε συνεργασία με το MishMash εξασφαλίσαμε προνομιακές τιμές με όλους τους καφέδες να έχουν 2 ευρώ και το πακέτο μπύρα draft 500ml + τοστ, 5 ευρώ 😉

Για να δηλώσετε συμμετοχή αφήστε ένα σχόλιο εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας για το event και κάντε join στο Facebook event. Θα μας βοηθήσετε ώστε να συννεοηθούμε και εμείς με τον χώρο που θα μας φιλοξενήσει και να μας περιποιηθούν καλύτερα.

Το event διοργανώνεται από το Techlounge.gr, τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας!

Επεξεργάστηκε την 8 Απριλίου 2014 17:23

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.