Workshop

5ο Techblog Workshop Θεσσσαλονίκης με WIND 4G: Απολογισμός

Την Κυριακή 10 Απριλίου, η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκε στη Θεσσαλονίκη και στην 5η μεγάλη συνάντηση Techblog Workshop Θεσσαλονίκης. Με χορηγό της WIND και το γρήγορο δίκτυο 4G δοκιμάσαμε νέες συσκευές, απολαύσαμε τον καφέ μας και κάναμε νέες γνωριμίες.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και περισσότερα από 75 άτομα ακόμα και από νομούς εκτός Θεσσαλονίκης όπως Δράμας, Κοζάνης, Σερρών έδωσαν το παρών σε αυτή τη γιορτή που σκοπό έχει να ενώνει τους φίλους της τεχνολογίας σε μια μεγάλη παρέα με κοινά ενδιαφέροντα.

Το WIND 4G πρόσφερε τα ποτά μας αλλά και finger food, προσέφερε δωρεάν κάρτες mobile internet 4G ενώ στο τέλος του event πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δώρο ένα Samsung Galaxy J το οποίο κέρδισε ο Τόλης που μας είχε έρθει από την Κοζάνη.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή, περάσαμε υπέροχα. Τα λέμε πάλι σύντομα από κοντά. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Επεξεργάστηκε την 13 Απριλίου 2016 9:21

Σχόλια

    • dimitris, Θέλουμε να πάμε και σε άλλες πόλεις. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι σύντομα στο πρόγραμμα για Λάρισα. Σε όποιες πόλεις πάμε, ανακοινώνονται την περίοδο που είναι να γίνει το event. Θέλουμε να έρθουμε παντού!

  • Ποτε θα ξαναγίνει Techblog Workshop στην Αθηνα? Επίσης εγώ και ο φίλος μου είμαστε 15 ετών, θα μπορούσαμε να έρθουμε?

    • Στεφανος, Δεν έχουμε βγάλει ακόμα το πρόγραμμα. Ναι μπορείτε να έρθετε αρκεί να ρωτήσετε τους γονείς σας.

      kostas_falcon, Ναι έ? Αυτές μου έστειλες ο φωτογράφος. Συμβαίνουν αυτά...
      Ολόκληρο το set με τις φωτογραφίες βρίσκεται εδώ https://goo.gl/TvTyWe

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.