Techblog Workshop με COSMOTE SpeedTest, Παρασκευή 13 Ιουνίου βράδυ

Το μεγαλύτερο καλοκαιρινό event τεχνολογίας στην Αθήνα θα γίνει γεγονός την Παρασκευή 13 Ιουνίου το βράδυ με μεγάλο χορηγό την COSMOTE. Σας περιμένουμε όλους να γνωριστούμε από κοντά, να διασκεδάσουμε και να δοκιμάσουμε τα καλύτερα smartphones και tablets μέσα από το γρήγορο δίκτυο της COSMOTE.

Η βραδιά θα ξεκινήσει από τις 19:00 το απόγευμα και κρατήσει μέχρι τις 23:00 το βράδυ. Τη μουσική θα επιμελείται Dj ενώ θα έχουμε και live social media wall για να διαβάζουμε όλοι τα status updates, τα tweets και να βλέπουμε τις φωτογραφίες που ανεβάζετε με τους φίλους σας από τη βραδιά.

Το μεγαλύτερο καλοκαιρινό event τεχνολογίας στην Αθήνα δεν πρέπει να το χάσει κανείς. Διαγωνισμοί με πλούσια δώρα smartphones και tablets προσφορά της COSMOTE θα κερδίσουν οι τυχεροί της βραδιάς!

Update: Οι διαθέσιμες προσκλήσεις εξαντλήθηκαν. Μπορείτε επικοινωνείτε μαζί μας στο email techblogGR @ gmail.com (ονοματεπώνυμο και αριθμό ατόμων), εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας και εφόσον υπάρξει κάποια ακύρωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θυμηθείτε ότι στην είσοδο θα υπάρχει λίστα με τα ονόματα όσων έχουν κάνει κράτηση και έχουν πάρει email επιβεβαίωσης από το Techblog.

Η τεχνολογία μας ενώνει και μας διασκεδάζει!

Techblog Workshop με COSMOTE SpeedTest
• Πότε: Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014, 19:00-23:00
• Που: Blank Urban Space, Βουτάδων 28, Γκάζι/ Αθήνα, (χάρτης)
• Πόσο: 0

Το event διοργανώνεται από το Techlounge.gr, τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας!


Επεξεργάστηκε την 9 Ιουνίου 2014 9:31

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.