Techblog Workshop με το Huawei Ascend P7, Φωτογραφίες

Την Κυριακή 29 Ιουνίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας συγκεντρώθηκε στην Αθήνα για να δει πρώτη από κοντά το νέο Huawei Ascend P7. Πάνω από 60 φίλοι του Techblog αψήφισαν τις υψηλές θερμοκρασίες και κατέβηκαν κέντρο για να πιουν τον καφέ τους και να συζητήσουν για το αγαπημένο τους χόμπυ την τεχνολογία και της εφαρμογές της.

Στο τέλος του event ένας τυχερός νικητής έκανε δικό του ένα Huawei Ascend P7 μετά από κλήρωση. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την αφοσίωση και το ενδιαφέρον που δείχνετε στο Techblog και τα Workshops σε όλες τις περιοχές ανά την Ελλάδα που τα πραγματοποιούμε.

Σημειώστε ότι το main event για την παρουσίαση του Ascend P7 στους δημοσιογράφους είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Δευτέρα 7 Ιουλίου και οι εμείς είχαμε την ευκαιρία να το δούμε νωρίτερα από όλους! Η τεχνολογία μας ενώνει! Σας περιμένουμε όλους στις επόμενες συναντήσεις μας!

Huawei Ascend P7 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:29

Σχόλια

  • Ντάξει απλά φοβερό.
    Ο πατέρας μου το λάτρεψε και μάλλον μέσα στο καλοκαίρι το έχω.
    Τα λέμε Κώστα.

  • Και είναι και πολύ γερό σε φίλο που του το πήραμε πριν ένα μήνα του έχει πέσει δύο φορές και δεν έχει πάθει το παραμικρό, βέβαια παραγγείλαμε και μια θήκη για κάθε παν ενδεχόμενο.
    Μιλάω για το Κινέζικο μοντέλο με 2 sim και sd slot.
    Και το κουλό έιναι που μου είπε την επόμενη μέρα πως έχει καλύτερη ανάληση απο το honor 2 που είχε πριν και λέω καλά πως κατάλαβες την διαφορά απο 4,5΄ 720p σε 5' 1080p εγώ δεν κατάλαβα τίποτα, και βγάζει τα γυαλιά του και πήγε το τηλέφωνο στα 5-8 εκ και έβλεπε... έχει μυοποία χαχα έμεινα μ....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.