AirPods: Ενδείξεις ότι η Apple ετοιμάζει νέα ακουστικά

Με τις φήμες για την αφαίρεση της 3.5 χλστ. θύρας ακουστικών από το iPhone 7, η ιδέα της κυκλοφορίας καινούριων ακουστικών από την Apple, δεν μοιάζει απίθανη. Για την ακρίβεια, η ίδια κατέθεσε αίτηση για την κατοχύρωση της ονομασίας “AirPods”.

Σύμφωνα με το MacRumors υπάλληλος της Apple υπέβαλε πρόσφατα την αίτηση. Η αίτηση υποβλήθηκε την τελευταία μέρα πριν περάσει η 6μηνη περίοδος κατά την οποία έπρεπε να υποβληθούν ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με το τι καλύπτει η πατέντα.

Αν και όπως έχουμε πει οι πατέντες δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι θα υλοποιηθούν, αυτή είναι μια ένδειξη ότι η Apple δεν εγκαταλείπει την ιδέα για την δημιουργία των AirPods.

Λογικά μιλάμε για ασύρματα ακουστικά για τα οποία δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες εκτός από την ονομασία. Μιας και θα είναι ασύρματα, δεν περιμένουμε να είναι φθηνά και αναφέρεται ότι είναι πιθανό να μην έρχονται μέσα στο κουτί των μελλοντικών iPhones. Το iPhone μπορεί να έχει EarPods, τα οποία συνδέονται μέσω Lightning port.

airpods, AirPods: Ενδείξεις ότι η Apple ετοιμάζει νέα ακουστικά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Φήμες ότι έρχεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η Apple στο iPhone 16 Pro Max θα χρησιμοποιεί κυψέλες μπαταρίας με αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.