Apple Watch: Διανύει το καλύτερο τρίμηνο όσον αφορά τις πωλήσεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας αγορών για τις διακοπές, το Apple Watch έφτασε σε νέα ύψη, όσον αφορά τις πωλήσεις. Σύμφωνα με τον Tim Cook, το τρίμηνο αυτό είναι το καλύτερο που έχει περάσει για το smartwatch της Apple.

Σε ένα email που απευθυνόταν στο Reuters, ο Cook ανέφερε ότι οι τελικές πωλήσεις του Apple Watch έσπασαν κάθε ρεκόρ. Οι τελικές πωλήσεις αφορούν τις μονάδες τις οποίες έχει αγοράσει ο τελικός καταναλωτής, σε αντίθεση με τις αποστολές οι οποίες μπορεί να “κάθονται” στα ράφια των καταστημάτων. Σύμφωνα με τον Cook, “Τα στοιχεία μας δείχνουν ότι το Apple Watch τα πηγαίνει υπέροχα, και φαίνεται να είναι ένα από τα πιο διάσημα δώρα των διακοπών φέτος”.

Στην συνέχεια πρόσθεσε, “Η αύξηση των πωλήσεων, ξεφεύγει από τα διαγράμματα. Στην πραγματικότητα, κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας των αγορών για τις διακοπές, οι τελικές πωλήσεις του Apple Watch ήταν μεγαλύτερες από κάθε άλλη εβδομάδα στην ιστορία του προϊόντος. Και όπως θα περίμενε κανείς, είμαστε στον δρόμο για το καλύτερο τρίμηνο του Apple Watch”.

Ο CEO της Apple, Tim Cook, δεν ανέφερε κάποιον συγκεκριμένο αριθμό πωλήσεων, αφού ακόμη και στην έκθεση των κερδών, το Apple Watch βρίσκεται στην κατηγορία “άλλα προϊόντα”, μαζί με άλλες συσκευές όπως τα iPod και την Apple Tv.

Οι αναλυτές του τομέα της τεχνολογίας, δεν αισθάνονται έκπληξη για αυτό το αποτέλεσμα της Apple. Ο Bob O’Donnell της Technalysis, δήλωσε στο Reuters, “Αν και δεν είμαι έκπληκτος για την καλή εβδομάδα, ακόμη υπάρχουν νομίζω σημαντικές ανησυχίες για την κατηγορία αυτή”.

Ο Ο’Donnell πιστεύει ότι η Apple αναζητά νέες πηγές εσόδων, καθώς οι πωλήσεις του iPhone αρχίζουν και σταθεροποιούνται. Όμως, σύμφωνα με αυτόν, το Apple Watch δεν θα είναι το προϊόν που θα γεμίσει το κενό για την Apple, αφού δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση ανάμεσα στους καταναλωτές για smartwatches.

Apple Watch Quarter sales best week best quarter Tim Cook interview, Apple Watch: Διανύει το καλύτερο τρίμηνο όσον αφορά τις πωλήσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

δεν εχετε κανει καλη μεταφραση στο αρθρο… αυτο λεει πως οι πωλήσεις εχουν παρει την κατηφορα και η απλ λεει οτι πανε καλα

Don mitso mou

Δηλαδή μπήκες στην πηγή του άρθρου, το διάβασες και κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα Ε; διπλά κομπλεξικός με την apple,plus δεν έχεις και ιδέα από αγγλικά. Καλημέρα και καλά μυαλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.