Sony T900 Cyber-Shot

Η υπερ-λεπτή σχεδίαση, το τολμηρό στυλ και οι ελκυστικές επιλογές των χρωμάτων κάνουν την ψηφιακή φωτογραφική Sony T900 Cyber-Shot να ξεχωρίζει αμέσως. Με 12,1Megapixels και πάχος μόλις 15,1 χλστ., η Τ900 είναι διαθέσιμη σε ασημί, μαύρο, κόκκινο και μπρονζέ χρώμα. Η ευρεία οθόνη αφής Xtra Fine LCD των 3,5 ιντών προσφέρει μια λεπτομερή επισκόπηση των φωτογραφιών σας, καθώς και χειρισμό των ρυθμίσεων της μηχανής με τα ακροδάκτυλα.

, Sony T900 Cyber-Shot

Η νέα αυτόματη λειτουργία Intelligent Auto mode καθιστά τον χειρισμό πιο εύκολο από ποτέ. Η μηχανή αναλύει αυτόματα την σκηνή και βάζει τις κατάλληλες ρυθμίζεις για το θέμα, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Ο πανίσχυρος επεξεργαστής ΒΙΟΝΖ εξασφαλίζει άψογες εικόνες με χαμηλά επίπεδα ψηφιακού θορύβου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες λήψης – από χαρούμενες οικογενειακές στιγμές και ξέγνοιαστες διακοπές, μέχρι ατμοσφαιρικές λήψεις σε εσωτερικούς χώρους και σκηνές με χαμηλό φωτισμό.
Το οπτικό SteadyShot κρατά τις λεπτομέρειες καθαρές και ζωντανές όταν φωτογραφίζετε χωρίς τρίποδο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ οι βελτιωμένες λειτουργίες Face Detection και Smile Shutter σας βοηθούν να δημιουργήσετε επιτυχημένα πορτρέτα χωρίς κόπο.

, Sony T900 Cyber-Shot

Ξεχάσατε την βιντεοκάμερα σπίτι; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Η νέα δυνατότητα εγγραφής κινούμενης εικόνας 720p HD σας επιτρέπει να δημιουργήσετε video clip με ταχύτητα 30 καρέ ανα δευτερόλεπτο (30 fps). Σε ένα MemoryStick με χωρητικότητα 4GB μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι και 60 λεπτά video υψηλής ευκρίνειας με στερεοφωνικό ήχο. Είναι αρκετός χρόνος για να βιντεοσκοπήσετε τις καλύτερες στιγμές από μια ημερήσια εξόρμηση ή από ολιγοήμερες διακοπές. Όταν γυρίσετε στο σπίτι, συνδέστε την Cyber-shot T900 σε οποιαδήποτε High Definition TV και απολαύστε το αποτέλεσμα. Η λειτουργία BRAVIA Sync σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε την αναπαραγωγή των video clip ή των φωτογραφιών μέσω του τηλεχειριστηρίου της δικής σας BRAVIA.

Sony T900 Cyber-Shot
12,1 Megapixel
Οθόνη αφής Xtra Fine LCD 3,5 ιντσών
Φακός Carl Zeiss με οπτικό zoom 4x
Εγγραφή movie clip σε HD 720p
Οπτικό σύστημα SteadyShot για καθαρότερες λήψεις χωρίς τρίποδο
Βελτιωμένη τεχνολογία για τις λειτουργίες Face Detection και Smile Shutter

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.