Epson TW450, Βιντεοπροβολέας HD Ready

Η Epson παρουσιάζει το EH-TW450, ένα κομψό βιντεοπροβολέα που εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας ψυχαγωγεία στη μεγάλη οθόνη για λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών, των αθλητικών οργανώσεων και των ταινιών. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Epson 3LCD σε συνδυασμό με τον υψηλό λόγο αντίθεσης εξασφαλίζουν φωτεινές και φυσικές εικόνες ακόμα και στο φως της ημέρας. Επιπλέον, ο προβολέας προσφέρει συνδεσιμότητα με πλήθος συσκευών, είναι φιλικός προς το χρήστη και ταιριάζει σε οποιοδήποτε μοντέρνο σπίτι με το κομψό μαύρο σχεδιασμό του.

, Epson TW450, Βιντεοπροβολέας HD Ready

Ο EH-TW450 περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της Epson. Με Colour Light Output2 (CLO) στα 2500 lumens και λόγο αντίθεσης 3000:1 εξασφαλίζεται πολύ υψηλή ποιότητα μετάδοσης εικόνας ακόμα και στο φως της ημέρας. Η τεχνολογία 3LCD εξασφαλίζει ότι οι εικόνες είναι καθαρές, φωτεινές και ξεκούραστες για τα μάτια. Οι δυνατότητες συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν είσοδο HDMI για σύνδεση με κονσόλες παιχνιδιών και θύρες USB για προβολή ψηφιακών φωτογραφιών ενώ τα ενσωματωμένα ηχεία ολοκληρώνουν την εμπειρία. Ο προβολέας είναι, επίσης, μικρού μεγέθους για να μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε.

Η Epson δεσμεύεται να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος και σε αυτό το πλαίσιο ο EH-TW450 περιλαμβάνει λάμπα χαμηλής κατανάλωσης E-TORL, για εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς στη φωτεινότητα. Επιπλέον, η συσκευασία του είναι από ανακυκλωμένα υλικά, μειώνοντας περαιτέρω το ενεργειακό αποτύπωμα.

Epson EH-TW450
Βιντεοπροβολέας HD Ready 720p ιδανικός για λάτρεις των σπορ, των βιντεοπαιχνιδιών και του home cinema
Epson 3LCD τεχνολογία για φωτεινότερες εικόνες, πιο ακριβή μετάδοση των χρωμάτων και καλύτερη απόδοση των αποχρώσεων του γκρι
Colour Light Output (CLO2) 2500 lumens για προβολή ακόμα και στο φως της ημέρας
Λόγος αντίθεσης (3000:1) για υψηλή ποιότητα εικόνας
Σύνδεση με ποικιλία συσκευών μέσω HDMI, video, S-Video, RGB
Προβολή ψηφιακών φωτογραφιών μέσω θύρας USB
Ρυθμίσεις χρωμάτων ανάλογα με το περιβάλλον συμπεριλαμβανομένου game mode ειδικά για βιντεοπαιχνίδια με γρήγορη κίνηση
Ενσωματωμένα ηχεία
3 χρόνια εγγύησης για τον προβολέα και τη λάμπα

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Epson

Epson MOVERIO BT-200, Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο

H Epson παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά MOVERIO BT-200 που δημιουργούν την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μια οθόνη 320 ιντσών από απόσταση 20 μέτρων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να βλέπει μόνο την εικόνα που θέλει σε μαύρο φόντο, π.χ. μια ταινία ακόμα και 3D ενώ οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνει διάφανη την οθόνη και να δει […]

Computers Epson

EPSON εκτυπωτές, έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα

Κάντε το συγκριτικό τεστ μεταξύ ενός εκτυπωτή Epson και ενός Canon/HP/Samsung και δείτε γιατί με έναν εκτυπωτή Ink Tank System, εξοικονομείτε έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού και έως 95% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με τους εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού!

Computers Epson

EPSON μονόχρωμη σειρά Ink Tank System με χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson M200, M105 και M100 είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά γραφεία και χρήστες στο σπίτι και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 140ml, που μπορούν να ξαναγεμίσουν με γνήσια μελάνη Epson, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Home Cinema Epson Home cinema

Epson MG-850HD, Βιντεοπροβολέας με iPod docking station

Η Epson παρουσιάζει τον home cinema βιντεοπροβολέα MG-850HD με iPod docking station. Απλά “κουμπώστε” τη συσκευή σας iPod Touch, iPhone ή iPad στο ειδικό dock και ο Epson MG-850HD θα αναλάβει να αναπαράγει σε μεγάλη εικόνα (έως και 300 ίντσες) όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κάποια έξτρα εφαρμογή.