LG Smart TV με webOS στα περισσότερα μοντέλα CINEMA 3D

Πρόσφατα η LG ανακοίνωσε ότι θα βάλει WebOS στις τηλεοράσεις της. Αποπνέοντας ανανέωση και ξεφεύγοντας από το συνηθισμένο και περίπλοκο περιβάλλον που έχουν οι περισσότερες πλατφόρμες τηλεοράσεων, η πλατφόρμα webOS προσφέρει μια εύκολη εμπειρία χρήσης που κάνει την τηλεόραση ξανά απλή.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της πλατφόρμας webOS έχουν αναπτυχθεί για να διευκολύνουν τις λειτουργίες Άμεση Πρόσβαση, Γρήγορη Αναζήτηση και Εύκολη Σύνδεση. Χάρη στο μενού εκκίνησης “Launcher”, οι χρήστες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν στις λειτουργίες ή τις επιλογές περιεχομένου χωρίς να χρειάζεται να διακόψουν την προβολή του προγράμματος που παρακολουθούν.

Ταυτόχρονα, το LG Store οργανώνει όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο σε ξεχωριστές κατηγορίες με tabs πάνω στην πλατφόρμα webOS για την περαιτέρω διευκόλυνση του χρήστη. Επιπλέον, προσφέρει προτάσεις βασισμένες στη δημοτικότητα, επιτρέποντας τους χρήστες να ανακαλύπτουν συνεχώς νέες, συναρπαστικές επιλογές για την ψυχαγωγία τους με μεγαλύτερη ευκολία.

Η νέα πλατφόρμα μειώνει τα βήματα που χρειάζονται για την αλλαγή από το ένα περιεχόμενο στο άλλο, γεγονός που καθιστά την αναζήτηση, την επιλογή και την συνολική εμπειρία της Smart TV πιο εύκολη κι διασκεδαστική. Ακόμα και η σύνδεση με εξωτερικές συσκευές γίνεται γρήγορα και χωρίς κόπο, μέσω της πλατφόρμας.

Η LG έχει μετατρέψει ακόμα και την αρχική εγκατάσταση της πλατφόρμας σε μία εύκολη και απλή διαδικασία. Στην πρώτη επίσκεψη του χρήστη στην πλατφόρμα webOS εμφανίζεται στην οθόνη το BeanBird, ένας χαριτωμένος χαρακτήρας cartoon, που βοηθά τους χρήστες να βεβαιωθούν ότι η τηλεόραση είναι σωστά συνδεδεμένη. Επιπλέον τους μαθαίνει γρήγορα να χρησιμοποιούν με επιτυχία το Magic Remote της LG.

Το Magic Remote της LG, προσφέρει εύκολο συνδυασμό επιλογών, αλλά και πολλαπλό έλεγχο στις επιλογές όπως scroll, point, click και voice. Η αδιαμφισβήτητη ευκολία στη χρήση του Magic Remote είναι αποτέλεσμα της αρμονικής συνεργασίας με το interface της πλατφόρμας webOS.

Η πλατφόρμα webOS, ως κύριο χαρακτηριστικό των περισσότερων νέων Smart TVs της LG, θα ενσωματωθεί στο 70% των μοντέλων των τηλεοράσεων CINEMA 3D Smart TV που θα είναι φέτος διαθέσιμα από την εταιρεία και περιλαμβάνει εξελιγμένη λειτουργία για αναγνώριση φωνής και κινήσεων των δαχτύλων.

LG Smart TV με webOS, LG Smart TV με webOS στα περισσότερα μοντέλα CINEMA 3D

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ορεστης γκιοκας

αρα αυτο ισχυει μονο για τηλεορασεις που θα βγουν απο δω και περα ε? κριμα… γιατι πριν 2 μηνες πηρα τηλεοραση LG Cinema 3D -_-

Μάκης

Εδώ και καιρό ψάχνω για καινούρια τηλεόραση αλλά περιμένω να βγουν τα φετινά μοντέλα.
Κώστα εσύ που έχεις διασυνδέσεις γνωρίζεις περίπου πότε θα κυκλοφορήσουν στην Ελληνική αγορά;
Πάντως έξυπνη η κίνηση της lg να αγοράσει το web os και κατάφερε πολύ έξυπνα να το “αναστήσει”! Φαίνεται πιο απλό και γρήγορο απο όλα όσα έχουμε δει σε τηλεοράσεις μέχρι τώρα.

Mimis

Εκπληκτική κίνηση!
Μπράβο!!
Έχει πάρει τα πάνω της η LG!

john

Απο το 2011με το βραβειο flicker free. 3dtv,το 2012 ως πρωτη με nanofullled 1000hertz Κ πρωτη σε ultra nanofull led 84ιντσων κ τελος του 2013 ως πρωτη με oled curved!!!!το web os2014 ειναι απλα το στεμμα της ως βασσιλισα Πια!

stavros

Πολυ ωραια τηλεοραση αλλα αν θες να δεις on line ταινιες δεν μπορεις γιατι δεν εχει flash player

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.