Παρασκευή
30/11/2012

Facebook Page Notifications [News & Views]

Σε συνέχεια των αλλαγών του facebook που αναφέραμε από εδώ πριν 2 εβδομάδες (και που πλέον επιβεβαιώθηκαν) τα ποστ από τις σελίδες του facebook πλέον δεν εμφανίζονται σε όλους τους χρήστες μα μόνο σε ένα υποσύνολο αυτών – με σκοπό φυσικά να προωθηθεί το facebook promote και να αποκτήσει το facebook ένα διαφορετικό τύπο εσόδων.

Φυσικά η αλλαγή αυτή προκάλεσε γενική κατακραυγή του facebook και ξεκίνησαν ήδη τα «κόλπα» για να μπορέσουν να παρακάμψουν αυτό το πρόβλημα. Ένα από αυτά που εμφανίζεται όλο και πιο συχνά από σελίδες είναι η ειδοποίηση προς τα μέλη τους να «τσεκάρουν» το Get Notifications ώστε να λαμβάνουν όλες τις αναρτήσεις από την σελίδα. Για την ώρα φαίνεται να είναι μια λύση, φτάνει βέβαια να δουν αρκετοί την ανάρτηση με αυτήν την ειδοποίηση και φυσικά να τσεκάρουν τις notifications. Αλλά τουλαχιστον είναι καλύτερο από το τίποτε.

Σας προτείνουμε να κάνετε το ίδιο και για το Fan Page του Techblog:
www.facebook.com/techblogGreece

Facebook Page Notifications [News & Views]

Μάθε για: , , ,

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Σωτήριος Παπαδόπουλος λέει:

    Google reader RSS feed , τελεία και παύλα . Αυτό χρησιμοποιώ από τότε που πήρα android κινητό και δουλεύει απροβλημάτιστα και στο .κινητο και στο desktop . Μπορειτε να το ρυθμίσετε να εμφανίζεται και στο pulse και σε αλλά RSS readers .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.