ΟΤΕ VDSL, Διαθέσιμες οι υπερ-υψηλές ταχύτητες ίντερνετ έως 50 Mbps

Την εμπορική διάθεση νέων ταχυτήτων γρήγορου Internet, VDSL, ξεκινά από σήμερα, ο ΟΤΕ. Με ταχύτητες έως 50 Mbps το VDSL από τον ΟΤΕ αλλάζει την καθημερινή εμπειρία του Internet και δίνει δυνατότητες όπως πιο γρήγορο downloading αρχείων, High Definition video-streaming χωρίς διακοπές, άμεσο uploading και sharing φωτογραφιών και video, online σύνδεση πολλών συσκευών ταυτόχρονα, χωρίς προβλήματα (laptops, smartphones, tablets, κονσόλες κ.α.), καλύτερη απόκριση στο online gaming.

Ο ΟΤΕ εμπλουτίζει τη σειρά προγραμμάτων OTE Double Play με 4 νέα προγράμματα OTE Double Play VDSL καλύπτοντας τις ανάγκες των χρηστών για μεγάλες ταχύτητες και για απεριόριστη τηλεφωνία. Τα νέα προγράμματα ΟΤΕ Double Play VDSL προσφέρονται σε προνομιακές τιμές για τους 6 πρώτους μήνες που ξεκινούν από €36,90/μήνα. Περισσότερες πληροφορίες στο www.otevdsl.gr

Οι ταχύτητες upload είναι έως 2,5 Mbps, στα προγράμματα με download 30 Mbps και έως 5 Mbps στα προγράμματα με download 50 Mbps.
, ΟΤΕ VDSL, Διαθέσιμες οι υπερ-υψηλές ταχύτητες ίντερνετ έως 50 Mbps

Να υπενθυμίσουμε ότι η Cyta διαθέτει ήδη πακέτα VDSL ίντερνετ ενώ και η WIND ανακοίνωσε σήμερα τα δικά της προγράμματα VDSL.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xperiakias

Forthnet και παλι Forthnet

Ιουστινιανόs

“Κλαΐν-μαΐν παπαΐν” θα έλεγα, αλλά δε θα το πω γιατί δε θέλω να γίνω κακούλης… Δε λέω μακάρι αλλά εδώ καλά καλά με τα βίας είχαμε το 1G και ξαφνικά μας λένε 4G! Που βρίσκονται τα ρημάδια και δε τα πιάνω για μπιρίμπα πήγανε;;;!!!

Αυτοσαρκασμός

online

Οι τιμές θεωρώ ειναι τσιμπημένες για την εποχή. Αργοτερα αν πέσουν ισως συμφέρει.

Μιχάλης Φωτιάδης

Φάτε μάτια ψάρια!

galaxynoteR

σπουδαζω στn Sofia (Βουλγαρια)… με 13 ΕΥΡΩ τον μηνα, εχω 150 MBPS internet… ολες σχεδον οι μεγαλες πολεις της βουλγαριας, εχουν fiber net(οπτικες ινες)… νομιζω οτι οι τιμες στην Ελλαδα ειναι απλησιαστες…

Φιλ.

Παιδιά ο κολητος μου μένει ακριβώς δίπλα σε κέντρο του ΟΤΕ(2οροφο κτιριο) στην επαρχεία και του ηπαν οτι μπορει να βαλει VDSL,αλλα τις προάλλες ήρθε τεχνικός της Cyta να αλλάξει το ρουτερ του γιατι τα επεξε και μετρησε την γραμμη και του ειπε οτι παει Max 21Mbps.

kostas

edo banania .τη θελεται τσαμπα να το εχουν τσαμπατξηδες πρεπει να κανουμε πρωτιες σε ολα τα επιπεδα στο ελλαδισταν

euaggelos71

Και μετα ξυπνησαν…. Δε θελω να μακρυγορησω και να κουρασω αλλα ειμαι πληρως απογοητευμενος απο τον κρατικο μας παροχο επρεπε να πεταει αλλα σερνεται…ανατολικη θεσσαλονικη παναθλιο δικτυο και εχω και οτε σχετικα κοντα μου.

Dimi

Συμφωνώ κι εγώ με τον Ευάγγελο. Καλό το VDSL αλλά όταν έχει τόσα προβλήματα στο δίκτυο του, ένας εθνικός (λέμε τώρα) πάροχος θα πρεπε να κοιτάξει να τα φτιάξει και όχι πως θα πάρει περισσότερα λεφτά ή πως δε θα χάσει τους συνδρομητές. Το πλήθος των συνδρομητών θα πρέπει να απασχολεί τους Γερμανούς και όχι τον ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ έχει τις υποδομές της χώρας και δεθα πρέπει να τις αξιοποιεί ως εμπορικό πακέτο.

Giorgos

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά τον κρατικό μας πάροχο τον έχουμε πουλήσει στους γερμανούς εδώ και καιρό. (Deutsche Telekom)

Βασίλης

@Φιλ.
Μέχρι 21Mbps φτάνει στο ADSL2+. Όταν θα βάλει VDSL θα έχει καλή ταχύτητα.
Να σου δώσω να καταλάβεις το VDSL κυρίως μπαίνει όταν έχεις μέχρι 10-11 εξασθένηση στον κατανεμητή, που σημαίνει 1 χιλιόμετρο ας πούμε από το Αστικό Κέντρο του ΟΤΕ.

ΤechviewGR

Έχω την εντύπωση ότι οι πραγματικές ταχύτητες θα είναι γύρω στα 26 Μbps…
by wilipedia!

Demis

εγώ πάντως είμαι κοίτα 4 mbps 11 euro μηνα μονο internet τηλέφωνο κομμένο (και ας είμαι 120 130 μετρα από dslam και χαλαρά θα μπορούσα να έχω 50)
και αυτό θα το κόψω μάλλον…….. λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για φαΐ……..

Demis

@Βασίλης
φιλαράκι εδώ κανεις μεγάλο λάθος…….
είχα forthnet και και κανονικά κλείδωνα 23.9 24.1 (όπως έγραψα και ποιο πριν ιμια 100 μετρα περίπου και καινούργιες γραμμές)

+ adsl sikonei 24.5/1 σε annex A και 24/2 σε annex m

billy

Παιδιά όσοι δεν είστε ευχαριστημένοι από τις ταχύτητες σας η λύση ειναι το VDSL οπως το δινει ο ΟΤΕ, δηλαδη οπτική ίνα μεχρι το KV. Αναβαθμίζεται δηλαδή το δίκτυο και μειώνονται οι φυσικοί περιορισμοί του ADSL. Ναι θα είναι πιο ακριβό αλλά είναι το επόμενο βήμα ωστε στο τέλος κάποια στιγμή στο μέλλον να έχουμε και FTTH

Κωστας Μπ,

Πανακριβο..
θα συμφωνησω στο <>..
Ευελπιστω τουλαχιστον να ριξει τιμες στα 24mbps..κιαλλο..κιαλλο..και λιγο ακομα..

Minas Sotirakopoulos

Είμαι Λυσικράτους & Ρήγα Φεραιου γωνία στο κάτω Καλαμάκι. Έχω νεο καφαο στα 15 μέτρα απο το σπίτι μου. Είμαι στον ΟΤΕ εδώ και 8 μήνες. Όταν συνδεσαν τις νέες καμπίνες είχα 24Mbps πραγματική ταχύτητα για 2 μήνες. Μετά έπεσα στα 10 μέχρι και τώρα γιατι μου είπαν ότι λόγο παραπόνων των άλλων παροχών έπρεπε να ρίξουν την ταχύτητα επειδή δημιουργούσε θόρυβο και επηρέαζε τους άλλους παρόχους στην ταχύτητα τους! Εχθές έκανα αίτηση στον ΟΤΕ για VDSL στα 30Mbps και μου είπαν ότι υπάρχει ενεργό δίκτυο στην περιοχή μου. Παρασκευή θα παραλάβω το νεο μοντεμ για το VDSL! Θα ειναι ενεργο σε περίπου 14 μέρες μου ειπαν! Υπομονή μέχρι τότε και θα σας ενημερώσω σε τι ταχύτητα θα τρέχω μετά!

γιαννης

το internet της οτε ειναι βλακεια συνεχεια διακοπτεται η συνδεση

Σοφία Κουτσουβέλη

Αθήνα κέντρο έβαλα 50 Mbit VDSL2 (με upstream 5 Mbit) από τον ΟΤΕ και δεν πιάνει καλή ταχύτητα, το μεγαλύτερο που είδα να πιάνει ήταν 28 Mbit (παίζει μεταξύ 22 και 28 Mbit και συνήθως συγχρονίζει στα 26 Mbit). Το upstream είναι στα 4.6 Mbit. Γενικά ο λόγος που έβαλα VDSL2 ήταν για να ανεβάζω οπότε με ενδιαφέρει το upstream πολύ περισσότερο από το κατέβασμα, οπότε η αναβάθμιση έκανε αυτό που ήθελα καθώς με το ADSL2 η ταχύτητα upstream ήταν 800 Mbit με 1 Mbit μόνο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΟΤΕ δεν είχε βάλει υποστήριξη για το Annex M στο ADSL2 που επιτρέπει ταχύτητες ανεβάσματος μέχρι 2-3 Mbit όμως. Γενικά πιστεύω οτι μια σύνδεση που δεν δίνει καλές ταχύτητες ανεβάσματος δεν αξίζει.

nikos

πείτε μου που στον ουτσο είδατε τα 40Mbps επειδή εγω αυτή τη στιγμή κατεβάζω με 50kbps!
επαγγελματίες ληστές…μόνο εσείς και τα starbucks!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.