Top 10 downloaded movies για το 2012

Κάθε χρόνο η ιστοσελίδα TorrentFreak δημοσιοποιεί τη λίστα με τις 10 most downloaded movies της χρονιάς. Έτσι στη κορυφή της πειρατείας για το 2012 βρίσκεται η κινηματογραφική ταινία Project X με την πρώτη τριάδα να συμπληρώνουν το Mission: Impossible – Ghost Protocol και το The Dark Knight Rises. Στη λίστα γίνεται αναφορά για τον αριθμό των downloads αλλά και τα ποσά που έχει κερδίσει η κάθε ταινία μέσα από νόμιμους τρόπους.

Χωρίς να θέλω να το “παίξω” ηθικός, να σας πω ότι από τις ταινίες της λίστας όλες όσες έχω δει (εκτός από τις 1, 6, 10) τις έχω απολαύσει στον κινηματογράφο (χειμερινό ή θερινό με φιδάκι και κουνούπια!) και στην επίπεδη τηλεόρασή μου σε υψηλή ποιότητα Blu-ray. Θέλω να πω ότι πιο πολύ το ευχαριστιέμαι εκεί και σε τιμές που έχουν μειωθεί αισθητά.

, Top 10 downloaded movies για το 2012
Τα δεδομένα της λίστα προέρχονται από διάφορες πηγές και αναφορές που συγκεντρώνει η ιστοσελίδα TorrentFreak από τους μεγαλύτερους BitTorrent trackers.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Garo Mangoyan

Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα!

Ούτε εγώ το παίζω ηθικός, αλλά η εμπειρία του να το βλέπεις σε blu-ray σε καλή TV και αν τύχει και με 3D TV & 3D blu-ray είναι το κάτι άλλο, καλύτερο απ’ οποιοδήποτε download 🙂

Kostas

Εγω πηγαινω σινεμά και με προσφορά κιόλας μέσο sms 1-2 φορές τον μηνα .Με 8.5 ευρώ 2 άτομα , αντι να πιεις καφέ πάς σινεμα

Αλλα δεν μπορείς ουτε όλες τις ταινίες να τις δεις εκει , ουτε εχουν όλοι video club στην περιοχή τους πλέον (πολλά κλείσανε ) , ουτε περισσεύουν χρήματα για ενοικιάσεις συνεχώς , ουτε η τηλεόραση πλέον είναι αξια να την παρακολουθεις προσωπικά τα τελευταία 2-3 χρόνια πολύ σπάνια βλέπω τηλεόραση . Την εχω σιχαθει

Οπότε λέμε για την πειρατεία αλλα σε πολλές περιπτώσεις ειναι μονόδρομος . Ασε που και οι εταιρίες προωθούν πειρατικά πολλες ταινίες για τα δικά τους συμφέροντα

Manolis Tsagkarakis

@Kostas, με 8,5 ευρώ τα δύο άτομα εννοείται ότι πάω κι εγώ άνετα στο σινεμά και γουστάρω κιόλας και ας είναι τελικά μάπα η ταινία που θα δω, όμως εδώ στη Κρήτη με 8 και 9 ευρώ το άτομο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ καλύτερα κατέβασμα σε καλή ποιότητα!!! 😉

nik0s

Εγω τα κατεβαζω σε HD παντως, στην ελλαδα της φτωχειας ουτε ευρω για σινεμα…προτιμω οτι βγαζω να παω σε ταβερνα να τα φαω και να τουμπανιασω στο φαγητο..οτι μπορω να εχω απο το νετ δωρεαν θα το κατεβαζω.

Παν

Εγω κατεβαζω πολλες ταινιες αλλα η αληθεια ειναι πως σχεδον καθδε βδομαδα παω σινεμα. συνηθως δευτερα τριτη 5 ευρω φοιτητικο και τεταρτη προσφορα whats up 7 ευρω 2 εισιτηρια. Πιστευω πως με 7-8 ευρω δεν ειναι πολλα για να δεις στο σινεμα ταινια και να φας παραλληλα ποπκορν. Δε θα επαιρνα ποτε ταινια απο το video club γτ πιστευω πως ειναι κλεψια να πληρωνεις μια αντιγραμμενη ταινια που σου δινουν.

Silender

Αχ δεν είναι πολύ χαριτωμένο που από δίπλα υπολογίζουν και τη ζημιά ?

Αλέξανδρος

πάντως εντάξει είναι άλλη αίσθηση του να πας σινεμά ή να δεις την ταινία στην τηλεόραση σε blu-ray ανάλυση,αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι θα πας σινεμά, αφού όμως οι ταινίες είναι τζάμπα στο να τις κατεβάζουμε το εκμεταλλευόμαστε. Εγώ δεν νοικιάζω ταινίες χρόνια τώρα από video club γιατί είναι κυριολεκτικά πεταμένα λεφτά αφού αυτοί τις κατεβάζουν από torrent. Επίσης εδώ που τα λέμε σιγά που η πειρατεία σκοτώνει. Λίγα λεφτά έβγαλαν όλες αυτές οι παραγωγές θέλουν και άλλα και εμείς τους μειώσαμε το κέρδος σιγά τα αυγά ρε παίδες. nice άρθρο επί την ευκαιρία 😀

S.M

Εμένα πάντως,καλύτερα μ΄αρέσει στον υπολογιστή με ωραία ανάλυση,παρά στον κινηματογράφο με 3D ή όχι…Εξάλλου,οι ταινίες σε 3D εδώ,στο ρέθυμνο,είναι ψευτοκοροιδία…Παιδιά,σκεφτήκατε πόσα λεφτά θα έβγαζε επιπλέον το the avengers,χωρίς το downloads…??O_o

Γιωργος

@Manolis Tsagkarakis φιλε μου Μανο θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι εδω κι ενα χρονο εδω στο Ηρακλειο στον κινηματογραφο Odeon Talos υπαρχει προσφορα απο την CU οπου λεει 1 εισητηριο στα 2 ατομα με ενα απλο μνμ =>7.5/2=3.75 το ατομο αν κι τωρα πηγε 4 το ατομο λογο αυξησης αλλα κι παλι!!!αυτη η προσφορα ισχυει απο δευτερα ως πεμπτη κι αν ψαχτεις καλα θα βρεις κι κουπονια για σ/κ δλδ μια μερα μονο μενει που δεν μπορεις να πας σινεμα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τρεχα για κανα καφε τοτε!!!!!!!!!!ενημερωσου κι καλη διασκεδαση!!!!!!αα ξεχασα προσφορες υπαρχουν κι για τον Βιτσεντζο κι για το Τεχνοπολις!!!!

Silender

Ωπ, αν είναι έτσι γράψε λάθος Κώστα

bill

Μόλις είδα το project x
το καλύτερο πάρτυ ever!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.