Twitter, νέο σύστημα ειδοποιήσεων στο web

Λίγες ημέρες μετά την νέα εμφάνιση του προφίλ του χρήστη στην web έκδοση του Twitter, η εταιρία έρχεται να προσθέσει ένα νέο σύστημα ειδοποιήσεων μέσω του οποίου μπορείτε να λαμβάνετε pop up ειδοποιήσεις μέσα στον browser σας.

Από εδώ και στο εξής, όταν κάποιος χρήστης του δημοφιλούς social network σημειώσει ένα tweet σας ως αγαπημένο, σας αποστείλει ένα προσωπικό μήνυμα ή σας ακολουθήσει, τότε θα λαμβάνετε μία ειδοποίηση στο κάτω μέρος της σελίδας. Μάλιστα θα μπορείτε να εκτελέσετε κάποιες λειτουργίες απευθείας από το παράθυρο της ειδοποίησης, όπως πχ να απαντήσετε στο προσωπικό μήνυμα.

Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μέσω των ρυθμίσεων ποιές ειδοποιήσεις θα έχετε ενεργοποιημένες αλλά και από ποιούς χρήστες.

Η λειτουργία των ειδοποιήσεων είναι ήδη διαθέσιμη σε κάποιους χρήστες, αν όμως δεν είστε ένας από αυτούς τότε θα πρέπει να την περιμένετε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
, Twitter, νέο σύστημα ειδοποιήσεων στο web
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.