Πέμπτη
12/04/2012

WordPress, Ο απόλυτος κυρίαρχος της blogging πραγματικότητας

Το 49% των κορυφαίων blogs παγκοσμίως χρησιμοποιούν την WordPress, σύμφωνα με έρευνα της Pingdom. Σε απόσταση, η δεύτερη πλατφόρμα blogging συγκεντρώνει το 14%. Αυτά που έκανε η WordPress κατά τον τελευταίο χρόνο ώστε να βελτιώσει την χρηστικότητα και την ευελιξία για τους bloggers, περιλαμβάνουν την προσθήκη ενός νέου χαρακτηριστικού που ονομάζεται WordAds, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν χρήματα, επιτρέποντας σε διαφημίσεις να εμφανίζονται στα blogs.

Η δεύτερη βελτίωση έγινε δημιουργώντας free mobile apps που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν ανανεώσεις κειμένου και εικόνων στα blogs τους μέσω κινητής συσκευής. Πολλοί από τους χρήστες που αρχικά χρησιμοποιούσαν τις επίσης δημοφιλείς πλατφόρμες TypePad, Moveable Type και BlogSmith τώρα μετακινούνται στην WordPress. Ένα ακόμη εύρημα της Pingdom μας δείχνει ότι τα τρία τελευταία χρόνια η WordPress εμφανίζει αύξηση των χρηστών της κατά 32%.

WordPress, Ο απόλυτος κυρίαρχος της blogging πραγματικότητας

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


5 Σχόλια

 1. Ο/Η Manthos λέει:

  » προσθήκη ενός νέου χαρακτηριστικού που ονομάζεται WordAds, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν χρήματα, επιτρέποντας σε διαφημίσεις να εμφανίζονται στα blogs. »

  Αυτο το χαρακτηριστικο επιτρεπετε και για τους χρηστες που εχουν Free Blog ή μονο για αυτους που πληρωνουν ως συνδρομητες?

 2. Ο/Η Technewz λέει:

  Εγώ ακόμα προτιμώ το Blogger, ok καλο το WordPress αλλά δεν είναι για όλους.

  Αν τώρα το δω κάποτε επαγγελματικά πολύ πιθανό να αλλάξω πλατφόρμα.

 3. Ο/Η ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ λέει:

  Εγώ προτιμώ τον blogger γιατί έχω μάθει να τον χειρίζομαι και πάντα ό,τι χρειαστώ το φτιάχνω μόνος μου.Ως σταθερότητα +1 σε wordpress,ως «πολύ δουλειά,ωραίο αποτέλεσμα,πλάκα έχει» +1 blogger.

 4. Ο/Η Manthos λέει:

  Κωστα thanx a lot!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.