Τετάρτη
15/04/2015

HTC One M9: Ετοιμάζεται έκδοση με Windows 10;

Το HTC One M9 ανακοινώθηκε αρχές Μαρτίου και όπως κάνουν οι περισσότεροι κατασκευαστές, έτσι και η HTC επέλεξε η ναυαρχίδα της να τρέχει Android, μιας και αντίπαλοι όπως η Microsoft δεν έχουν καταφέρει να γίνουν απόλυτα ανταγωνιστικοί και να εδραιωθούν στην αγορά.

Η HTC όμως πέρσι είχε ανοίξει ένα παράθυρο συνεργασίας με την Microsoft ανακοινώνοντας το HTC One M8 for Windows το οποίο έτρεχε Windows Phone 8. Όπως φαίνεται η HTC μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο και φέτος κυκλοφορώντας το HTC One M9 με Windows 10.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον CFO και Πρόεδρο του τμήματος για τις παγκόσμιες πωλήσεις, Chialing Chan, ο οποίος κατά την ανακοίνωση του HTC One M9+ στην Ινδία, επεσήμανε ότι η HTC συνεργάζεται με την Microsoft. Τόνισε ότι η HTC παρακολουθεί στενά το πως εξελίσσεται το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft και σκέφτεται που μπορεί να ταιριάξει στη σειρά της HTC.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δούμε το HTC One M9 με Windows ή μόνο το M9, μπορεί να υπάρξουν κι άλλες συσκευές πιο οικονομικές. Άλλωστε η HTC έχει υπάρξει από τους πρώτους που υιοθέτησαν το λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

htc one m9 official

Πηγή

Μάθε για: , , ,

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Γιώργος λέει:

    Είδαμε και την έκδοση του M8 με windows phone 8.1 που δεν ήρθε ποτέ Ευρώπη…

  2. Ο/Η Genesis λέει:

    Γιώργο

    Ήταν της Verizon τα οποία βγαίνουν μόνο Αμερική τα δικά της με το λογότυπο της

    Ας ελπίσουμε ότι ούτε αυτό θα είναι δικό της να έρθει και στην Ευρώπη να το πάρουν όσοι το θέλουν

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.