Huawei P8: Ελλάδα τον Μάιο με τιμή 499 ευρώ

Το Huawei P8 ανακοινώθηκε σήμερα στο Λονδίνο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στο Μάιο με τιμή 499 ευρώ η έκδοση με τα 16GB. Ενσωματώνει οθόνη 5.2 ιντσών Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 930 64-bit, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 2680 mAh και λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop με EMUI 3.1 user interface.

Τον Μάιο μαζί με το P8 περιμένουμε Ελλάδα και το P8 Lite για το οποίο δεν έχουμε ακόμα επίσημη τιμή. Για το P8 Max δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε και αν θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά.

Huawei P8: Ελλάδα τον Μάιο με τιμή 499 ευρώ, Huawei P8: Ελλάδα τον Μάιο με τιμή 499 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

54 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης σε λέω

Huawei P8: Ποιότητα κατασκευής κορυφαία, Όμορφο, δυνατός επεξεργαστής, τιμή 499 €

Samsung Galaxy S6: Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, Όμορφο, πολύ δυνατός επεξεργαστής, τιμή από 769 έως 969 €

HTC one M9: Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αρκετά όμορφο, δυνατός επεξεργαστής, τιμή 749 €.

Επειδή έχω φυσιολογικό μυαλό, θα προτιμήσω το δεύτερο λόγω λίγο καλύτερων αποτελεσμάτων στο Antutu και λόγω μεγαλύτερης διαφήμισης 😛 😛 😀

Γιάννης

Πολύ ωραίο το P8 , δεν είναι βέβαια σαν το S6 σε κάμερα και επεξεργαστή αλλά και 270 ευρώ διαφορά δεν είναι και λίγα. Αν πέσει και κανένα κατοστάρικο η τιμή του θα κάνει θραύση.

Γιάννης σε λέω

@Γιάννη

συνονόματε βάλε καλύτερα τον μέσο όρο της διαφοράς, δηλαδή 370 €, μιας και τα 32 GB χωρίς επέκταση στην απλή έκδοση του S6 για αρκετούς είναι λίγα. Επίσης για λίγο πιο δυνατό επεξεργαστή αυτή η διαφορά τιμής είναι τραγική. Αυτά ισχύουν βέβαια για όσους σκέφτονται ώριμα όσον αφορά την τεχνολογία. Οι υπόλοιποι ξέρουμε που θα κινηθούν σαν τα πρόβατα.

petrakis george

Εμαθαν οι κινεζοι οτι το S6,πουλιετσι στο χιλιαρικο και θελει φαναρτζη στις 2 μερες για φρεσκαρισμα στο χρωμα, τα πουλαν και αυτοι στα 500

Alexander

@Petrakis george τι εννοείς οτι η Huawei δν ειναι κλ εταιρεία? Η οτι τα κινητά της είναι κακά? Δλδ δν μπορεί μια κινεζική εταιρεία να τόση καλη όσο κ οι άλλες? Υπάρχουν εταιρείες όπως η Huawei, η Oppo και η Xiaomi που φτιάχνουν ισάξια κινητά μ αυτα απ άλλες εταιρείες (Samsung,LG,HTC,Sony) και μερικές φορές είναι κ πλ καλύτερα απ τα κινητα και σε πιο προσιτές τιμές οπότε δν μπορείς να κραζεις τις κινεζικές εταιρείες πια.

GiannisMix

η κάμερα βάση τεχνολογίας πρέπει να ειναι αναμεσα στις τοπ κ οταν λέω τοπ εννοώ ισάξια των lumia οχι των Samsung Sony και apple που νομίζουν ορισμένοι οτι έχουν καλους φακούς (μένει να το δούμε στη πράξη). τα υλικά ποιοτικότατα. τα χαρακτηριστικά τούμπανα. ο σχεδιασμός λουλούδι. δε καταλαβαινω γιατι ορισμένοι θεωρούν τα 500 πολλά (αρχικης τιμης με φορους και αναλογικά με τον ανταγωνισμό μιλώντας πάντα κι οχι βάση των οικονομικών προβλημάτων της χώρας μας)

giorgio

παιδια τον Kirin 935 εχει….αλλαξτε το!!

Γιάννης σε λέω

@Alexander

μερικοί δε λένε να αποβάλλουν τα κόμπλεξ του παρελθόντος. Νομίζουν ότι η Huawei είναι “κινεζιά”. Σε τι κόσμο ζούνε ήθελα να ξερα. Μάλλον στον δικό τους. Τα πράγματα έχουν αλλάξει συγκριτικά με 3-4 χρόνια πριν και πολλά Κινέζικα κινητά είναι εξίσου καλά με αυτά των άλλων εταιριών. Όσοι δεν μπορούν να εναρμονιστούν με τις εξελίξεις πληρώνουν το “κάρβουνο” σε χρυσάφι.

nikos7

τα 500 ειναι πολλα αν αναλογιστεις οτι ειναι κινεζικη μικρομεσαια μαρκα και δεν πουλαει και το brand name λογω λιγοστων διαφημισεων και λιγοστων κυκλοφορειων. και βαση του κοστους των κινητων που ειδαμε σε προηγουμενα αρθρα, για flagship killer (οπως τα διαφημιζουν ολα αυτα) των lg,htc,sammy,apple ειναι και αυτο ακριβο κατα την αποψη μου.. αλλα η νοοτροπια αυτη ειναι: κατι που ειναι ηδη πιο φτηνο απο αυτο που προοριζετε να ανταγωνιστει, γιατι να το δωσεις 50% ποιο φτηνα και οχι 30% για να βγαλεις παραπανω.. θα θεωρουσα παντως worth τα 200+ ευρω για να παρεις ενα κινητο εμπιστο μαρκας αντι για αυτο..

CSt90

Αν οι λειτουργίες που αναφέρει ο τύπος λειτουργούν καλά, μιλάμε για μια απίστευτη συσκευή. Το μόνο ίσως fail για μένα τουλάχιστον είναι το χτύπημα για screenshot (ε?!). Πάντως για αυτή την τιμή το τηλ είναι τέρας!
Άντε να βγει και το mate8 μ όλα αυτά τα καλούδια

GiannisMix

@nikos7
η Huawei δεν ειναι μια τυχαία, οποιαδήποτε κινεζική εταιρεία. Googlαρε την να τη δεις. Πραγματικά δεν χωράει ουτε 1% δυσπιστία ή σύγκριση με οποιαδήποτε αλλη κινεζιά. Απο θέμα brandname ειναι πολυ δυνατό. Στην Ελλάδα οχι. Στην Ουγκάντα οχι. Στις τηλεπικοινωνίες είναι παρα παρα πολυ ψηλά. ψαξτο…

Τέλης

@nikos7
Συγνώμη που το λέω αυτό αλλά είσαι άσχετος , η Huawei είναι τέταρτη στον κόσμο σε πωλήσεις στα κινητά και πρώτη σε τηλεπικοινωνιακο εξοπλισμό. Πολύ μεγαλύτερη αξία έχει σαν όνομα από μικρές εταιρείες σε πωλήσεις όπως η HTC.

nikos7

@Τέλης φιλε τελη σχετικε για πες μου εσυ ποιο κινητο εχεις? γιατι εγω εχω το htc dessire hd που το πηρα πριν 4.5 χρονια και το λειτουργω ακομα πραγμα που δεν νομιζω να ισχυει με το οποιοδηποτε Huawei ή το οποιοδηποτε κινητο που ειχες.. γιατι φιλοι σαμσουνακιδες στα 2 χρονια ειχαν αλλαξει 2 μπαταριες λογω φουσκοματος και οχι οτι δεν κραταγαν, πριν το αλλαξουν τελικα.(το ace συγκεκριμενα)

vkrd

Άριστο το κομμάτι! Σίγουρα θα χτυπήσει στην αγορά τα πιο ακριβά των διάσημων εταιρειών.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι η σχετικά μικρής χωρητικότητας μπαταρία. Έμοιασε με το flagship S6 samsung. Ίδια τακτική.

Ρωμανός Νιάνιος

@Nikos7, λειτουργώ το Huawei Mediapad την πτώτη γενιά από 2011 και ακόμα λειτουργεί, τι θες να πείς ακριβώς; https://www.amazon.de/gp/product/B005I59G7U?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00

Μικρομεσσαία η Huawei, μηδαμινό brand?

“La Liga champions Atletico Madrid have become the latest football team to sign a sponsorship deal with Chinese telecoms firm Huawei.

The Spanish team join the likes of Arsenal, PSG, AC Milan, Borussia Dortmund, Schalke 04, Ajax and Galatasaray in becoming affiliated with the mobile phone manufacturer.

The Huawei logo will appear on Atletico Madrid’s shirts as part of the two year deal, with the companies set to engage “in many promotional activities and communications”.

https://www.ibtimes.co.uk/atletico-madrid-become-latest-addition-huaweis-football-sponsorship-collection-1466626

Το ότι δεν βλέπουμε διαφημίσεις της Huawei στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι έχει μικρό brand name στο εξωτερικό.

Enzo

Εντυπωσιακός ο Κινέζος…..Για όποιον μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι είναι κινέζικο, ειναι εξαιρετική επιλογή.

Darth

καλά λένε τα παιδιά, κινεζιλα είναι!! Άλλο να βγάλεις σε μια καφετέρια ένα Samsung η ένα Apple προϊόν και αλλο την κινεζια!! Άλλο αέρα και κύρος κάνουν Apple και Samsung και άλλο τα chin chon chong

Τέλης

@Darth
Σε πληροφορώ ότι όλοι όσοι βλέπουν το Oneplus One μένουν με το στόμα ανοιχτό και με ρωτάνε τι κινητό είναι και που μπορούν να το αγοράσουν , Αpple έχει και η κυρία Κατίνα της γειτονιάς δεν προκαλεί σε κανένα εντύπωση ποιά. Για την Samsung δεν λέω κάτι γιατί είχα αρκετά κινητά της παλιότερα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αρνητικό ότι τα καλά μοντέλα όπως το Note 4 και το S6 είναι πολύ ακριβά.

Darth

@Τέλης το ξέρω το είχα (μέχρι να τους πεις κινέζικό) κατευθείαν α ναι? οκ καλό είναι …… και συνεχίζουν να κοιτάνε τ iphone και τα samsung για αυτό και το έδωσα να πάρω ενα note 4 και ειναι 5s για δεύτερο να είμαι κυριλέ

Ιωάννης jb

Εντάξει καλούτσικο κινητό και καλούτσικη η τιμή του για αυτά που λογικά θα προσφέρει… Δε καταλαβαίνω μερικούς εδω μέσα που παίρνουν τόσο πολύ το μέρος των κινέζων δλδ lenovo huawei κτλ.. Μπορεί σε 30 χρόνια η κινέζοι να πουλάν ακριβά κινητά και κάποιες άλλες χώρες που είναι τώρα ακριβές (πχ. λόγο ακριβού νομίσματος) να είναι μετά απο 30 χρόνια φθηνά… Αυτή η ραγδαία αυξηση στις πωλήσεις μερικοί είστε τόσο αδαείς που δε καταλαβαίνεται ότι οφείλεται στο απλό γεγονός… αυξηση της ζήτησης στη τοπική αγορά?? λογικό δεν είναι ο μέσος κινέζος που βγάζει 5 δολλάρια τη μέρα να προτιμήσει ότι πιο φθηνό υπάρχει και όχι iphone ή galaxy s???? Το πολύ πολύ να πάει να πάρει το p7 ή κανένα mx4 που και αυτά είναι πολύ πιο φθηνά σε σχέση με galaxy s, xperia z κτλ… GiannisMix… τι συγκρίνεις ρε φίλε??? θα λεγα και το άλλο γιατι πατάει αλλά όχι δε κάνω τέτοια.. το lumia 1020 με φακο 280 μετρα πλάτος φυσικά και θα εχει καλύτερη φωτογραφία απο το iphone 6… 6 χιλιοστα πάχος έχει…. Εχεις δει όμως πόσο γρήγορα ζουμάρει και ρολάρει η κάμερα του iphone ή μόνο λες για να λες?? Εντάξει και το p8 το ίδιο πάχος έχει… Συνέχεια »

Hlias bennis

Τι περιμενεις απο μια χωρα που τρωνε σκυλους να παρεις κινητο να δωσεις 500 ευρω και να σου λενε οτι πρωτη φορα τα ακουνε και να εισαι αναγκασμενος να τους εξηγεις τα specs για νσ δικαιολογησεις το πεντακοσαρικο που εσκασες για τον κινεζο

ekimolaos

@Darth Τι σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι για το κινητό σου; Έφτασες σε τόσο υψηλό επίπεδο του attention whore που πήγες και πούλησες το κινητό σου επειδή δεν έκανε εντύπωση στους γύρω σου; Seriously??? Το θέμα είναι να αρέσει σε σένα το κινητό που θα πάρεις, όχι στους γύρω σου. Πραγματικά ώρες ώρες πιστεύω πως είμαστε καταδικασμένοι, καμία ελπίδα. Φίλε δεν σου κάνω πλάκα, αυτό που έχεις είναι πρόβλημα. Κοίτα να κάνεις πράγματα που αρέσουν σε σένα και όχι για να δειχτείς γιατί κάποτε θα μετανιώσεις για ΠΟΛΛΑ.

Κας

Για εσας που λετε οτι τα huawei δεν ειναι αξιοπιστα και οτι ειναι προβληματικα και χαλανε ευκολα και αλλα τετοια μα ξερετε πως εχω το u8150 απο το 2010 και δουλευει σαν καινουργιο,και μην ακουσω σχολια του τυπου”κολανε,ειναι αργα,προβληματικα”σε καθε μοντελο σας δινει ξεκαθαρα τα τεχνικα χαρακτηριστικα και το λειτουργικο που εχει+εφαρμογες,οποτε δεν βλεπω τον λογο να μην το πλησιασει καποιος γιατι δεν ειναι “μαρκα”

yinping

Το κινητάκι είναι μπόμπα… Τίμιοι κινεζάρες θα εξαπλωθούν σε όλο τον κόσμο με τρελές τεχνολογίες τελευταίας γενιάς.

Όσοι δεν έχουνε ιδέα για το τι εστί Huawei ας κάνουνε μια αναζήτηση πρώτα για να πάρουνε λίγες πληροφορίες. Εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των τηλεπικοινωνιών, από κινητά, APs, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό κυψελωτών δικτύων, dongles, κεραίες κλπ κλπ κλπ…

Και σχετικά με τα τελευταία νέα στις τηλεπικοινωνίες και τη σχέση της Huawei με αυτές παγκοσμίως (και πως την αντιμετωπίζουν όσοι ξέρουν): μετά την αγορά της Alcatel-Lucent από τη Nokia υπήρξε δήλωση (είτε από τον πρόεδρο της Alcatel είτε της Nokia – δε θυμάμαι ακριβώς) ότι είναι μια καλή κίνηση για την αντιμετώπιση των κινεζικών Huawei και ZTE στον τομέα των τηλεπικοινωνιακών εξοπλισμών.

Περήφανος κάτοχος Huawei Honor 6

nikos7

@Ρωμανός φιλε και η htc εχει κανει χορηγια σε ολοκληρο το CL + EL για 3 χρονια, πραγμα που εκανε to 2012 ενω κυκλοφορουσε ηδη μοντελα στην ευρωπη απο το 09′ και μετα..αλλα αναδειχθηκε απο τα κινητα της (wildfire s, evo 4g, htc dessire hd) και μετα λογω κακου μαρκετινγκ επεσε σε πωλησεις πραγμα που προσπαθει να φτιαξει τωρα με τις χορηγιες και τον robert jn. Αυτο που ειπα ειναι οτι για ολα αυτα που προσφερει και στην οχι και χαμηλη τιμη των 500 ευρω, εγω προσωπικα θα προτιμουσα ενα brand κινητο το οποιο θα εχει και καποια υποστηριξη απο καποια αντιπροσοπεια στο ελλαντα αν παθει κατι, και ας ειναι και με 200 ευρω παραπανω.. ή με τα ιδια λευτα το νοτε 4 που πιστευω ειναι πιο τουμπανο απο το σ6 kai to p8..

Ρωμανός Νιάνιος

@Nikos7 Η HTC θα έπρεπε να κάνει τάμα στην Microsoft και στην Sendo που υπάρχει σαν εταιρεία. Η HTC και η Huawei στην Ελλάδα έχουν την ίδια εταιρεία υποστήριξης, την γνωστή Arvato. Το τι θα προτιμούσες είναι προσωπική σου επιλογή

sotos

Όσο κινέζικα είναι τα Apple, samsung , HTC κλπ ΑΚΡΙΒΩΣ τόσο κινεζική είναι κ η Huawei. Μεγαλυτερο κόλλημα απο αυτό δεν παει! ΌΛΑ στην Κινα κατασκευάζονται. Το που έχει το τμήμα ανάπτυξης η κάθε εταιρεια τι σχέση έχει εαν εχει ειναι στην Κινα η στην Αγγλια…. Και προσωπικά πιατευομαι πολύ περισσότερο την νουμερο 1 οικονομια στον κόσμο απο οποιοδήποτε άλλον…

JohnWave

Υπήρξα επί 1+ χρόνο κάτοχος του P6 και η εντύπωση που μου άφησε ήταν ανάμεικτη. Από τη μία πλευρά στα θετικά του θα έβαζα την πολύ γερή κατασκευή ( είχε φάει την τούμπα του αιώνα αθήκωτο και δεν έπαθε τίποτα) , το πανέμορφο design ( No1 η Huawei σε αυτόν τον τομέα ) και το ότι το κινητό δεν κόλλησε ποτέ και ούτε έκανε κανένα restart από μόνο του. Αυτό που με προβλημάτισε αντίθετα ήταν ο επεξεργαστής του ( δεν ήταν smooth το scroll στο web browsing και υπήρχε ένας λόξυγγας σε ορισμένες εφαρμογές ) και το gps του ( πολύ αδύναμο και δεν κατάλαβα ποτέ αν ήταν θέμα software ή hardware ).

Μακάρι στο P8 η Huawei να έχει εκμηδενίσει τα lags και να έχει βάλει καλύτερο gps δέκτη. Aν τα έχει κάνει τότε θα μιλάμε για ένα super κινητό. Τα περί “κινεζιάς” προέρχονται από καταναλωτές είτε ηλικίας 15 ετών και κάτω είτε από καταναλωτές που έχουν μείνει πολύ πίσω.

nikos7

@JohnWave to gps που αναφερεις ειναι καθαρα θεμα chipset και ποσο καλα ειναι φτιαγμενο. απο οτι ειδα το π6 φοραει huawei chipset kai gpu μια που δεν εχω ακουστα..οποτε εκει καταλαβαινεις την διαφορα που εχουν στο hardware..tωρα το π8 χρησιμοποιει καλυτερο chipset k gpu αλλα απο οσο ξερω η qualcom εχει το καλυτερο συνολακι σε chipset k gpu..

@Ρωμανός οταν η htc εβγαζε αποκλειστηκα smartphones me windows mobile οι αλλοι ακομα ασχολιοντουσαν με τα κουμπια και μαθαινανε τι ειναι το wifi..

Ρωμανός Νιάνιος

@Nikos7 Η HTC μπόρεσε και έβγαλε Windows mobile βασισμένη σε δουλειά και κώδικα άλλης εταιρείας, που η Microsoft πήρε “εκλέψε” από την Sendo. Αυτή είναι η HTC, έτσι ξεκινήσε, βασισμένη σε κλεμμένο κώδικα, google it. Καλό είναι να αγαπάμε μία εταιρεία, αλλά να ξέρουμε και το παρελθόν της https://www.theregister.co.uk/2003/01/06/microsofts_masterplan_to_screw_phone/

Οι όποιες δυσκολίες με το GPS έχουν λυθεί στους Kirin που δεν έχουν καμία σχέση πλέον με τους K3V*.

Γιάννης σε λέω

@nikos 7

και η Samsung στο S6 χρησιμοποιεί τον δικό της επεξεργαστή Exynos, πάει να πει ότι είναι εντελώς άγνωστος?? Ο επεξεργαστής που φοράει το P8 δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που φορούσαν τα P6 και Honor 2 που είχα παλιά. Εκείνος είχε πάνω κάτω την ίδια ισχύ με τον τετραπύρινο snapdragon 400 της Qualcomm και μιλάμε για μοντέλα που είχαν κυκλοφορήσει δυόμιση και τρία χρόνια πριν. Όσοι αγόρασαν το πρόσφατο διαστημα το Huawei Ascend Mate 7 με τον Kirin 925, μιλούν για super επεξεργαστή χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Φαντάζομαι ο νέος οκταπύρηνος πιο αναβαθμισμένος Kirin επεξεργαστής που θα φοράει το P8 θα έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Καλύτερα να αποβάλλετε τα κόμπλεξ που έχετε. H Huawei είναι εταιρία κολοσός και φαντάζομαι δεν την ενδιαφέρει η γνώμη 10.000.000 πεινασμένων Ελλήνων, που οι περισσότεροι έχουν έλλειψη παιδείας και δε γνωρίζουν τα στοιχειώδη καλά καλά όσον αφορά την τεχνολογία.

nikos7

@ Ρωμανός μαλλον εχεις καποιο προβλημα.. η htc απλα πηρε ενα υπαρχον λειτουργικο για τηλεφωνα οταν κανεις αλλος δεν το εκανε, και εφτιαξε τα πρωτα τηλεφωνα αφης οπως τα συνανταμε σημερα. και για να απαντησω και στους 2 σας, σαφως το π8 μπορει να ειναι καλυτερο απο το π6 και οποιο αλλο μοντελο λετε αλλα δεν πρεπει να ξεχασουμε οτι τα προηγουμενα μπορει να ηταν πατατες σε ορισμενα χαρακτηριστικα. και οσο για τον exynos η γνωμη μου ειναι οτι ειναι πολυ δυνατος επεξεργαστης αλλα οπως ειπα σημασια εχει το ολοκληρομενο σετακι κ οχι μονο ο επεξεργαστης..

Τομ

Γιάννη σε λεω ειναι δυνατόν να βγάζεις έναν λαό κομπλεξικό πεινασμένο και αμορφωτο επειδη καποιος διαφωνεί μαζί σου για την Huawei? τι ξέσπασμα ειναι αυτο

Ρωμανός Νιάνιος

@Nikos7 όταν κάποιος σου λέει κάποια πράγματα πριν τον αμφισβητήσεις οφείλεις τουλάχιστον να κοιτάξει αμά λέει αλήθεια. Η Sendo δημιούργησε τα πρώτα Windows Mobiles με δικά της έξοδα και R&D, η Microsoft της πήρε τον source code και τον έδωσε στην HTC. Είναι γεγονός, δεν αμφισβητήται.

Όπως η Samsung και η Apple δεν φτιάχτηκαν σε μία μέρα, έτσι και η Huawei βάζει τους τελικούς λίθους για την δική της εποχή στο mobile. Το να την αποκαλείς μικρο-μεσσαία εταιρεία, επειδή εσύ δεν την γνωρίζεις δεν είναι κάτι αληθές, όταν σε μέγεθος είναι πολαπλάσσια της HTC, που το μοναδικό της R&D αποτελεί το Design στις συσκευές εναντιθέσι με την Huawei που ήταν No1 σε καταθέσεις πατέντες το 2014 σε παγκόσμιο επίπεδο https://www.androidheadlines.com/2015/03/huawei-applied-for-more-international-patents-in-2014-than-any-other-company.html και No1 στην ευρώπη https://www.huawei.eu/press-release/huawei-top-patent-applicant-europe

Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι Huawei και ZTE και άλλες πολλές κινέζικες εταιρείες δεν είναι μικρές επειδή εμείς δεν τις γνωρίζουμε. H Alibaba που εκεί ανήκουν η TaoBao, Aliexpress, Tmall κ.α έκανα μεγαλύτερο τζίρο από ότι έκαναν μαζί περύσι η Amazon και το Ebay. Θα την πεις μικρομεσσαία εταιρεία επειδή δεν την γνωρίζεις;

Food for thought https://www.youtube.com/watch?v=mZsvJUa9FpI

nikos7

και η asus ειναι μεγαλη επιχ. αλλα δεν σε ειδα να πας να παρεις το κινητο της.. αυτο που σου λεω ειναι οτι ο καθενας στο ειδος του.. τωρα αν εσυ εχεις σκαλωσει με το ποιανου ηταν το λειτουργικο και οχι στο ποιος το πρωτοχρησιμοποιησε τοτε τι να σου κανω..

Ρωμανός Νιάνιος

Και ποιος σου είπε ότι δεν έχω αγοράσει ASUS κινητό; ZenFone 5 για την ακριβεία. Δεν έχω σκαλώσει στο ποιος το πρωτοχρησιμοποιήσε. Αλλά δεν πιστεύω ότι η HTC θα ήταν αυτή που είναι τώρα άμα δεν είχε χρησιμοποιήσει τον έτοιμο κώδικα της Sendio, διαφωνείς;

PAP

@Κωστας Βλαχακης απο αναβαθμισεις τι λεει η Huawei?κανει αρκετες και στην ωρα του?ας πει και οποιο αλλο παιδι ξερει.!
Υ.Γ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ HANDS-ON.!(ποτε με το καλο?) 🙂

Ρωμανός Νιάνιος

Στις κινέζικες εκδόσεις των Mid και High End παίζει beta κάθε 2 εβδομάδες 1 και 16 του μηνός και 1 stable έκδοση κάθε μήνα περίπου. Στις ευρωπαικές εκδόσεις παίζει 1 αναβάθμιση περίπου κάθε μήνα. Πρόσφατα ανακοινώθηκε και ποιες συσκευές θα πάρουν lollipop και δεν είναι λίγες ούτε οι πιο καινούργιες.

PAP

Σ ευχαρθστω πολυ @Ρωμανος…απλα ρωταω γτ σκεφτομαι να το “χτυπισω” σε περιπτωση που το LG g4 ειναι ακριβο..!το lg g2 που εχω τωρα θα παρει και lollipop….θα κανει το ιδιο και η Huawei μετα απο δυο χρονια?θα δωσει δλδ αναβαθμιση στο P8?

Ρωμανός Νιάνιος

Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω με απόλυτη σιγουριά, πάντως το Huawei Ascend Mate 2 που κυκλοφόρησε πριν περίπου 1.5 χρόνο θα πάρει αναβάθμιση σε Lollipop.

Γιάννης σε λέω

@Τομ

Αν οι περισσότεροι Έλληνες ήταν ακομπλεξάριστοι θα είμασταν Βόρεια Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα. Δε βλέπεις ότι το μόνο επιχείρημα “θαψίματος” που έχουν κάποιοι για την Huawei είναι κατά βάση η Κινέζικη προέλευση της? Μάθαμε τώρα να βαφτίζουμε τον κάθε Κινέζο σκάρτο, μέχρι και αυτόν που δεν είναι.

PAP

@Ρωμανος σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες…μου ειναι χρησιμες.!αν παρει μετα απο 1, χρονο αναβαθμιση κομπλε…πανω απο δυο χρονια δεν κραταω κινητο.!να σε καλα.! 🙂

cmvrgr

H Huawei είναι η μεγαλύτερη εταιρία παροχής εξοπλισμού για εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στο κόσμο. Τα δίκτυα που χρησιμοποιούμαι πλέον έχουν δικό τους εξοπλισμό και όταν λέμε από όλες τις εταιρίες κινητής έτσι είναι. Να ξεκαθαρίσω ότι τα samsung s6 & note 4, Huawei P8 κλπ χρησιμοποιούν sony κάμερες για τα κινητά τους. H κάμερα του p8 είναι η ποιο σύγχρονη και θεωρητικά σε επίπεδα χαμηλού φωτισμού είναι η καλύτερη (μέχρι να δούμε κάποια δείγματα). Το ότι δεν γράφει 2160p όπως της samsung (κάτι που στην ουσία είναι άχρηστο) δεν είναι μειονέκτημα. Τώρα από θέμα του kyrin 935 θεωρώ ότι η gpu t628 είναι κατώτερη των τ760 που φοράνε και τα νέα cpu της mediatek. Δεν νομίζω να βγάζει πάνω από 50000 στο antutu αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Οι τύποι κατάφεραν να συνδυάσουν αυτά που θέλουν οι περισσότεροι χρήστες , καλή κάμερα, dual sim (όπου η δεύτερη θέση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δεύτερη sim ή για την κάρτα sd), καλό μέγεθος, άπαιχτη κεραία που κλειδώνει στο 1/5 του χρόνου σε δίκτυο σε σχέση με τον ανταγωνισμό και η μόνη που δεν χάνει το σήμα στα 300km/ωρα (που τρέχουν τα κινέζικα τρένα) όπως και το ότι έχει διπλή και… Συνέχεια »

Μηνάς

Εντυπωσιασε παλι η huawei. Πρωην κατοχος 2 συσκευων της εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μου. Απλα οσοι δεν εχετε δουλεψει τετοιες εταιριες δεν εχετε αποψη. Και τωρα με το meizu mx4 στα χερια μου δεν εχω λογια. Ταχυτητα μεγεθος αναλογια οθονης καμερα; Απιστευτα τηλεφωνα και σωστες τιμολογισεις

Aggelos

Ξέρει κανείς πότε ακριβώς θα έρθει Ελλάδα;;;

PAP

@Aggelos

Μεσα Μαιου ειπαν…ποτε ακριβως δεν ξερω ομως.!
Λογικα σε μια εβδομαδα θα εχουμε νεα απο techblog.! 🙂

Μιχαλης

παιδια εχει βγει το ψαχνω σε ασπρο αν κανεις ξερει καταστημα που να το εχει σε λογικη τιμη και οχι 599 το 16gb ενω εχει 499 αρχικη τιμη ας στειλει ενα λινκ ευχαριστω!

james

καλα ολα αυτα,μονο review δεν βλεπουμε.

hraklis gewrgiadis

εγω εχω το p8 το κινιτο ειναι απιστευτα ομορφο και και ολλο αλουμινιο ..ωρεο χρωμα χρυσο-ασπρο…γρυγορο δεν κολαεοι οθτε για αστιο οσο και να το προσπα8ις νατο λαγκαρεις δεν λαγκερνει …πολυ καλη η ομαλοποιηση τον παρα8υρον …τελεια καμερα…απιστεφτη εμπειρια gaming χωρεις λαγκ.!!! εμενα η samsung me exei apogwhteush και η apple to 6 plus kai to 6 gelia :/dipirina 1 gb ram kai ligizei ti allo 8es giana 3enerwseis …/htc pane pe8ane meto m9 sou:///huawei is best for me:))

mixalhs

και εγω το ιδιο εχω ακριβως το εψαχνα πως και πως 10/10 ανετα του βαζω αν ηταν λιγο ποιο φτηνω θα το ειχαν ολοι βεβαια εχει πολυ καλυτερη τιμη απο high end κινητα με εχει υπερ ικανοποιηση

elena

Έπειτα από ένα χρόνο που έχει κυκλοφορήσει το τηλ τι θα λέγατε συγκριτικά με το xiaomi note;

elena

Έπειτα από ένα χρόνο που έχει κυκλοφορήσει το τηλ τι θα λέγατε συγκριτικά με το xiaomi note
;είμαι σε σκέψη για ένα από τα δύο. .

Ιωάννης jb

@elena… Το ενδεχόμενο να βγάλεις απο την εξίσωση τα κινέζικα που λες και να πας σε κανένα sony xperia z3 γιατί δε το σκέφτεσαι??
Στα 3 κατοστάρικα είναι το z3…. και είναι ανώτερο σε πολλά απο τα 2 κινητά που αναφέρεις…

elena

@ Ιωάννης jb δε συμπάθησα ποτέ τα Sony αν κ ήταν από τα πρώτα κινητά μου,είμαι χρήστης του i phone 4s 8g εδώ κ δύο χρόνια κ πλέον το κινητό σέρνεται, είμαι σε δίλημμα, πρώτα σκεφτόμουν για samsung αλλά έστω κ τα 150 €διαφορά για μένα είναι πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.