iPhone 7 Plus: Χωρίς dual-camera λόγω τεχνικών δυσκολιών;

Εδώ και καιρό διάφοροι κατασκευαστές έχουν ξεκινήσει να βάζουν διπλή κάμερα στην πλάτη των συσκευών τους, κάτι που έχει ακουστεί πολύ έντονα ότι θα κάνει και η Apple στο iPhone 7 Plus, το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα το φθινόπωρο.

Ωστόσο, οι νέες φήμες που έρχονται από το κινέζικο Weibo λένε ότι λόγω τεχνικών δυσκολιών, η Apple τελικά δεν θα βάλει dual-camera στην πλάτη του μεγαλύτερου iPhone 7 Plus ή Pro (όπως και να ονομαστεί).

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για κάμερες 12 Megapixel στο iPhone 7 Plus, με τον δεύτερο αισθητήρα να χρησιμοποιείται για οπτικό ζουμ. Οι περισσότερες εικόνες που έχουν διαρρεύσει και τα σχέδια δείχνουν dual-camera setup, αλλά οι πληροφορίες που διαρρέουν στο Weibo από πηγές της Foxconn λένε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον.

Το έχουμε πει αρκετές φορές ότι εξωτερικά τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus δεν αναμένεται να έχουν μεγάλες διαφορές από τους προκατόχους τους και features όπως η dual-camera στο 7 Plus θα το βοηθούσαν να ξεχωρίσει και να προσελκύσει τους χρήστες. Παρ΄όλα αυτά, η Apple δείχνει αισιόδοξη και οι πληροφορίες τη θέλουν να έχει παραγγείλει 72 με 78 εκατομμύρια iPhone 7 για φέτος, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Εμείς όμως κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για ότι διαρρέει και δεν είναι επιβεβαιωμένο.

iphone 7 plus dual camera, iPhone 7 Plus: Χωρίς dual-camera λόγω τεχνικών δυσκολιών;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

Μια τετοια καινοτομια ειναι αδυνατη αυτη τη στιγμη , κανεις δεν γινεται να το καταφερει…..θα σας το πασαρουμε ομως στο μεθεπομενο, γιατι στο ερευνας και αναπτυξης τα ξυνουν και θα βγαλουμε το ιδιο κινητακι με αλλαγμενες κεραιες , με οθονη retina ! 2gb ram ! 30 φορες πιο δυνατο απο το 1ο Iphone ! Yayy !!!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Λογικό ΑΝ ισχύει. Η τεχνολογία δεν είναι ώριμη ούτε σε αυτό το κομμάτι και η αγαπημένη & απροσπέραστη τεχνολογικά apple δεν ρισκάρει να χαλάσει την εμπειρία χρήσης .
Όσοι λένε το αντίθετο είναι HATERS!!! APPLE RULES!!!
Αν ΔΕΝ ισχύει, τότε τρέμετε κάτοχοι dslr !!!!
Υ.Γ Περιμένουμε πανίσχυρο A10 με 18-24% πιο δυνατό επεξεργαστή και ελπίζω οι κύριοι στο antuntu να μην κάνουν τσιγκουνιές και να δώσουν minimum 200.000 πόντους & να σκάσε να professional emojis με διαστημική ταχύτητα στις επαγγελματικές συνομιλίες μας!!

Manolis

@ΑΝΔΡΕΑΣ ούτε cheerleader της Apple να ήσουν!!! (πλακίτσα κάνουμε) 🙂

Εδώ λοιπόν διαβάζουμε μια φήμη για διάψευση μιας άλλης φήμης ενός φημολογούμενου κινητού… τέλεια!!! :p

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Manolis είμαι αντικειμενικός και ακριβοδίκαιος. Ούτε ο Σολομώντας σε τέτοιο βαθμό!!
Μιλώ με δυνατά επιχειρήματα , όπως όλοι οι αγοραστές των συσκευών της apple , όπως θα έχεις προσέξει!! Πως να το κάνουμε δλδ? Η Apple είναι win win. Ότι και να γίνει!! RULES THE WORLD!!!!

Kostas

@giorgosgek η διαφορά είναι φίλε μου οτι το πρώτο android ούτε καν το θυμάσαι! Το πρώτο iphone σε έκανε να έχεις smartphone!
Και είναι κωμικό να βλέπεις ανθρώπους που δεν ξέρουν να τονίσουν δυο λέξεις να κράζουν ανθρώπους που διαβάζουν όλη τους τη ζωή για την καινοτομία και την ανάπτυξη τους !

Αλέξανδρος

@ΑΝΔΡΕΑΣ παρακωλουθώ τα μηνύματα σου σε άρθρα του μήλου και έχεις πολύ πλάκα. Καλό που και που το καλαμπούρι ( ή “τρολάρισμα” ) αλλά με το μαλακό. Κάποιοι γουστάρουν ios που είναι το κακό;

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Αλέξανδρε καλημέρα. Το κακό είναι που δεν γουστάρουν ΜΟΝΟ APPLE!! Και προσπαθώ να τους αφυπνίσω !!

Techfreak

@Kostas μπορεί όντως να μη θυμάται κάποιος το πρώτο android τηλέφωνο αλλά ας μη λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι. Η εταιρία που έκανε το κόσμο να έχει smartphone ήταν η Nokia με το που έβαλε Symbian πάνω. Μετά ακολούθησε και η Samsung με το ίδιο λειτουργικό, omnia hd8800. Η apple καλή, χρυσή, πολύ όμορφη εμπειρία χρήσης, εύκολο λειτουργικό, αλλά σχεδόν τπτ δεν έκανε καινότομα. Απλά είναι εξαιρετική στο να παίρνει τα καλύτερα κομμάτια από άλλους να τα ενώνει και να τα παραμετροποιεί στα μέτρα της.

Αλέξανδρος

@ΑΝΔΡΕΑΣ χαχαχαχάάάά καλό!!!!!!!!

James

@kostas φυσικά όλοι θυμόμαστε και ότι ο Γκραχαμ Μπελ ανακάλυψε το τηλέφωνο, αλλά από τότε άλλαξαν πολλά. Τι επιχείρημα είναι αυτό αν θυμόμαστε το πρώτο Android ή το πρώτο Nokia ;

iOSoTheos

Τα iPhone είναι πολύ μπροστά από όλα τα άλλα κινητά! Εγώ πιστεύω όπως και πολλοί άλλοι αυτό που λένε ότι τα βρήκαν στον βυθό του κόλπου στο Μεξικό και ότι είναι εξωγήινη τεχνολογία!

azriel84

Αν κρίνω από τα P9 και G5 που σε σχέση με το S7 ή το HTC 10 πχ δεν έχουν δα τις τόσο καλύτερες dual κάμερες, για να μην πω χειρότερες, η Apple πρέπει να έχει πολύ δυνατό άσσο στο μανίκι ώστε να πετύχει το εγχείρημα με την dual camera. Αλλιώς thanks but no thanks.

giorgosgek

@Kostas Η διαφορα φιλε μου ειναι οτι καποια ατομα οπως και εγω δεν παιρνουμε οτι μας πασαρουν ειδικα οταν ειναι “overpriced” γι’αυτα που ειναι , δεν μου γινεται πλυση εγκεφαλου απο τις διαφημισεις. Οι υπολοιπες εταιρειες τι να πουνε, κουνια που μας κουναγε αν η apple καινοτομει η εστω ειναι η μονη που καινοτομει. Υπηρχαν και αλλα τηλεφωνα πριν το iphone , αλλα ναι , το hype γυρω απο τα smartphones το iphone το ειχε φερει που ηταν και ενα πολυ καλο τηλεφωνο , οπως και το ios πολυ καλο λειτουργικο , το αποκορυφωμα ηταν το 5s για τοτε , μετα τζιφος , ο Τζομπς πεθανε και δεν βαζει πια το χερακι του ισως και ο Κουκ χαλιφης στη θεση του χαλιφη δεν γινεται, δεν εχει σημασια ποσο πουλαει , τα android κινητα δεν ειναι πια αυτα που ηταν το 11 , βαλε τα top 10 κινητα που ειναι σχεδον ολα κινεζικα , οπως και να το κανουμε ειναι σε ολα καλυτερα απο το iphone 6, ναι δεν εχουν ios ,και ; Ειναι τραγικο να το γυρνας στη παιδεια επειδη δεν εχει επιχειρηματα ,οσοι εχουν ιphone (οχι οτι εχει τιποτα το τηλεφωνο) η χαζοαμερικανοι ειναι η γκομενες η 15χρονα η… Συνέχεια »

Chris_BMW

ΑΝΔΡΕΑΣ @ Απο τι να μας αφυπνίσεις ρε φίλε ;;; Σου είπε κανεις μας οτι οι άλλες εταιρείες κ λειτουργικά δεν είναι καλα;;Απλα εμένα το τονίζω ΕΜΕΝΑ μου αρέσουν, με βολεύουν, με εξυπηρετούν τα Apple κ δεν βρίσκω το λόγο φίλε μου κάποιος να πρέπει να με αφυπνίσει .Ειμαι 32 χρόνων νοήμων άνθρωπος κ μου αρέσει αυτό που πλασάρει ,έτσι οπως το πλασάρει η Apple ..Επίσης λατρεύω -οπως αποδεικνύει κ το nickname μου -τις BMW κ δεν πρόκειται για κανένα λόγο να αλλάξω αυτοκίνητο όσο έχω την ευχέρεια να το έχω · λες να χρειάζομαι κ εκει αφύπνιση ;;;

Ανακιν

IPhone 7 μόνο το κουτί θα πάρετε τρέξτε πρόβατα

ΑΝΔΡΕΑΣ

Καλησπέρα @ Chris _BMW. Η Αφύπνιση είναι για τους Haters που δεν παραδέχονται το μεγαλείο της Apple!!! Εσύ είσαι μια χαρά ,μέσα στην κορυφή της τεχνολογίας και πλήρως συνειδητοποιημένος χρήστης. Αν δεν έχεις βάλει (σε περίοπτη εννοείται θέση) το αυτοκόλλητο της apple στην Μπέμπα , να το κάνεις πάραυτα!!!! Και εννοείται πως μετά δεν πρέπει να πληρώνεις διόδια , μη σου πω και καύσιμα -service. Αυτό είναι το σωστό!!!

Υ.Γ Και dark theme ακούω!! AWESOME !!! AMAZING!! GOD SAVES Tim !!
Ίσως θα πρέπει να κάνει λίγο πίσω με τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά γιατί δεν θα μπορούμε εμείς οι πιστοί της να τα ενσωματώσουμε όλα σε μια έκδοση, στην καθημερινή μας χρήση. Με ρέγουλο…

Chris_BMW

ΑΝΔΡΕΑΣ@ Κοιτά να δεις.. Η αλήθεια είναι οτι με έκανες κ γέλασα με το σχόλιο σου οποτε το αφήνω εδω .. Όσο για το αυτοκόλλητο όχι δεν το έχω κολλήσει στη “Μπέμπα “ουτε κ σκοπεύω . Αν θες βεβαια εσυ που εισαι οπαδός της Apple έχω στο σπίτι καμία 20 αρια να τα βάλεις γύρω γύρω απο το δικό σου αυτοκίνητο !Γιατι.. για να αφυπνίσεις σωστά πίστεψε με ένα δεν φτάνει!!!!! Καλησπέρα κ απο μένα

Γιωργος Ντουντου

@ΑΝΔΡΕΑΣ Φίλε μου γραφεις ότι: “Η τεχνολογία δεν είναι ώριμη ούτε σε αυτό το κομμάτι και η αγαπημένη & απροσπέραστη τεχνολογικά apple δεν ρισκάρει να χαλάσει την εμπειρία χρήσης” Και ποτε θα καινοτομησει μια εταιρεια?Οταν ωριμασει μια τεχνολογια απο αλλη εταιρεια?Όπως εκανε η Απλ με το θεμα μεγεθους οθονης??????

Αλέξανδρος

@Γιωργος Ντουντου αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.