Linshof i8, Νέος παίχτης με τρελό πρώτο smartphone

Μια νέα γερμανική εταιρεία κάνει είσοδο στην αγορά των smartphone με ένα μοντέλο που ξεχωρίζει με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του. Ο λόγος για την Linshof και το i8 με οθόνη 5″ οθόνη Super AMOLED Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή 2.1GHz, ενσωματωμένη μνήμη 80GB και τιμή 380 δολάρια Αμερικής (περίπου 310 ευρώ) όταν κυκλοφορήσει (αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2015).

Update: Η Linshof έκλεισε και ακυρώνει το τρελό οκτάγωνο smartphone της

Το Linshof i8 θα ενσωματώνει 3GB μνήμη RAM, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 8 Megapixel, μπαταρία 3100 mAh, θα είναι 4G και θα τρέχει Linshof UI (User Interface) βασισμένο στο Android 5.0 Lollipop. Πολύ καλό για να γίνει αληθινό; Τι λέτε; Δείτε το εδώ.

Linshof i8, Linshof i8, Νέος παίχτης με τρελό πρώτο smartphone

Linshof i8, Linshof i8, Νέος παίχτης με τρελό πρώτο smartphone

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Νομίζω ήρθε ο καιρός να αλλάξω κινητό.. 3 χρόνια πέρασαν για να δω ένα κινητό και να πω το ΘΕΛΩ!

john2

Να κάτι νέο. Εξαγωνικό μεν, νέο δε. Ωραίο!

rafael

επιτελους…καποιοι καταλαβαν οτι αν βγαλουν σε κανονικη τιμη καποια πραγματα ο κοσμος δεν θα τσιμπισει πλεον στα βαρυγδουπα ονοματα…οι μεγαλες εταιριες το χανουν εντελως στο θεμα πατεντας και μαρκετινγκ. και εξηγουμε…εχω νοτε 2 και η γυναικα μου iphone 4s. πηρα του παρερα μου το one pluw one δεν υστερει πουθενα…ισα ισα. ε π ι τ ε λ ο υ ς

manosv

Το πρωτο κινητο απο θεμα design που με εκανε να παρω στα χερια μου το ρ7 που εχω και να το συγκρινω.αν ισχυουν οι δυνατοτητες που αναγραφονται στο αρθρο τοτε μιλαμε κατα την ταπεινη μου αποψη για πολυ αξιολογη περιπτωση.και το λεω εγω που εχω το ρ7 4 μηνες στη κατοχη μου και ειμαι ακρως ικανοποιημενος

inblx

Πολύ ωραίο, μ’αρέσει που το desing, και από specs τα παει καλα. Και Lollipop. Αλλά το UI δεν μ’αρέσει και πολύ. Και στις 5″ γιατί έβαλαν τόσο μικρά κουμπιά κάτω? Και θα μπορούσε να έχει απευθείας 128GB.

Αλλά πιστεύω πως είναι θέμα marketing το να βάζουν διαφορετικούς αριθμός από άλλες εταιρίες. Απλα δεν βλέπες και πολλές συσκευές με 80gb μνήμη, και όταν το ακούς “χτυπάει” περισσότερο.

Ger

Aποτυχια μυριζομαι….

zelhs

Τελικα ειναι τοσο ομορφο το διαφορετικο..

prideous

80 gb?????
omg!!!!!

Giannis Charp

Η εταιρία είναι ευρωπαϊκή (βλέπω Βιέννη και Αμβούργο);
Για να δούμε τι cpu θα έχει ακριβώς και φυσικά τι υποσχέσεις σε θέμα software θα δώσει.
Πάντως είναι ένα όμορφο κινητό σε πολύ καλή τιμή.Άνετα το αγόραζα.

Giannis Charp

edit: ” Μια νέα γερμανική εταιρεία ” Συγγνώμη από ταχύτητα δεν πρόσεξα ούτε καν την πρώτη πρόταση.

nord

Αντιγραφει την apple…ίδιο το iphone ειναι ελεος πια

lorentzos

Εφικτό και πολύ αληθινό. Το κόστος παραγωγής ενός smartphone κυμαίνεται κοντά στα 200 ευρώ πάνω κάτω και φτάνουν να πουλιούνται στα ράφια 700+ Οπότε μια νέα εταιρία που θέλει να προσελκύσει αγοραστές και όχι τρελά κέρδη βάζει μια λογική τιμή.

Giannis Charp

@nord σε τι αντιγράφει την Αpple; Στο σχήμα,στο μέγεθος,στο χρώμα,στο λειτουργικό; Σε τι; Για πες μας.

mike71gr
DIREFEAR

@nord ο Tim Cook θα ηταν πολυ περηφανος για σενα…αντε να σου δωσει το χαρτηλικι σου για την εξυπναδα που εγραψες!

Giannis Charp

@Κώστας Βλαχάκης το εύχομαι κι εγώ να αστειεύεται,χωρίς να έχω καμία όρεξη να δημιουργήσω άλλο ένα vs.

Kostas K.

Ξέρουμε Μήπως Ποιος octa επεξεργαστής είναι; για να έχει τέτοια τιμή για mediatek το κόβω. Ωραίο πάντως φαίνεται αρκετά τίμιο για τα λεφτά του
@Lorenzo το κόστος ενός τηλεφώνου Δεν είναι πάντως μόνο το κόστος παραγωγής. Είναι και άλλα πολλά. Πάντως δίκιο έχεις τα 700+ που ζητάνε για τηλέφωνα οι εταιρείες είναι υπερβολή

antonis

8gb θα ειναι λογικα.. η ο κυριος βλαχακης θα κανε λαθος η το site που το διαβασε

Tom

Ειρωνια ειναι ρε παιδια. Ειπαμε γραπτος λογος κλπ αλλα οχι και ετσι. Ειναι προφανες

Giannis Charp

@Kostas K την ίδια απορία έχω κι εγώ για τον επεξεργαστή κι αν είναι mediatek μάλλον χλωμό το κόβω για αγορά.Περιμένουμε να δούμε.

Κώστας R.

Αυτό μάλιστα. Είναι μια πρόταση που διαφέρει απο τον ανταγωνισμό, και σε πολύ καλή τιμή. Ας παραδειγματιστεί η Samsung που περιμένει να πουλήσει “ναυαρχίδες” συνεχίζοντας να κατασκευάζει κινητά ακριβώς τα ίδια, αλλα λίγα χιλιοστά μεγαλύτερα, και με λίιιιιιγο καλύτερες επιδόσεις απο την προηγούμενη και περιμένει να τα αγοράσουμε δίνοντας 2 μηνιάτικα κάθε χρόνο.

Solon

Αν όντως κυκλοφορήσει με αυτήν την τιμή και αυτά τα χαρακτηριστικά θα κάνει θραύση. Αλλά ας το δούμε πρώτα στην αγορά…

manosv

εν τω μεταξυ το ολο στυλακι ακομα και ο τροπος που παρουσιαζεται το λογοτυπο της εταιριας μου θυμιζει davidoff στα τσιγαρα..και κατι ακομα..τα κινητα που πασαρονται στην αγορα με κοστος 700 ευρω και ανω δεν εχουν κοστος παραγωγης τα 200$ ανα μοναδα..αλλα τα 50$..

pazzo

Η συγκεκριμένη εταιρία θα βγάλει και ένα υπερτούμπανο PC. Δεν την ήξερα σαν εταιρία αλλά με αυτά που βλέπω υπόσχεται πολλά

gio

@Ger
αποτυχια και γερμανος ειναι εννοιες αντιθετες.
ομορφο και στο σωστο μεγεθος , 80g λογικα πρεπει να εχει μια 64αρα και μια 16αρα

lucifer1507

Πολύ καλή αντιπρόταση για τις μέρες μας, όπως επίσης το tablet αλλά και ο υπολογιστής που έχουν στο site τους. Ελπίζω να μην είναι απλά κάποιο fake site και σύντομα να έχουμε περισσότερα νέα.

ghad21

γερμανικο κινητο?Που πανε οι αναξιοπιστοι πουθεναδες γερμανοι να μπουν στο χωρο που κανουν πλακα οι κορεατες!Ρε τι αλλο θα ακουσουμε!

Γιώργος

Ωραίο , μακάρι να βγάλει και κάτι στις 5.7-5.9″ σε παρόμοια τιμή.

mouta

Γερμανικο κινητο αν κρινω απο την αξοιοπιστια τη WV καταλαβα….!!!! Samsung και Lg ρε σαν να λεμε Kia και Hyundai αυτες οι κραταιες δυναμης…!!! ολα τ’αλλα σκουπιδια

paulgeo

Πολυ καλα spec ομορφο desing και σε λογικη τιμη αν ερθει εδω με αυτην φυσικα…

steliosGR

ομορφο ειναι, και πολυ καλη εναλλακτικη. ομως μπηκα στο site τους και παρατηρησα κατι: το ταμπλετ λεει οτι εχει οθονη amoled, led-backlit, ips… πως γινεται αυτο οεο?

Miko

Ωραίο και διαφορετικό φαίνεται αλλά θα μού πάρει πολύ καιρό να συνηθίσω την μπάρα στο κάτω μέρος (για σήμα/ώρα κτλπ.).

Dalinos

@Miko αν εχει playStore δεν εχεις να συνηθισεις τπτ..πετας εναν launcher και σε δευτερολεπτα εισαι οπως θελεις εσυ 🙂

BTW μαρεσει πολυ!! Μακαρι να ισχυουν ολα και ο 8πυρηνος να ειναι exynos !! Θα το τιμησω το γερμανικο!

Billys

Ασχημο design , καλα χαρακτηριστικα . Το θεμα ειναι πού κατασκευαζεται ? αν ειναι Κινα , βλεπω πατατα . Επισης οντως πολυ καλο για να ναι αληθινο , προβλεπω παραταση στην παραταση μεχρι να βγει στην αγορα κ φυσικα με 400+ ευρω στην Ευρωπη και εννοειται , οχι στην Ελλαδα .

vasilis

Για να δούμε αν πετύχει γιατί το νόκια x7 με το ίδιο σχέδιο δεν ήταν και επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Βελτιώνεται η κάμερα – Παίρνει το security patch Απριλίου

Το Nothing Phone (2a) λαμβάνει την τρίτη του ενημέρωση λογισμικού μέσα σε ένα μήνα, την ενημέρωση Nothing OS 2.5.5.