Nexus 4 στη WIND, Κυκλοφορεί μέσα στο μήνα με τιμή 469 ευρώ

Τo LG Nexus 4 (16GB) θα παρουσιαστεί επίσημα σε ελληνικό έδαφος την επόμενη Τρίτη 19 Φεβρουαρίου όπως μαρτυράει πρόσκληση που λάβαμε νωρίτερα εδώ στο Techblog. Λογικά πάντα η έναρξη της διαθεσιμότητας του Nexus 4 θα ξεκινήσει μια εβδομάδα μετά και προσωπικά εκτιμώ ότι από τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και μετά θα μπορεί κάποιος να το προμηθευτεί.

Update: To event θα πραγματοποιηθεί μια μέρα πριν, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.

Nexus 4 WIND τιμή, Nexus 4 στη WIND, Κυκλοφορεί μέσα στο μήνα με τιμή 469 ευρώ

Οι φήμες που έκαναν λογο για τιμή 469 ευρώ φαίνεται να επιβεβαιώνονται και από τις δικές πληροφορίες ενώ όπως ήδη γνωρίζουμε κάποιοι πρώτοι τυχεροί (δεν γνωρίζουμε ακριβή αριθμό) θα λάβουν δώρο αργότερα και τον ασύρματο φορτιστή αξεσουάρ.

Πίσω τον Νοέμβριο του 2012, εδώ στο Techblog είχαμε προβλέψει ότι η τιμή του Nexus 4 στην Ελλάδα θα είναι 499 ευρώ, θέλοντας να σας προετοιμάσουμε να μην περιμένετε οι τιμές του Google Play να είναι ίδιες με αυτές που θα κοστίζει η συσκευή στα καταστήματα (οποιασδήποτε χώρας). Μέσα πέσαμε!

Αυτό που προκύπτει από την δική μας έρευνα είναι ότι το Nexus 4 (TechblogTV) δεν θα το έχει αποκλειστικά για πάντα η WIND και αυτό απαντάει στο ερώτημα αρκετών από εσάς που το καλοκοιτάτε αλλά έχετε επιδότηση σε άλλα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν Vodafone και Cosmote θα αναλάβουν να το διαθέσουν στην αγορά, αυτό όμως που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με σχετική βεβαιότητα είναι ότι από τα μέσα με τέλη Μαρτίου θα μπορείτε να το προμηθευτείτε και από άλλα καταστήματα. Πιστεύω όμως χωρίς δώρο τον ασύρματο φορτιστή.

LG Nexus 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nexus 4 WIND τιμή, Nexus 4 στη WIND, Κυκλοφορεί μέσα στο μήνα με τιμή 469 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τάσος

καλή τιμή γενικά για επώνυμο smartphone σε κατάστημα.. αλλά πολλά όταν ξέρεις ότι η google το πουλάει από το store της στα 300€ περίπου..

Makis

Αμα δεν το παρει κανεις θα δεις πως θα πεσει κατω απο 400, αλλα επειδη ειμαστε γιδια θα τρεξουμε ολοι….γιατι το θεωρουμε κινητο των 700 που κανει μονο 470 ανεξαρτητα οτι στο playstore κανει σαφως λιγοτερα…..

dimpep

Λογικότατη τιμή. Κάποιοι θα βιαστούν να το πουν ακριβό. Δεν είναι. Σκεφτείτε ότι για να το φέρει η Wind θα βάλει κάποιο κέρδος, συν ελληνικό φπα και μετά συν το κέρδος κάθε καταστήματος της αλυσίδας (γιατί είναι franchise) συν φυσικά τον φορτιστή. Να πως βγαίνει η τιμή. Φυσικά και εγώ θα επέλεγα την Google αν μπορούσα η τα ιντερνετομάγαζα όταν το φέρουν. Αλλά για τα δεδομένα η τιμή δεν είναι άσχημη

Αλλο αν είναι μεγάλη 😉

stefanos36

H παραπάνω τιμή (300€ )δεν είναι απόλυτα ακριβής. Για να το φέρεις σε ελληνικό έδαφος με την προυπόθεση ότι κάποιος έξω θα σε βοηθήσει να το αγοράσεις + προμήθεια pay pal η ότι άλλο τρόπο βρεί κανείς να στείλει χρήματα έξω, είναι γύρω στα 370€.

vaskor

Μην συγκρίνετε την τιμή του Google shop, με την τιμή της Wind.
Πράγματι το κινητό είναι σούπερ και η τιμή που προσφέρεται είναι αρκετά καλή για τα χαρακτηριστικά του.
Για παράδειγμα συγκριτικά με το S3 που είναι στην ίδια περίπου τιμή, το Nexus είναι καλύτερο.

Nikolakis

Οπότε στα skroutzομάγαζα θα πάει πιστεύω γύρω στα 400 ευρώ..

christos

είναι 349 (το 16) + ταχυδρομικά 20 ευρώ + ασύρματο φορτιστή 59 ευρώ + +4%.ΦΠΑ (πχ 23% στο Ελλάδα και 19% στην Γερμάνια )
428*1,04= 445,12 ευρώ + αν το πουλούσε η γοογλε στην Ελλάδα.

nikhtas

Μέχρι να έρθει στην wind, μετα να ερθει σκρουτζομαγαζα θα εχουν βγει τοσα κινητα.

Για να το φέρνει η wind σε αυτά τα λεφτά μαζί με τον ασύρματο φορτιστη φανταστείτε πόσο θα το φέρουν στο skroutz αλλά και πάλι κρατάω μια επιφύλαξη γιατί η wind έχει αρχίσει πολύ καλές προσφορές οπότε μπορεί να μην έχει σαν κύριο μέλημα να βγαλει και από την συσκευή.

Tassos

Αυτό που λέει ο Stefanos36 στο 4ο ποστ είναι η σωστή τιμή για αγορά με γνωστό από Αγγλία και με την χρήση του paypal.
280 λιρες + μεταφορικά συστημένο(γιατί δεν λέει να στο στείλει σαν απλό)+ προμήθεια Paypal (3,5%-4%) βγαίνει 370€ – 375€ ανάλογα τι ισοτιμία θα πετύχεις.
Τουλαχιστον τόσο το πήρα εγώ.

Aris

παιδες ας μην κοροιδευομαστε…τι καλη τιμη και κουραφεξαλα?ολοι ξερουμε οτι κοστος παραγωγης ειναι πολυ χαμηλο και οτι ολες μας ολες οι εταιριες κυνηγανε το κερδος 1000%..το οτι η google παει να βγαλει 900% δεν εχει να λεει κατι..δεν σνομπαρω ισα ισα που και εγω το ψηνω να το παρω αλλα σταματηστε τα του τυπου γουαου καλη τιμη και λοιπα..

Δημήτριος

Δεν πεσατε και πολυ μεσα…. 30€ διαφορα, το οτι θα ερχοταν ακριβοτερο απο το Play Store αυτο ειναι αυτονοητο… δεν μας ειπατε κατι καινουριο…!! :Ρ

Ezequiel

Τσάμπα Πράμα!!!

kostas-doha

αστειοτητες….το φερνουμε απ’εξω και ΠΑΓΩΤΟ η φτερου

Dimitris

Ας είναι καλά ο ξαδερφος από το …. Αμέρικα και άσε την wind να κουρεύεται. Αυτό το πράγμα που ένα προιν που έχει Χ $ στην Αμερική το πουλάνε Χ+Χ/2 € δεν μπορώ να το καταλάβω.

panseit

Κώστα έχεις μήπως πληροφορίες για το αν ο ασύρματος φορτιστής θα πουληθεί και ξεχωριστά ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του τηλεφώνου από τη Wind ή από κάποια άλλη εταιρεία;;

kala krasia

469 να μαζευτούμε παιδιά να πατε να το παρετε Ο κυριοτερος λόγος που το κινητο εχει ζήτηση ειναι ακριβώς η ΤΙΜΗ. Οτι δηλαδή ήταν ενα καλό κινητό (βλεπε ουσιαστικα οτι θα λειτουργεί ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ κι όχι ναχει πχ διπύρηνο και να κολλάει) και το οποίο είχε μια τιμή ψιλονορμάλ. Για μένα και 350€ είναι ΠΟΛΛΑ λεφτα για κινητό οταν με 500 πχ παίρνεις λαπτο ή τηλεόραση ή ή. Το οτι υπαρχουν κινητα με 700€ ειναι απλα αδιανόητο για μένα. Δεν κάνουν καφέ, και οταν μιλάμε για Ελλάδα δεν κάνουν καν κάποια απο αυτά που μπορούν να κάνουν. Υπαρχει πχ google now με αναγνώριση ελληνικης φωνής και υπηρεσίες; Υπάρχει streetview ή οδήγηση; Μονο usa δουλεύουν οπως πρέπει. Και μουρχεται η κάθε wind, και λέει 469 και τελικά αν καταλαβα καλα δεν θαναι ΟΛΟΙ που θα πάρουν φορτιστη “δωρό” δηλαδή; Θαναι καν ο ασυρματος επίσημος; Καλύτερα βάλτε 1000 ευρω να κανει και “δώρο” μια τηλεόραση. Ρε τι πλακα εχετε. Δωστο έστω 395 οπως το mediamarkt ρε. Βλάλε το καπελάκι σου αλλα ενα λογικό καπελάκι. Αλλα όχι δε γίνεται. Ελααδάρα ρε. Ε δεν πειράζει.. θα τα δώσουμε έξω τα λεφτά γιατι εξάλλου τι σαμπως είμαστε σε καμια κατασταση να μας νοιάζει αμα στελνουμε… Συνέχεια »

nikosBaZinga

ρε παιδια μονο η google το πουλαγε 300 ευρω τα περισσοτερα αμερικανικα καταστηματα κανει πανω απο 500 και εχει και μαζι ασυρματο φορτιστη αξιας 60 ευρω

Μαινόμενος

Παιδιά έλεος.. άκου ασύρματος φορτιστής.. ο φορτιστής έχει καλώδιο που τραβάει ρεύμα..απλα φορτίζει το κινητό ακουμπώντας το πάνω στο φορτιστή..άρα δν το μεταφέρεις το κινητό και φορτίζετε.. πρέπει και πάλι να είναι σε σταθερή θέση αφού ο φορτιστής είναι σταθερός.. γλυτώνεις 2” απλά απο τη ζωή σου που βάζεις – βγάζεις το καλώδιο του κινητού στο ρεύμα ή στο pc.. Μη μας πουλάνε καθρεφτάκια σα να είμαστε ινδιάνοι..ήμαρτων.. Εγώ δεν θέλω φορτιστή τέτοιον..και απο πείσμα δεν θα το πάρω τώρα 470 ευρώ το κινητό λες και είμαι ζουλού που τα δίνω όλα για λίγες χάντρες.. Αναγνωρίζω ότι το κινητό είναι το καλύτερο κατα τη γνώμη μου, όχι τόσο όσο αφορά το υλικό, αλλά κυρίως για τις ανανεώσεις απο την google..αν και το samsung galaxy nexus τώρα αναβαθμίζεται στην Ελλάδα που το Μαιο θα βγει η έκδοση 5.. λολ..Αλλά απο πείσμα όχι..γιατί ο έξυπνος ο Άγγλος να γελάει με μένα που θα το πάρω 500 σχεδόν ευρω και αυτός το πείρε 200κάτι..(Και όχι ότι περίμενε ο Αγγλος να γελάσει μαζί μου γιαυτό το λόγο..τους έχουμε δώσει πολλούς λόγους τελευταία σε όλους..αλλά λέμε τώρα).. Όσοι έχε τα γκαφρά μεγεία σας.. 5/6 ενός βασικού μισθού δεν θα δώσω, και ας παίρνω παραπάνω..γιατί άλλος… Συνέχεια »

sotos

@Μαινόμενος Τα είπες όλα γιατί ξαφνικά γίναμε όλοι Λάτσηδες στην Ελλάδα…..

Max91

ΖΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΩ google play ΚΟΣΤΙΖΕΙ 350 τα 16gb και 300 το 8gb (sorry που εκφραζομαι ετσι αλλα στην Ελλαδα ειναι ΚΛΕΦΤΕΣ.

Vasilis

Έκανε όντως γύρω στα 300€ από το Google Play Store αλλά πλέον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για αγορά από εκεί(τουλ προς το παρόν).Η αντικειμενική τιμή του τηλεφώνου είναι εκεί γύρω στα 450€ που πωλείται και στα διάφορα μαγαζιά στην Ευρώπη. Τώρα εάν είναι πολλά τα λεφτά για ένα κινητό….την συζήτηση αυτή θα πρέπει πλέον να την κάνουμε για κάθε high end smartphone που έχει φτάσει να πωλείται 500-600€. Ναι είναι πολλά λεφτά για την πλειονότητα από μας….και το σωστό θα είναι ο καθένας να αγοράζει μέχρι εκεί που τον παίρνει γιατί αφορούν αγαθά πεπερασμένης διάρκειας…Αλλά και εμείς οι αρρωστοι της τεχνολογίας τι θα κάνουμε…;;;Έφυγα off topic…ελπίζω να μην πειράζει..

Tony Cool

Kostas-Doha θεουλης!!!
Επισης δεν διαφωνω με ολους σας που κραζετε την τιμη του (καθε αλλο), αλλα κακα τα ψεμματα δε θα μπορουσε να ειναι και πολυ χαμηλοτερη.Παρτε για παραδειγμα τις τιμες και των υπολοιπων χωρων που δεν εχουν playstore οπως εμεις.Και μη το συγκρινετε με τιμες mediamarkt και σκρουτζομαγαζα αλλα με τιμες δικτυων κινητης, οπου μπορεις να κανεις νεα συνδεση η να παρεις επιδοτηση.

Manolis

<>.Πρώτον όπως το καταλαβαίνω εγώ δεν θα πάρουν όλοι φορτιστη αλλά μερικοί τυχεροί.Δεύτερον αντικειμενικά οι επιχειρήσεις εκτός από το ΦΠΑ που μεγαλώνει την τιμή,έχουν την φορολογία επι των κερδών που είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με άλλες χώρες,έχουν την ΔΕΗ που το ρεύμα είναι πανάκριβο.Αυτά δικαιολογούν μία πιο αυξημένη τιμή.Πάντως μέχρι πριν τρεις ημέρες το κινητό έρχονταν με 380 ευρώ από αγγλία με δωρεάν μεταφορικά.

dinosmidis

H τιμή και στην Γερμανία- εκτός Google store -είναι υψηλότερη από την Wind αν υπολογίσεις το δώρο π.χ https://www.getgoods.de , https://www.handyshop.de.Κλέφτες υπάρχουν λοιπόν παντού φτάνει να έχει κανείς ανοιχτά τα μάτια του και να βλέπει γύρω του και όχι μόνο μακριά του.

Nik_Bil66

Η τιμή είναι καλή , άσχετα αν θα θέλαμε όλοι νομίζω να ήταν χαμηλότερη. Μή ξεχνάτε ότι είναι το πρώτο κινητό με 4.2 απο το κουτί και νομίζω είναι το φθηνότερο αυτη την στιγμή στα καταστήματα με τα χαρακτηριστικά αυτά (4,7 “, snapdragon 4core , 2GB ram , κλπ) . Ο φορτιστής θα είναι καποια προοθητική ενέργεια για τους πρώτους τυχερούς . Σε κανα τριάρι μήνες θα πέσει η τιμή αλλα θα έχουν βγεί νέα μοντέλα και θα λέμε τα ίδια .

Max91

1ον υπαρχει διαθεσιμοτητα
2ον ακομα και να μην υπαρχει δειτε τιμη απο ενω καταστημα (https://www.mediamarkt.de/mcs/product/LG-Nexus-4-16-GB,48353,365283,526863.html?langId=-3)

Κάποιος

Όταν στο Media Markt Γερμανίας το Nexus 4 κάνει 395€, τότε στην Ελλάδα με λίγο μεγαλύτερο Φ.Π.Α. και αγοράζοντας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και τον ασύρματο φορτιστή ($60) (δεν είναι δώρο – σου τον φορτώνουν για να έχουν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους), λογική και αναμενόμενη είναι η τιμή της Wind (469€).

Εγώ δε θέλω ασύρματο φορτιστή και θα τη βγάλω με £279 (=325€).

Υ.Γ.: Δε τολμώ καν να φανταστώ ότι μόνο λίγοι “τυχεροί” θα πάρουν τον ασύρματο φορτιστή και για τους υπόλοιπους η τιμή της συσκευής σκέτης στη Wind θα είναι 469€.

Βαγγέλης

Άρχισε η παραφιλολογία.

Οποιος μπορεί και θέλει το παίρνει απέξω (εγω το έκανα)

Ο φορτιστής ειναι official accessory και κάνει 60 $, οποιος θέλει τον παίρνει (βγήκε χθές σε διαθεσιμότητα και στην Αμερική οχι ακόμα Ευρώπη). Δεν πιστευω λοιπόν η Wind να τον διαθέσει άμεσα.

Φίλε Max91: H Γερμανία έχει G. Play η Ελλάδα όχι, οπότε η Wind το φέρνει μέσω LG και όχι μέσω Google.

Οπως είπαν σωστά κάποιοι παραπάνω αν το φέρεις απέξω μόνος σου θα στοιχίσει η ισοτιμία και η μεταφορά. Σύνολο περι τα 350 για το Nexus συν 30-35€ μεταφορικά για Ελλάδα. 390 δηλαδή περίπου. Οποιος μπορεί να κόψει τιμολόγιο του έρχεται μια η άλλη (-23%)

Μην κράζετε λοιπόν και σκεφτείτε λίγο.

Versavel

Βαγγέλη εσύ που το έχεις ήδη, ποιά είναι η γνώμη σου; Βασικά θέλω να μάθω αν αντέχει πολλές δύσκολες εφαρμογές (όπως π.χ. διαφορους launchers) και συμπεριφέρεται άψογα χωρίς ξαφνικές επανεκκινήσεις και κολλήματα που είναι η γνωστή ασθένεια των android συσκευών.

Βαγγέλης

Θα το έχω στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Λογικά δεν θα υπάρχει τίποτα απολα αυτά. Οπου διαβάσω λένε τα καλύτερα.

Ναι μεν το GIII ειναι καλύτερο συνολικά αλλα το Nexus ειναι καθαρό Android (αυτός ηταν ο στόχος μου)

Για μένα ομορφότερο και επίσης λένε για καλύτερο και απο Iphone butter effects, το οποιο δεν μπορεί να προσφέρει ουτε το Νοτε2.

Πιστευω θα σε καλύψει απόλυτα οπως και μελλοντικά μιας και η Google δεν εχει ραφινάρει το software της ωστε να αξιοποιήσει στα μέγιστα το δυνατό Hardware.

nikosBaZinga

το galaxy s3 ξερατε να το παρετε 670 ευρω και σας χαλασε τωρα να δωσετε 470 για ενα κινητο με αναλογα specs και χωρις τις πλαστικουρες της sammy

Mana Raver

Το πηρε ο γαμπρος μου ( iphone guy) και μου λεει μετα απο μια βδομαδα οτι θα το πουλησει.

Γιατί λέει δε κάνει tethering με το iPad.

Ουτε που σκεφτηκε να κάνει tether WiFi, προσπαθούσε με bluetooth. :):):) Με WiFi δούλεψε.

Αλλα η Apple κανει block στο bluetooth tether με μη Apple συσκευή? Γιατί?

olhol

Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι η Google κατάφερε τα αναποδα; αποτελέσματα απο αυτα που θα ‘ήθελε; Αν είχε σκοπό να βάλει στα χέρια περισσοτερων ανθρώπων το Android, αλλα και την ενδυναμωση του Nexus brand, με μια καλή συσκευή σε μια ανταγωνιστική τιμή, τελικά αυτό που κατάφερε είναι να μετατρέψει μια ‘budget’ συσκευή σε ενα πανηγυράκι αισχροκέρδιας αλλα και αρνητικής εντύπωσης. Απο την αδυναμία να χειριστεί τον όγκο των πελατών στο playstore, την απουσία του playstore πέρα απο μια χούφτα χώρες, την ελάχιστη παραγωγή της συσκευής και τέλος της τραγικότητας να επιτρέπει στον καθε ενα να παίρνει με μια παραγγελία 5 συσκευές οταν ισχύουν τα παραπάνω. Αντί να έρθει η συσκευή στα χέρια αυτών που δεν είναι διατιθιμένοι να δώσουν 600€, έστω μέσα απο τρίκ ωστέ να την πάρουν απο χώρα που δεν εχει playstore, έφτασε σε 5άδες και βάλε στα χέρια όλων αυτών που την έβαλαν σε αγγελές με καπέλο έως και 100%, για να καταλήξει στα χέρια πάλι σε άτομων που έτσι κι αλλιώς δεν είχαν πρόβλημα να αγοράσουν ενα S3 κλπ Και η Wind ακολουθεί τώρα τον ίδιο δρόμο με ενα καπέλο 120€ το οποίο είναι το 1/3 της αρχικής τιμής. Λές και το nexus έγινε wanted… Συνέχεια »

christos

ok, είναι 349 (το 16) + ταχυδρομικά 20 ευρώ + +4%.ΦΠΑ (πχ 23% στο Ελλάδα και 19% στην Γερμάνια )
369*1,04= 383 ευρώ αν το πουλούσε η γοογλε στην Ελλάδα.

καπελο 86 ευρω

γιδοβοσκος

Σοκαρομαι οταν διαβαζω ποσα γιδια εδω μεσα λενε οτι η τιμη ειναι καλη!!!
Τελικα εχουμε τις τιμες που μας αξιζουν. μπεεεεεεε!!!!

βασιλης

Ρε παιδιά βλέπω λέτε για τιμες απο εξωτερικο 370 390 κτλ… Εγώ προσωπικά πήρα το 16αρι απο Αγγλία . 279 λίρες η συσκευή . 10 λίρες για να φτασει στην πόρτα του φίλου μου και αλλες 10 για να ρθει Αθήνα.. 300 λίρες σύνολο Βάλτε την ισοτιμία και δειτε μόνοι σας

Kostas K.

@ Versavel δεν είναι ασθένεια του android οι επανεκκινήσεις αλλά των διαφόρων εταιριών με τις υλοποιήσεις τους….Stock Android και επανεκκινήσεις είναι 2 έννοιες αντίθετες και αν ποτέ πάρεις Nexus συσκευή θα καταλάβεις ότι το android είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που νομιζεις οτι είναι..

Βαγγέλης

@Βασίλη: Καλά τα λες αλλα οσοι δεν έχουν φίλο να τους εξυπηρετήσει πληρώνουν 35€ (28λίρες) σε forwarders.

Εμένα μου βγήκε 390€ πόρτα πόρτα με ισοτιμίες.

Versavel

@Kostas K. δεν ξέρω…Έχω το HTC Desire HD δύο χρόνια, και εδώ και μερικούς μήνες δεν υπάρχει μέρα που να μην κολλήσει έστω και μία φορά και να χρειάζεται ή να κάνει μόνο του επανεκκίνηση… Χρησιμοποιούσα διάφορους launchers και παρ’όλο που τους απεγκατέστησα όλους, κάνει τα ίδια πράγματα απλά λιγότερο συχνά. Θεωρώ μήπως φταίει η λίγη RAM που ίσως δεν σηκώνει τις εφαρμογές που συνεχώς κάνουν updates και ίσως βαραίνουν το σύστημα… Από εφαρμογές πάλι έχω τις πιο απαραίτητες. ίσως βέβαια και να φταίει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά που να βρείς ποιά είναι… Ίσως βέβαια να φταίει και το Sense…

kosmas

Ρε παιδιά που ακριβώς μπορώ να το βρω στο Google Play; Ψάχνω ψάχνω αλλά δεν…

Αντώνης Μαρίνος

Το ξέρω ότι θα πείτε ότι τρολάρω, αλλά εγω θα την πετάξω τη “κακία” μου: δεν νομίζω ότι φταίει τόσο η Google όσο η LG, η οποία -ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ για LG- δίνει σε σχετικά ακριβή τιμή ένα κινητό που δεν είναι και στην κορυφή των specs…

Συνεχίζω να ευχαριστώ το Δία που πήρα εκείνο το ΣΚ σε ευκαιρία το Samsung GNex, το οποίο για -2 πυρήνες και ίδια υπόλοιπα specs με το LG μου κόστισε 299€…και ήδη φοράει 4.2.2…. 😀

Nick Thess

Έχω το nexus 3, το προηγούμενο μοντέλο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το κινητό, όσον αφορά την ταχύτητά του και ότι δεν κολλάει σχεδόν ποτέ.

Διαβάζω διάφορα blogs σχετικά με το κινητό αυτό (nexus 4), όπως και τα σχόλια όλων των χρηστών.

Και ναι το ομολογώ λοιπόν…
Σε αυτό άρθρο και με το σχόλιο του χρήστη “kala krasia” στο 16ο post είδα το φως…
Η Google αν και δυνατή εταιρία και το android ως επέκταση πολύ λειτουργικό, στην Ελλάδα είναι ελλιπές.
Φίλε μου πόσο δίκιο έχεις…

giatrex

Η καλυτερη τιμη θα ηταν 369 με 399 ευρω χωρις φορτιστη και βλακειες που δε προσφερουν τιποτα παρα μονο παπατζα!!Τωρα οσον αφορα την αρχικη τιμη απο google ή LG μπορει να αλλαζει μεχρι να ερθει Ελλαδα λογω μεταφορικων,Φ.Π.Α κ.τ.λ αλλα να μη ξεχναμε οτι η Wind δε τα φερνει ενα-ενα αλλα κανει μεγαλες παραγγελιες που αυτοματα σημαινει καλυτερη αρχικη τιμη!!Αρα οταν καποιος αγοραζει ενα κινητο απο ενα καταστημα(που βγαζει κερδος) στην Αγγλια ή οπουδηποτε αλλου και το φερνει Ελλαδα με 390 ευρω(με ολα μεσα) τοτε η Wind γιατι δε μπορει να πετυχει καλυτερη τιμη με παραγγελία πολλων εκατονταδων ή χιλιαδων συσκευων και μαλιστα χωρις ενδιαμεσο νταβατζη??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.