OnePlus 3T: Unboxing μέσα σε μαχητικό αεροσκάφος

Τα unboxings νέων smartphones είναι πλέον μια καθιερωμένη διαδικασία από χιλιάδες YouTubers – φίλων της τεχνολογίας. Όσοι θέλουν να αγοράσουν μια νέα συσκευή, συνήθως πρώτα βλέπουν κάποια unboxing videos αυτής ώστε να πάρουν μια πρόγευση. Σε γενικές γραμμές όλοι γνωρίζουν τι να περιμένουν από ένα unboxing. Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι που η OnePlus αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα, παρουσιάζοντας το νέο 3T μέσα σε ένα… μαχητικό αεροσκάφος!

Ως μέρος του promotion για το νέο πανίσχυρο smartphone της, η OnePlus έδωσε τα χέρια με την γνωστή προσωπικότητα του ίντερνετ Jake Paul (έγινε διάσημος μέσα από το Vine), ώστε ο τελευταίος να επιχειρήσει το unboxing του OnePlus 3T όσο ένα μαχητικό αεροσκάφος θα έφερνε βόλτες στον αέρα. Για να επιτευχθεί το πιο τρελό unboxing της ιστορίας, ο κατασκευαστής μετέφερε τον Paul σε στρατιωτική βάση της Τσεχίας, όπου ένας πιλότος συμφώνησε να κάνει την δουλειά του για λίγα λεπτά, όσο ο δημοφιλής νέος παρουσίαζε το 3T στην κάμερα.

Μέσα σε δύο λεπτά, ο Jake Paul έκανε επιτυχώς το unboxing. Μάλιστα, σημείωσε αρκετά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 3T, όπως ο Qualcomm Snapdragon 821 στην θέση του επεξεργαστή με 6 GB RAM, η χρήση ειδικού αλουμινίου για την κατασκευή και η δυνατότητα ταχείας φόρτισης (Dash Charge). Στο τέλος ο νεαρός έβγαλε και μια selfie με τον εμπρόσθιο φακό 16 Megapixel. Η αντοχή του Paul είναι άξια επαίνου, αφού ο πιλότος προσπάθησε να κάνει το unboxing όσο πιο δύσκολο μπορούσε με μια σειρά από μανούβρες που προκαλούν ζάλη και μόνο στο αντίκρισμα.

Το OnePlus 3T είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα Android smartphones που κυκλοφορούν. Μπορείτε να το αποκτήσετε από 439 ευρώ (έκδοση με 64 GB αποθηκευτικού χώρου), ενώ το καλύτερο μοντέλο κοστίζει 479 ευρώ (έκδοση με 128 GB αποθηκευτικού χώρου). Αν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο κινητό τηλέφωνο και το 3T σας έχει κινήσει το ενδιαφέρον, η πρώτη κίνηση θα ήταν να δείτε το unboxing του. Τι καλύτερο λοιπόν από μια παρουσίαση μέσα σε ένα μαχητικό αεροσκάφος!

Δείτε το video:

oneplus 3t unboxing, OnePlus 3T: Unboxing μέσα σε μαχητικό αεροσκάφος

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mustang1969

επρεπε να καψει 100 oneplus3T κηροζινη για να κανει ενα unboxing μωρε??

KostasB

Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που αποφάσισαν να καταργήσουν τις προσκλήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.