Samsung Galaxy Wide: Επίσημα με οθόνη 5.5″ HD και κάμερα 13MP

H Samsung ανακοίνωσε ένα ακόμη smartphone, το οποίο ανήκει στη σειρά Galaxy και ονομάζεται Samsung Galaxy Wide. Έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 1.2GHz, οθόνη 5.5 ιντσών HD και μνήμη RAM στα 2GB.

Η ενσωματωμένη μνήμη του Samsung Galaxy Wide είναι 16 GB με δυνατότητα επέκτασης, η κάμερα 13 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και η μπαταρία είναι στα 3000mAh. Τρέχει Android 6.0 Marshmallow out-of-the-box και έχει υποστήριξη για T-DMB (terrestrial digital multimedia broadcasting).

Η τιμή του είναι περίπου στα 275 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στην Ν. Κορέα σε 1-2 εβδομάδες. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν και πότε θα γίνει διαθέσιμο στις υπόλοιπες αγορές.

samsung galaxy wide official, Samsung Galaxy Wide: Επίσημα με οθόνη 5.5″ HD και κάμερα 13MP

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Eragon

Αλλη μια πανακριβη συσκευη απο τη Samsung…με επεξεργαστη του lg g4c που κοστιζει 90$…μπραβο samsung

tarif16

πανέμορφο….πρωτότυπο….πάμφθηνο!!!!…

Eragon

@tarif16 ποσα εκατομμυρια εχεις?ειναι απο τα πιο ακριβα κινητα που υπαρχουν..με τοσα λεφτα παιρνεις Xiaomi mi5 που ειναι ισαξιο με το s7…τι φαση???

tarif16

@Eragon
μάλλον δεν πιάνεις την ειρωνεία για το απαράδεκτο της συσκευής….μιλάμε για epic fail συσκευή που,όμως,θα βρει ανταπόκριση από άσχετους υποψήφιους αγοραστές!!!

…κι εκατομμύρια να είχα,τέτοιο πράμα δεν το έπαιρνα!!…παίζω με vfm συσκευές!!

Eragon

@tarif16
Ετσι μαλιστα…γιατι απο Samsung αξιζει μονο η σειρα S…αν και λιγο τσιμπημενη τιμη…τα low/mid-range ουτε καν…παιρνεις ναυαρχιδα με τα λεφτα του A5(2016)…αλλα τες πα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch 7: Leak υποδηλώνει 50% ταχύτερη φόρτιση

Η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει το smartwatch επόμενης γενιάς Galaxy Watch 7 αργότερα μέσα στο έτος και το wearable εμφανίζεται ήδη σε μια λίστα FCC.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A33: Παίρνει την ενημέρωση One UI 6.1

Η Samsung συνεχίζει να φέρνει το One UI 6.1 σε όλο και περισσότερα τηλέφωνα της σειράς Galaxy A, με το επόμενο στη λίστα να είναι το Galaxy A33.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτό θα είναι το σύστημα κάμερας του αναδιπλούμενου

Η σειρά Galaxy Z Flip της Samsung ολοένα και βελτιώνεται, με το περσινό Galaxy Z Flip 5 να είναι μια καλή αναβάθμιση συγκριτικά με το Galaxy Z Flip 4.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A15: Παίρνει την ενημέρωση One UI 6.1 αλλά όχι τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσυνής

Οι συσκευές Galaxy μεσαίας κατηγορίας της σειράς A της Samsung προσφέρουν συνήθως καλή σχέση ποιότητας τιμής και αυτό ισχύει και για το Α15.