Samsung: Ανακοίνωσε το Android 7.0 Nougat “Galaxy Beta Program”

Η Google ανακοίνωσε πρόσφατα τα ποσοστά υιοθέτησης των διαφορετικών εκδόσεων του Android. Μετά από αρκετό καιρό το Android 7.0 Nougat κατάφερε να εμφανιστεί στον πίνακα με ποσοστό 0.3%. H Google θέλει να αυξήσει τα ποσοστά, αλλά αυτό εξαρτάται άμεσα από κατασκευαστές και παρόχους.

Από τους πρώτους που ξεκίνησαν την αναβάθμιση ήδη ανακοινωμένων συσκευών ήταν η Lenovo με τα Moto G4 και Moto G4 Plus, τον Οκτώβριο. Μερικές εβδομάδες αργότερα ήρθε η Sony η οποία ανακοίνωσε το Android Nougat beta για το Sony Xperia X Performance. Την Τρίτη η LG ξεκίνησε να αναβαθμίζει τη ναυαρχίδα LG G5 στην τελευταία έκδοση του Android.

Σήμερα παίρνει σειρά η Samsung, η οποία έρχεται να ανακοινώσει επίσημα το Android 7.0 “Galaxy Beta Program” για τους κατόχους των Samsung Galaxy S7 και Samsung S7 edge. Το πρόγραμμα ήταν διαθέσιμο στη Ν. Κορέα, τώρα έρχεται σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία, σύντομα θα ακολουθήσει και η Κίνα. Ευελπιστούμε εξίσου σύντομα να έρθει και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Οι συμμετέχοντας στο πρόγραμμα θα έχουν μια πρώτη γεύση από το Android 7.0 Nougat με το νέο UX της Samsung. Θα παρέχουν στη Samsung feedback σχετικά με την απόδοση, την αξιοπιστία και την ευχρηστία. Να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα δεν συμμετέχουν και τα Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition, Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition.

Μιας και ξεκίνησε το beta πρόγραμμα υποθέτουμε ότι δεν θα αργήσει να δοθεί η τελική αναβάθμιση.

samsung nougat beta, Samsung: Ανακοίνωσε το Android 7.0 Nougat “Galaxy Beta Program”

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Επρεπε να δινουν αυτο το προνομιο και στο note 5!

Κώστας Ζ.

@Χρηστος, και στο S6…Τι; Α ναι είναι παλιό…

NikosAr

Κατά τα άλλα ανοιχτό λογισμικό σου λέει, ο κάθε μπιπ κατασκευαστής κάνει το δικό του κλειστό, ωραίο, update όταν θέλει και αν θέλει και σε όποιες συσκευές προτιμάει….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Ίσως έχει μία λιγότερη κάμερα αλλά καλύτερο ζουμ

Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24 Ultra όλοι αναρωτιόνταν τι κάμερες θα είχε, με τις γνώμες να διίστανται.