Sony Xperia Cosmos: Διέρρευσε το νέο selfie phone

Η Sony ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Sony Xperia Cosmos, το δεύτερο selfie phone της μετά το Sony Xperia C3 το οποίο ανακοίνωσε πέρσι. O @upleaks διέρρευσε live φωτογραφίες με τεράστια μπροστά κάμερα η οποία έχει LED flash.

Το Sony Xperia Cosmos θα μπορούσε να είναι ο διάδοχος του περσινού Sony Xperia C3 το οποίο έχει κάμερα 5 Megapixel με LED flash. Σύμφωνα με τον @upleaks τρέχει Android 5.0 Lollipop και έχει επεξεργαστή της MediaTek. Θα είναι το τρίτο κινητό της Sony για το 2015 που έρχεται με επεξεργαστή της MediaTek, μετά τα Sony Xperia E4 και Sony Xperia E4g.

sony xperia cosmos, Sony Xperia Cosmos: Διέρρευσε το νέο selfie phone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Miko

Βρε την MediaTek… όλο και περισσότεροι την προτιμούν…. κοίτα να δεις! :Ρ

Fnatic Gosu

ποσο χαζο ειναι να βγαζουν κινητα μονο για σελφιε ελεος

dim

Εάν έρθει και αυτό σε καλή τιμή θα πάει καλά όπως και το xperia E4 k E4 g. Ειδικά στην Ελλάδα που η Sony έχει όνομα από τις παλαιότερες δεκαετίες με προσιτή τιμή κάποιος θα προτιμήσει να αγοράσει sony.
Οι περισσότεροι mid range και low range αγοραστές δεν ψαχνονται για specs αλλά ένα τηλέφωνο να κάνει τα βασικά. Οπότε μπορει να προτιμηθει η Sony.

Gvirginia

@Fnatic Gosu Καθόλου χαζό…Τώρα που είναι της “μόδας” οι selfie φωτογραφίες όταν άτομα, που δεν ασχολούνται με την τεχνολογία (επεξεργαστές, RAM, οθόνη κλπ) και έχουν τρέλα με τις selfie, πάνε για καινούριο κινητό και τους πει ο πωλητής “Android και Selfie” λες να πάρουν άλλο κινητό?
Επίσης μερικοί απ’όσο έχω καταλάβει, δε πιάνεστε από πουθενά. Ο ένας λέει “Γιατί βγάζουν 40 συσκευές το χρόνο”, ο άλλος “Γιατί βγάζουν μία συσκευή το χρόνο” ο άλλος “Γιατί το smartphone των 70€ δεν έχει LED flash” κλπ κλπ…

maria

Αν βγει σε λογική τιμή όπως το Ε4 θα πάει καλά .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.