Sony Xperia J κυκλοφορεί με τιμή 279 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το Sony Xperia J με τιμή 279,90 ευρώ. To Xperia J έρχεται με οθόνη αφής 4 ιντσών τεχνολογίας LCD με Mobile Bravia Engine και ανάλυση 854×480 pixels. Ενσωματώνει μονοπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM7227A 1GHz, μνήμη RAM 512MB και διαθέτει κάμερα 5 Megapixel με LED flash και δεύτερη μπροστινή κάμερα VGA.

Sony Xperia J
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 ICS [Πίνακας Αναβαθμίσεων]
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon MSM7227A 1GHz μονοπύρηνος
GPU: Adreno 200
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, LCD, Mobile Bravia Engine, 854×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB,
xLoud, FM Radio
Μπαταρία: 1750 mAh
Διαστάσεις: 124.3×61.2×9.2 χλστ.
Βάρος: 124 γρ.

, Sony Xperia J κυκλοφορεί με τιμή 279 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
angelos

Κώστα θέλω τη γνώμη σου, θα σου έστελνα και e-mail. Σκέφτομαι να αγοράσω κινητό και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το htc desire x. Τι μου προτείνεις και γιατί ?

Demis

επεξεργαστής και κάρτα γραφικών χειρότερη από νέο v……….. camera από ότι είδα στις παρουσιάσεις ούτε από κινητό τον 50 euro να ήταν (πολύ καλύτερη του νέο v) τιμή υψηλότερη από νέο v……..

με λίγα λόγια η sony αντί να πάει μπροστά πάει πίσω……..

τι να πω…. μόνο οθόνη είναι καλουλα…..

ορίστε και μια παρουσίαση
https://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-J-Review_id3180

Kostas

Φίλε angelos τωρα που βγαινει το Nexus 4 . δωσε τα ίδια λεφτά και πάρε ή το 4αρι ή το samsung galaxy nexus που πέφτει και η τιμή του . Οχι μονο να εχεις ενα κινητό μακράν καλύτερο αλλα να παίρνεις και αναβαθμίσεις

Γιατι αν μπλέξεις με htc και sony , τρεχα γυρευε …

Nikolas

Ωπ, ξεχάστηκα συγγνώμη για τα μη ελληνικά πριν, απλά ένα ένα μου έρχονται. Γιατί να μην πάει κάποιος στο ZTE Grand X IN στα 250, που δεν ήμουν ποτέ φίλος της ZTE και με αυτή την κίνηση σε αυτά τα λεφτά άλλαξα γνώμη με αυτά που διάβασα, εκτός της έλλειψης ραδιοφώνου, είναι το καλύτερο νομίζω.

makis88

Στα ιντερνετομάγαζα βρίσκεις απο 263 το xperia P που είναι πολύ καλύτερο… Το xperia J θα έπρεπε να έχει 100 ευρώ χαμηλότερη τιμή απο αυτή που γράφει ο τίτλος του άρθρου για να υπάρχει λόγος να το αγοράσει κανείς.

Demis

@Kostas
πολλούς δεν βολεύει το G nexus για δυο λόγους κυριος
16 gb είναι πολύ λίγα για πολλούς…… (1 λεπτό full hd video είναι 1 gb…. κανε τους υπολογισμούς σου…)
amoled που φοράει gnexus είναι εξαιρετικά σκοτινη……. για χρήση έξω ούτε συζητάμε…

(το είχα 2 μήνες και το ξεφορτώθηκα για αυτούς τους δυο λόγους)

kostas

θα συμφωνησω στα 250 ZTE Grand X IN ειναι μια καλη επιλογη με χαμηλο SAR 0.752 8αρα καμερα σχετικα καλη κ φουλ hd video.Καθως κ μπροστινη .Καλη αυτονομια που φτανει ανετα τις 48 ωρες με μετρια χρηση.Παρα πολυ καλη οθονη ισως καλυτερη και απο αρκετα ακριβοτερα.Πιστευω ενα καλο κινητο για τα λεφτα του.Αν δεν κολας στις ονομασίες ειναι μια καλη εναλλακτική

1 λεπτο βιντεο 1 gb? Εγω με 720p ειμαι περιπου στα 100 mb ανα λεπτο. Το full hd ειναι 10 καταλαμβανει 10 φορες περισσοτερο χωρο? Εγω εχω 1,5 χρονο android και εχω τραβηξει 3-4 φορες βιντεο παντως. Με 2-3 καλα παιχνιδια καποιες εκατονταδες τραγουδια και μπολικες φωτογραφιες σου μενει αρκετος χωρος και για εφαρμογες με 16gb. Σιγουρα πρεπει να κανεις καλη διαχειριση αλλα δεν ειναι και τραγικα τα πραγματα. Τωρα αν καταλαμβανει τοσο πολυ χωρο, το full hd βιντεο και εισαι λατρης του αθληματος με οποιοδηποτε κινητο δεν μπορεις να εχεις πανω απο μια ωρα βιντεοσκοπησης οποτε καλυτερα να στραφεις προς μια βιντεοκαμερα.

Demis

@Μερκούριος Μπαϊράμης με το s3 του φίλου μου που τράβηξα full hd σε high bitrate 5 λεπτά 1gb……..
οπς τώρα ειδα οτι κοτσάνα έγραψα…….. ήθελα να γράψω στο πρώτο post 5 λεπτά 1 gb έγραψα 1 λεπτο 1 gb…

sorry bro

Kostas K.

@ Demis πες ότι ισχύουν αυτά που λες (που για μένα το ότι η οθόνη είναι amoled είναι προτέρημα και όχι μειονέκτημα αλλά γούστα είναι αυτά πάντως ακόμη και στην παραλία μια χαρά έβλεπα το καλοκαίρι και τα 16gb παλεύονται για τον μέσο χρήστη).. Τουλάχιστον έχεις 16 gb καθαρά να τα κάνεις ότι θες (εφαρμογές,mp3 κλπ) και όχι 2gb για εφαρμογές και οπό κει και πέρα ότι micro sd βάλεις για όλα τα υπόλοιπα… Κατά τ άλλα όμως τι συζητάμε? Αν είχε βγει πέρσι αυτό το κινητό θα τα δικαιολογούσε τα λεφτά του αλλά 280 ευρώ για κινητό με μονοπύρηνο επεξεργαστή, 512 ram , 5 mp κάμερα mali 200 και android ICS ούτε για ανέκδοτο δεν το λες και η όποια σύγκριση με το galaxy nexus μόνο ως αστείο μπορεί να χαρακτηρισθεί! Εδώ υπάρχει Χperia Sole με διπύρηνο Novathor και 8 gb μνήμη και gpu Mali 400 στα 259 ευρώ επίσημη τιμή από την ίδια την Sony (στα ιντερνετομαγαζα το βρίσκεις απο 193!) οπότε ποιο το νόημα αυτής της συσκευής και σε αυτά τα λεφτά ακόμη δεν κατάλαβα! Μιλάμε τώρα για ενα entry level Κινητό με τιμή Mid range…

Δεν πειραζει φιλε απλα μου φανηκε λιγο περιεργο γι αυτο το τονισα. Το nexus ειναι πολυ καλο τηλεφωνο ακομα, ο καθενας θα ηθελε παραπανω χωρο, αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Οσο γι αυτο το τηλεφωνο, η τιμολογηση ειναι αψυχολογητη, το ideos x5 μου πριν 1,5 χρονο εκανε 200 ευρω με κατα πολυ ανωτερο hardware απο αυτο. Ο επεξεργαστης του ειναι Α5! της πρωτης γενιας Snapdragon και δεν νομιζω οτι μπορει να σταθει διπλα σε κανενα τηλεφωνο ανω των 200 ευρω σημερα

Dimitris Charalampakis

Το κινητό έχει προδιαγραφές κινητών τριετίας, επεξεργαστής 1GHz και μνήμη 512 RAM από το Galaxy S, το πρώτο, έχω να δω…

Και έχει android 4.0 μέσα;;; ΔΕΝ ΣΕΡΝΕΤΑΙ;;; Το έχει πάρει κανείς;;

Αυτή η Sony δεν παίζεται με τίποτα, για να βρείς τηλέφωνο με front camera και 4′ οθόνη σε λογική τιμή, θα πρέπει να κάνεις προσευχές!!

Βλασης

απλά η sony με την κυκλοφορία του j ξεστοκάρει τις αποθήκες της από παλιά υλικά…δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ακόμη και το neo v,που βασιζόταν στο neo το οποίο είχε κυκλοφορήσει πριν σχεδόν 2 χρονια,έχει καλύτερα specs από το j…και για όσους αμφιβάλουν γι αυτό ας δουν ένα συγκριτικό από to gsmarena https://www.gsmarena.com/co…&idPhone2=4122 προσέξτε τι gpu φοράει το καθένα,όπως επίσης και την έκδοση του επεξεργαστή…το j πραγματικά έπρεπε να κοστίζει 110 με 140 ευρώ το πολύ…ντροπη.να προσθέσω πως το xperia p με 2πύρινο,8mp κάμερα,full hd video,16gb αποθηκευτικό χώρο,1gb ram κοστίζει 263 ευρώ στο skroutz…τα συμπεράσματα δικά σας….

angelos

Οκ, παιδιά ευχαριστώ.

djfapples

ουτε mobile bravia engine ουτε exmore r φακο για φωτογραφιες κ βιντεο ουτε τιποτα

χρηστος

καλησπερα,θελω να παρω καινουριο κινητο κ ειμαι αναμεσα στο sony xperia j k στο Samsung Galaxy S Duos S7562,ζηταω βασικα πραγματα,καλες φωτο,βιντεο.μπορει καποιος να με βοηθησει?ευχαριστω

Vagelis

@χρηστος Διαβάζοντας τα όλα σχόλια που προηγήθηκαν μπορείς να βοηθηθείς..

Παρασκευας

Παιδια δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ πήρα το xperia j και ειναι καταπληκτικό.εχα το ΝΟΤΕ και δεν μπορούσα να πάρω τηλ.ηθελε και τα δυο τα χέρια.πολυ καλο τηλ.δεν λέω αλλα και πολυ μεγάλο.η μπαταρία απ το πρωι μεχρι το βράδυ το πολυ..το xperia j δεν εχει οθόνη σε το νοτε αλλα 4 μέρες μπαταρία και απ το ΜΕΣΣΙΜΕΡΙ και μετα μεχρι τις 12 το βράδυ στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ για τσατ μόνιμα. Και όσο για την μουσική του αν βάλετε τ ακουστικά ειναι σαν να βρίσκεσαι σε στούντιο.αν θέλετε ταμπλετ να πάρετε το νοτε.αν θέλετε ενα κινητο που να τα εχει ολα και να μην ειναι σαν παντοφλα. Τότε xperia j με κλειστά ματιά.κι ασε τι λένε ποιο πανω γι αλλα μοντέλα.ολα τ άλλαξα και ΣΑΜΣΟΥΓΚ και ΝΟΚΙΑ.το j ειναι μακραν καλύτερο λεπτό αστερακι!

Χαρης

Δεν ξερω τι λετε εσεις οι απο πανω , παντως εγω πηγα και το δοκιμασα στον γερμανο , και το ice cream sandwitch το τρεχει τελεια!!!και στις εφαρμογες ειναι πολυ καλο!!και απο αναλυση οθονης καλυτερα αποτι περιμενα!!!ειναι παρα πολυ καλο , αξιζει τα χρηματα του και σκεφτομαι να το παρω!!!

Daniel

Το Xperia J ειδικά για την τιμή του τώρα (208 euro) τα σπάει… έχετε κάνει ευαγγέλιο τα review από το κάθε site. Εντάξει καλά site αλλά αποκλείεται να είναι αποδεσμευμένα από συμφέροντα, μόνο έτσι εξηγούνται τα κάκιστα rewiew ή από εμπάθεια…

Vagelis

Καλά ρε παιδιά βαλτοί από την Sony είστε? Τέτοια υποστήριξη για μια υπερκοστολογημένη συσκευή βάση του hardware της, το οποίο με βάση τα σημερινά δεδομένα είναι παρωχημένο, δεν μπορώ να την καταλάβω. Είναι δυνατόν όλα αυτά τα reviews να το χαντακώνουν λόγω συμφερόντων? Πως θα γίνει δηλαδή, με το ζόρι θα το βγάλουν καλό?

Chris1926

και θα δωσουν JB σε αυτο και δεν θα δωσουν στα xperia 2011!!μπραβο SONY πας μπροστα!

paraskeuas

Καλά είσαστε με τα καλά σας?το κινητό το έχω και έχω και το αι φον 4ςτο xperia j είναι αστέρι…ένα θα σας πω WI FI κάθε βράδυ μουσική και η μπαταρία έχει 6 μέρες σήμερα και είναι ακόμη στο 28% στην πράξη βάζει τα γυαλιά σε πολλά κινητά…μήπως έχετε την εντύπωση ότι τα παίρνουμε απ την σονυ?για καθίστε καλά…απλά το κινητό είναι πολύ καλό.τέλος

Ελα ρε παιδια ας σοβαρευτουμε λιγο… Το κινητο ειναι πολυ ακριβο για το hardware του, για εναν μεσο χρηστη ομως που θελει λιγες εφαρμογες και ενα εμφανισιμο κινητο(για μια γυναικα ας πουμε νεαρης ηλικιας) ειναι μια χαρα. Τωρα ρε φιλε Παρασκευα το πηρες το τηλεφωνο ενταξει σου αρεσε, αλλα το να λες οτι με νορμαλ χρηση η μπαταρια κραταει παραπανω απο μια βδομαδα(28% μετα απο 6 μερες μας λες με wifi και μουσικη) ε γελαει ο κοσμος. Και 4000 maH μπαταρια να ειχε δυσκολα θα κρατουσε πανω απο 5 μερες, android smartphone ειναι μην τρελαθουμε κιολας. Ο καθενας μπορει να αγοραζει οτι θελει αλλα δεν ειναι καλο να κατευθυνουμε και τους υπολοιπους με αναληθεις πληροφοριες

pparaskeuas

Εγώ λέω την αλήθεια.κι οποίος θελει μπορει να το διαπιστώσει. Εχω το νοτε2 και η μπαταρία σε μια μερα τελος. Το αι φον 4ς μιάμιση μερα.και η γυναίκα μου το μίνι μια μερα.σας προκαλο να ρθειτε να τα δείτε όλα…άμα δεν το κατέχετε το άθλημα ασχοληθείτε με κατι ΑΛΛΟ 7000 ευρω σε ΚΙΝΗΤΑ σ ενα χρόνο σας λεει τιποτα;το κινητο ειναι πολυ καλο και ναι το δουλεύω κάθε βράδυ με γουαϊ φαΐ.οτι μου λέτε εσείς ειναι παραμύθια εγώ στην πράξη το είδα.και για την δική μου οικονομική κατάσταση ειναι τζάμπα…μπορούσα να το πάρω για να παίζει ο γιος μου που ειναι 8 χρονων και εχει αι φον 4.κι ομως το κινητο μου εκανε το κλικ.οπιος εχει ζόρι γιατι δεν μπορει να πάρει ουτε κινητο με 10 ευρω ας πει οτι θελει.

dimitris

Άσε μας ρε Αθλητή Παρασκευά, μας έπεισες τώρα. Τέτοιου είδους παραμύθια αλλού. Όσο και να θέλεις να πείσεις το εαυτό σου και τους άλλους ότι έκανες καλή αγορά, το τηλέφωνο καλύτερο δεν γίνετε. Και όχι τίποτα άλλο, κάποιος που δεν ξέρει μπορεί να παραπλανηθεί από αυτά που λες και αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο.

Ενταξει φιλε Παρασκευα, εισαι πλουσιος και απ’ ολα αυτα τα κινητα που κατεχει το γενεαλογικο σου δεντρο, αυτο σου φανηκε το καλυτερο. Πολλοι εχουν ζορι αυτην την εποχη και πολλοι δεν μπορουν να παρουν οχι κινητο, ουτε τα βασικα τους εξοδα να καλυψουν δεν μπορουν γι αυτο μην προκαλεις αλλο. Τι ζορι να εχω ακριβως και τι να ζηλεψω? Τα 7 χιλιαρικα που λες οτι ξοδεψες σε κινητα φετος? Συγχαρητηρια! Του χρονου ξοδεψε αλλα 7 να προσλαβεις εναν φιλολογο να μαθεις ορθογραφια φιλε μου κανε κατι χρησιμο για τον εαυτο σου αφου σου περισσευουν. Smartphone που με νορμαλ χρηση η μπαταρια του να κραταει μια βδομαδα δεν υπαρχει, τελος η παραπληροφορηση στον κοσμο, ειδικα android. Το motorola razr maxx αν ειναι μια βδομαδα ανοιχτο χωρις να το ακουμπησεις μπορει και να το καταφερει τα υπολοιπα ειναι παραμυθια της χαλιμας.

pparaskeuas

Άμα είμασταν απο κοντά δεν θα μου έλεγες για φιλόλογο 1ον και 2ον στείλτε μου το μειλ σας για να σα στείλω φωτογραφία απο τις ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ του σονυ τι γράφει η μπαταρία…με αποδείξεις οχι λόγια…οποίος θελει να δει με 30 λεπτα την ημέρα ομηλια και ανοιχτό wi fi απο τις 9 που γυρίζω απ την δουλεια μεχρι τις 11:00 μμ η μπαταρία κρατάει 6 μέρες…και λέω και πάλι στείλτε μου όσοι θέλετε μειλ.να σας στείλω φωτογραφίες για να δείτε για την μπαταρία.δεν είπα οτι το κινητο ειναι ποιο γρήγορο απ το νοτε η απ το αι φον που εχω.αλλα είπα οτι ειναι μια παρα πολυ καλή συσκευη για καθημερινή χρήση…να καταλαβαίνετε τι λέω.και να μην λέτε οτι σας έρθει στο κεφάλι. Κι όσο για τα 7 χιλιαρικα που έδωσα ειναι λόγο επαγγέλματος και οχι γιατι ετσι γιατι μου άρεσε έδωσα τόσα λεφτα.αλλα 22 άτομα προσωπικό..γίνονται πολλές αγορές τηλεφώνων..τελος

Μερκουριος Μπαϊραμης

Προκαλεις στο ξαναειπα, μ αυτα που λες οτι εχουμε ζορι και σε ζηλευουμε ουσιαστικα γι αυτο τα γραφουμε αυτα και οτι μερικοι δεν εχουν ουτε δεκα ευρω για κινητο, ενω μερικοι δεν εχουν καν ΝΑ ΦΑΝΕ, αυτην την εποχη γι αυτο σου απαντησα μ αυτον τον τονο και γιατι λες ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Εδω μπορεις να δεις οτι το κινητο εχει χρονο ομιλιας απο 5 μιση ωρες εως 7 ωρες και 20 λεπτα, αναλογα την χρηση 2G η 3G https://www.gsmarena.com/sony_xperia_j-4930.php. Δηλαδη μου λες οτι μπαινεις αλλες 2 ωρες στο ιντερνετ με wifi, ακους μουσικη μιλας και συνολικα 3 ωρες ανα 6 μερες, που μονο απο αυτο η μπαταρια θα εφτανε στο 50% και σου κραταει μια βδομαδα? Ε δεν σε πιστευω ρε φιλε τι να κανουμε, στειλε στον Κωστα φωτογραφιες να το κανει θεμα στο techblog, γιατι εδω μιλαμε για τεχνολογικο θαυμα! Το κινητο ειναι πολυ καλο για εναν μεσο χρηστη που δεν θελει πολλα πολλα, αλλα να το συγκρινεις με κινητα οπως το iphone 4-4s και το note 2, μονο και μονο λογω αυτονομιας ειναι απλα γελοιο. Μπραβο σου για αλλη μια φορα που εχεις 22 ατομα υπο την δουλεψη σου, αλλα αν καταλαβαινω καλα θες να μου πεις πως τα… Συνέχεια »

pparaskeuas voulgarakis

Δεν ασχολούμαι ΑΛΛΟ δεν αξίζει τον κόπο. Οταν ο άλλος ειναι απιστος ΘΩΜΑΣ και κακοπροαίρετος οτι και να πεις.δεν του αλλάζεις μυαλο.οποτε πιστεύετε οτι θέλετε.δεν προσπαθώ ν αλλάξω το μυαλο κανενός.αντε γεια…

paraskeuas

Και πρώτα απ όλα ειναι δικαίωμα μου να γράφω αυτο που θέλω και πιστεύω οτι ειναι αλήθεια.δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου μιλάς μ αυτόν τον τροπο.δεν σου μίλησα ουτε απευθύνθηκα σ εσένα. Αρα δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς σ εμένα μ αυτόν τον τροπο.αυτο που βλέπω απ το κινητο αυτο γράφω.δεν σημαίνει οτι εχει κανεις δικαίωμα να μιλάει με τέτοιο τροπο..δεν ξέρεις με ποιον μιλάς ουτε ειμαι αδερφό σου. Αλλα σίγουρα δεν θα είσαι πανω απο 16 με 17 χρ.σεβεσμος λοιπόν γιατι εγώ δεν έβρισα κανέναν ουτε σου είπα οτι λες μπούρδες..

Ειμαι απιστος Θωμας φιλε μου, εχεις δικιο, δεν μπορω να πιστεψω οτι ενα android κινητο, την στιγμη που η πλειοψηφια με νορμαλ χρηση παλευουν για να βγαλουν 24 ωρες χρησης, το δικο σου με 2 ωρες την μερα ιντερνετ, μουσικη και κλησεις, βγαζει πανω απο βδομαδα. Με συγχωρεις αλλα ειναι πρακτικα αδυνατο και σου παρεθεσα και στοιχεια αυτονομιας του τηλεφωνου παραπανω. Εκτος αν το κλεινεις και το ανοιγεις μονο γι αυτα τα λιγα πραγματα. Εσυ προσβαλες πρωτος και απευθυνθηκες επιθετικα και προς εμενα και προς αλλους παραπανω που σε αμφισβητησαν, λεγοντας οτι ουσιαστικα σε ζηλευουμε γιατι δεν μπορουμε να διαθεσουμε ουτε δεκα ευρω για κινητο, ενω εσυ εχεις την ΚΙΝΗΤΑΡΑ, sony xperia j, ο γιος σου το 4αρι και αλλα 6 χιλιαδες ευρω σε κινητα να καθονται να περιμενουν. Οπως βλεπεις στο πρωτο μου ποστ δεν σου μιλησα ασχημα, εσυ αρχισες τα βαρυγδουπα σχολια, τυπου εχω 22 ατομα στην δουλεψη μου και για την σπουδαια οικονομικη σου κατασταση κτλ. Μονο την φορολογικη σου δηλωση δεν αναρτησες. Βλεπεις που ζουμε μηπως? Το οτι εσυ εχεις τοσα λεφτα, αν εχεις βεβαια γιατι κι εγω πισω απο την ανωνυμια μου γραφω οτι γουσταρω, δεν νομιζω να αφορα κανεναν σ ενα site τεχνολογιας. Σκεφτηκες… Συνέχεια »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ρε παιδια εγώ τώρα που είμαι έτοιμος να σπαταλήσω τα λευτάκια μου,ποιο να πάρω;το Sole η το J;Εχουν πλέον στο σκρουτζ σεχδον 5 ευρό διαφορά!για βοηθήστε λίγο ρε παιδια!

Ανδρέας

Το J με κλειστά μάτια..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ανδρέα έχεις το J ; είναι μονοπύρηνο εε;

Ανδρέας

ΝΑΙ’ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΙ ΦΟΡΑ..ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ 2ο ΑΥΤΗ ΤΙ ΦΟΡΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΝΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ..

Vagelis

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ Αν διαβάσεις τα σχόλια από την αρχή δεν νομίζω να χρειαστείς κάποια βοήθεια για να επιλέξεις..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

@Vagelis Τα διάβασα αλλά κάπου στην πορεία μπερδεύτηκα σοβαρά!Εσένα ποιά ειναι η γνώμη σου;Έτσι πληροφοριακά! Ευχαριστώ! 🙂

@Ανδρέας Ααααα ευτυχώς!Σε ευχαριστώ πολύ!

Vagelis

Δημήτρη θα σου πρότεινα συμπτωματικά ότι και αυτοί.. https://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-J-Review_id3180/page/4 Το xperia Sole ή με κάτι παραπάνω το xperia P.

Σε αυτό το μοντέλο ακόμη και η κάμερα είναι υποδεέστερη από άποψη ποιότητας ασχέτως megapixel. https://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-J-Review_id3180/page/3

Για τα λεφτά του το J σε καμία περίπτωση. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!Μάλλον πάω για Sole(και στο αγαπημένο μπορντο!!).Έτσι κι αλλιώς αυτή ήταν η αρχική μου επιλογή!!Αργότερα είδα το J.

Vagelis

Παρακαλώ. 🙂

Jimis

Κλ’αψτε λίγο ακόμη όλοι σας … το κινητό προσφέρει ότι μπορείς να πάρεις με 279 ευρώ . Αν θέλετε καλύτερο αντε πάρτε κάνα galaxy s3 και σταματήστε την κλάψα!!!

george

Καλα λεει ο πρωλαλησαν κλαψτε που δεν μπορειτε να το εχετε και ολο το κατακρινετε δηθεν οτι δεν εχει αυτο δεν εχει εκεινο αλλιως ακριβως δωστε μια περιουσια για να παρετε το iphone5 η το galaxy Siii για να καυχιεστε οτι εχετε την αρτα με τα γιαννενα !!Καταλαβετε οτι προκειται για κινητο και οχι για υπολογιστη .Αν θελετε μια καλη παιχνιδομηχανη τραβατε να αγορασετε το PSPvita και μοκο!!

Ανθή

Ποιο κινητό μου προτείνετε να πάρω; Το Sony Xperia J ή το LG Optimus L7; και γιατί; Ποιο από τα δύο έχει πιο ανθεκτική οθόνη;

Vaso

Εγώ έχω το Sony Xperia J και δεν έχω κανένα παράπονο … Οκ είναι μονοπύρηνο, έχει 512 Ram αλλά γι’αυτό που το θέλω μου είναι και με το παραπάνω καλό….Ωραία φωτεινή οθόνη….Το πήρα 199 €
Και αυτά που λέγονται παραπάνω για την μπαταρία είναι σωστά…Ίσως όχι 5 μέρες αλλά η μπαταρία του κρατάει πολύ περισσότερο από άλλα smartphone που ξέρω….
Ανθή για τα LG δεν ακούγονται και καλά σχόλια, συνήθως λένε ότι παρουσιάζουν προβλήματα με την οθόνη…Ή και άλλα προβλήματα πόσο αληθή είναι δεν ξέρω…Ένα παλιό LG (όχι σμαρτ) που είχα δεν το λες και ότι καλύτερο, αλλά δεν το λες και χάλια…Θα μπορούσες να κοιτάξεις και κάτι σε samsung αν δεν σε πείθει το Sony Xperia J…

manolis

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΝΕΟ V Η ΤΟ J ? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΕ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.