Sony Xperia XZ: Η νέα ναυαρχίδα με οθόνη 5.2″ 1080p και Snapdragon 820 [IFA 2016]

Η Sony μόλις έκανε τα αποκαλυπτήρια στη νέα της ναυαρχίδα Sony Xperia XZ από την σκηνή της IFA 2016, που θα ανοίξει επισήμως τις πύλες της από τις 2 μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου και εκεί βρίσκεται ήδη το Techblog.

Το Sony Xperia XZ είναι ο διάδοχος του Sony Xperia X, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, design, απόδοση, κάμερα και διάρκεια μπαταρίας.

Η Sony έχει επιλέξει νέα σχεδιαστική γραμμή που μπορεί να θυμίζει λίγο τα Lumia και νέο χρώμα, που ονομάζει Forest Blue. Είναι κατασκευασμένο από ένα κατοχυρωμένο υλικό που ονομάζεται ALKALEIDO, που στην ουσία είναι αλουμίνιο που δίνει μια πολύ ωραία αίσθηση στην αφή είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές.

Ενσωματώνει οθόνη 5.2 ιντσών IPS ανάλυσης 1080p, αν και πρόκειται για ναυαρχίδα, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 200GB μέσω microSD και USB Type-C.

Ένα από τα highlights του νέου Xperia XZ είναι η κάμερα 23 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.0 με νέο αισθητήρα IMX300, ο οποίος διαθέτει νέο σύστημα autofocus. Η κάμερα χρησιμοποιεί color detection, phase detection και laser-assist για α μετρήσει σωστά την απόσταση και να τραβά τα αντικείμενα που βρίσκονται σε κίνηση. Το συγκεκριμένο setup αποκαλείται Triple Image Sensing και στοχεύει στο να παρέχει πάντα ακριβή εστίαση για τις εικόνες και τα βίντεο.

Η Sony δεν έχει βάλει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας στην κάμερα, αλλά επικεντρώθηκε στο SteadyShot Intelligent Active Mode, που χρησιμοποιεί 5-axis gyroscope για τις μετρήσεις και σταθεροποιεί εικόνες και video. Προσέθεσε manual shutter speed control, έφερε πίσω 4K video και υποστηρίζει 2x lossless zoom.

Η εμπρόσθια κάμερα είναι 13 Megapixel με αισθητληρα 1/3 ιντσών, που είναι μεγαλύτερος από αυτούς που χρησιμοποιούνται συνήθως σε selfie κάμερες.

Η μπαταρία του Sony Xperia XZ είναι στα 2900mAh, με υποστήριξη Quick Charge 3.0 και “adaptive charging” για να διευρύνει τον κύκλο ζωής της – μαθαίνει πότε φορτίζεις το κινητό σου κατά τη διάρκεια της νύχτας, σταματά την γρήγορη φόρτιση στο 90% και από κει και πέρα παίρνει το χρόνο του μέχρι να φτάσει στο 100% μέχρι το πρωί. Θεωρητικά αυτό θα πρέπει να διπλασιάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Sony Xperia XZ θα κυκλοφορήσει αρχές Οκτωβρίου και τοποθετείται πάνω από το Sony Xperia X Performance, που σημαίνει ότι είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Sony αυτή τη στιγμή. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά την περιμένουμε γύρω στα 700 ευρώ.

Διαβάστε όλα τα νέα από την IFA 2016

Δείτε το video:

sony xperia xz, Sony Xperia XZ: Η νέα ναυαρχίδα με οθόνη 5.2″ 1080p και Snapdragon 820 [IFA 2016]

sony xperia xz, Sony Xperia XZ: Η νέα ναυαρχίδα με οθόνη 5.2″ 1080p και Snapdragon 820 [IFA 2016]

sony xperia xz, Sony Xperia XZ: Η νέα ναυαρχίδα με οθόνη 5.2″ 1080p και Snapdragon 820 [IFA 2016]

sony xperia xz, Sony Xperia XZ: Η νέα ναυαρχίδα με οθόνη 5.2″ 1080p και Snapdragon 820 [IFA 2016]

sony xperia xz, Sony Xperia XZ: Η νέα ναυαρχίδα με οθόνη 5.2″ 1080p και Snapdragon 820 [IFA 2016]

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

74 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος Z5

Σχεδιαστικά είναι πολύ ωραίο.

XperiakiasT

ΥΠΈΡΟΧΟ!!!!!!!!!

Κώστας Ζ.

Περίπου 5 φορες πιο όμορφο μου φαίνεται απο τα leaks

One

Αυτό μου αρέσει αλλά το compact με απογοήτευσε… επίσης δεν ειδαμε καθόλου διάδοχο του Z5 Premium!

Impesive-Instant

Δείχνει εντυπωσιακό…

Apostolos

ωραιες καμπυλες και υλικο για να γλυστραει ευκολα απο το χερι

Κώστας Ζ.

@Apostolos,μην το πάρεις γκρίνια

Apostolos

Κώστα μου δεν ξαναπαιρνω Sony, πάρε το εσύ να δεις τι εστι βερυκοκο

navouxodonosoras

Χωρίς οπτικό σταθεροποιητη και με 3gb ram? Και πως θα χτυπήσει τον ανταγωνισμό που έχει μοντέλα με ότι λείπει σαυτο και με 100-200 ευρώ λιγότερα;

dimitris

Πανέμορφο λένε έλεος και λέτε για τα άλλα οκ!!

John N

Παιδια προσωπικα το βρισκω πιο ασχημο απο την προηγούμενη ναυαρχιδα Z5. Αμα ειχε στρογγυλεμενες γωνιες τοτε οκ θα ελεγα πως ειναι πιο ομορφο. Και πισω ομως η καμερα καιντο φλας υποβαθμιζουν τη γενικοτερη αισθητικη. Αλλα χαλαλι αμα τα αποτελεσματα της καμερας είναι εξαιρετικα

navouxodonosoras

@dimitris Δε φτάνει να είναι μόνο όμορφο. Πρέπει να είναι και – αν όχι ανωτέρο- ισάξιο σε χαρακτηριστικά με τον ανταγωνισμό για να δικαιολογησει την τιμή εκκίνησης του..

Consigliere

Ναβαρχίδια! :p

vladimiros

Και εμενα μαρεσε αρκετα μπορω να πω….πιο πολυ απο το Χ performance,αλλα παλι 3 GB RAM βαλανε,απο οθονη 5,2 ιντσες και οχι 5…γιατι ναι εχει μια διαφορα για μενα..η καμερα σιγουρα θα ειναι καλη αλλα και εκει εστω μπορουσαν να κατεβασουν το f/2.0,εδω καποια κινεζικα εχουν f/1,8..
Αντε ανυπομονουμε να δουμε και καποιο βιντεο για το κινητο!!

One

@navouxodonosoras εχει 5-axis image stabilization που ειναι καλυτερο απο το ois.

bezilys

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα μου φαίνεται ωραίο εμφανισιακά αλλά θα μπορούσε και η Sony να βάζε 4 giga ram άνετα πιστεύω αλλά εντάξει μικρό το κακό επειδή έχει καλήτερη διαχείριση μνήμης από κάποια άλλα κινητά με 4

Κώστας Ζ.

@apostolos, έχω Z3 compact, γνωρίζω καλά τι είναι η Sony. Για την ιστορία, ποιο Sony είχες και γιατί δυσαρεστήθηκες;

@navouxodonosoras , προφανώς δεν έχεις δει τι κάνει το intelligent και δεν έχεις χρησιμοποιήσει το Ζ5… Ναι, 3GB γιατί δεν κοροιδεύει τον κόσμο με κακοφτιαγμένο UI και πεταμένο 1 απο τα 4 GB RAM. Τέλος, τι του λείπει; η 2κ οθόνη; που δεν θα χρειαστεί ΠΟΥΘΕΝΑ παρα μόνο να χαλάει την μπαταρία και να βλέπει τα εικονίδια στο μενού; μην παραπληροφορείς…Μόνο αν δεν είναι αδιάβροχο,μόνο τοτε, θα χρειαστεί κραξιμο.

Υ.Γ. όσο μέτοχος της Sony και να φαίνομαι, δεν είμαι.

Γιάννης1992

Έχει διπλό flash;

jim

X series + Z series = The best

navouxodonosoras

@kostas Z το z5 το έχω πάρει 3 φορές.. Όσο για το αν ξέρω τι κάνει και τι δε κάνει άσε να έχω άποψη δική μου.. Πάντως ούτε εγώ είμαι μέτοχος γτ αν σου πω τι έχω σίγουρα θα καταλάβεις ότι δεν είμαι hater. Πάντως για την ιστορία το p9 plus κάνει πολύ καλή διαχείριση αφήνω τα πάνω από 2,5giga πάντα ελευθερα

ΝΙΚΟΣ

Αυτά τα οικόπεδα πάνω – κάτω να ήταν μικρότερα (Θέλω οθόνη 5,5 + ) και εγγυημένη υποστήριξη
3 έτη αλά nexus. Γουστάρω τρελά Sony + Near stock Android

Γιάννης1992

@navouxodonosoras φαντάσου ότι το xperfomance έχει την ίδια βαθμολογία στο dxomark με το s7 και το htc10.Φαντάσου αυτό τι θα κάνει στο θέμα κάμερας.Θα συμφωνήσω με τον Κώστας Ζ ότι σημασία έχει να χρησιμοποιεί σωστά τη ram.Πάντως περιμένω να βγει και το lg v20 και θα δω αν θα στραφώ στο sony.Πάντως όσοι γνωστοί μου έχουν sony μου είπαν ότι τους βγήκαν σκυλιά και ότι έμειναν ευχαριστημένοι από θέμα αναβαθμίσεων.Αν έχει και διπλό led flash τότε θα πετάει(όχι και ότι με το μονό δεν πετάει)

Ανέστης

Αυτά τα bezels…Αμάν ρε σονυ

Apostolos

Κώστα έχω Z5 compact το οποίο είναι πανέμορφο και πολύ καλό…..αν δεν έχεις πιάσει πριν flagship από lg ή samsung που ξέρουν να φτιάχνουν κινητά.
Πριν το πάρω το Z5 compact είχα lg g4 το οποίο είναι πολύ καλύτερο, όλα λειτουργούσαν άψογα αλλά το έδωσα λόγο μεγέθους και κακής μπαταρίας.

tester

Αν τα ηχεία είναι ο λόγος για τα bezels, τότε χαλάλι. Πανέμορφο κινητό, καλή κάμερα (μένει να αποδειχτεί) αλλά θα μπορούσε να είναι F1.8 ή και χαμηλότερη για βραδυνές φώτο, τόσο δύσκολο είναι; Η Lg και η Samy που το κάνουν και έχουν τις καλύτερες κάμερες, είναι χαζές; Τα 3Gb δεν με πολυνοιάζουν αν έχει καλη διαχείριση της ram.
Βγάλε το ίδιο ρε Sony στις 5.5 in με μεγαλύτερη μπαταρία και 2Κ οθόνη και τότε κοντράρεις τα πάντα.

Κώστας Ζ.

@Γιάννης1992, δυστυχώς δεν πετάει με ενα led flash,τουλάχιστον το Ζ3 compact μου…απαράδεκτα βίντεο το βράδυ δεν φαίνεται τίποτα…οι φωτογραφίες εξαιρετικές αλλα ο φακος του βίντεο αθλιος…

@apostolos, δεν ειμαι φαν των μεγάλων κινητών, πανω απο τις 5 (και οι 5 οριακα) τα θεωρώ αβολα τα κινητά…. Ο κολλητός μου έχει S7 edge, απίστευτο focus στην κάμερα,αλλα ειναι τοσο άσχημο το edge στυλ…δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητα…ίσως το σκέτο s7 να μου αρέσει περισσότερο…αν με ρωτήσεις για κατασκευή, όχι, δεν μου αρέσει… Πολύ περισσότερο προτιμώ Z5 ή P9!

Κώστας Ζ.

@tester, σοφο, με τη διαφορά της (αχρηστης) 4Κμε την (άχρηστη) 2Κ

Γιώργος

Το πιο άσχημο κινητό που έχω δει εδώ και πολύ καιρό και πολύ πίσω σε χαρακτηριστικά. Φαίνεται ότι στην Sony δεν αρκεί το 2% και θέλουν να πάνε στο 1%.

Apostolos

Λοιπόν Κώστα, λίγη μνήμη, όχι καλή κάμερα, όχι αρκετά γρήγορο, ακριβό για αυτά που δίνει και άλλα πολλά.
Το μόνο καλό είναι το μαζεμενο μέγεθος και η αδιαβροχοποιηση (ειδικά αν ζεις Λονδίνο αξίζει)

John-John

Πανέμορφο αλλά από χαρακτηριστικά νομίζω έμεινε πίσω και η μπαταρία χαμηλή μου φαίνεται δεν ξέρω

Nick

Θα έπρεπε να έχει τον 821 snap 4gb ram και την oθονη του z5 premium να ήταν 5.5 inches 4k μετά και με τέτοια κάμερα δεν θα υπήρχε τίποτα καλύτερο…αλλά και με αυτά τα specs περνεις γερό εργαλείο κυρίως για την κάμερα που δεν παίζει να μην πάρει την πρωτιά από κανένα άλλο εδώ το xperfomance είναι ήδη πρώτο αυτό θα είναι μια dslr τσέπης.

alex

@ Apostolos

Γιατι βιαζεσαι τοσο πολυ να κακολογησεις ενα κινητο οτι δεν ειναι γρηγορο ή οτι δεν εχει καλη καμερα κ.λ.π ? Ακομα δεν το εχει παρει ανθρωπος αυτο το κινητο, μην προτρεχεις.

Apostolos

Alex στον Κώστα μίλαγα για το Z5 compact,

Κώστας Ζ.

@apostolos δεν το’χω πιάσει ποτε στα χέρια μου αν και ήθελα πολυ να πάρω αυτό αντι του z3 compact μου,δεν μπορούσα όμως. ..οχι αρκετά γρήγορο;! Το δικό μου έχει διαφορά 1-2 sec απο το S7 σε οτιδήποτε και αν το δοκίμασα, ΕΚΤΌΣ απο το άνοιγμα πολυ μεγάλων παιχνιδιών (gta san andreas)… Καμερα,αν είναι σαν του Ζ5 το αδικείς, γιατί ειναι παρα πολύ καλή, αλλιώς ξέρεις καλύτερα εσυ…
Οσο για τη μνήμη, σιγα τα ωα, βαζεις micro sd μέχρι 256 αν δεν κάνω λάθος (αν και τα 32gb για εσωτερικό χώρο είναι κατι παραπάνω απο καλα νομίζω)

Apostolos

Κώστα μνήμη ενώ ram, έχει μόνο 2 και φαίνονται. Γρήγορο εννοώ γενικά, έχει και λαγκ. Όλα αυτά σε σχέση με το LG g4 που είχα

Κώστας Ζ.

@apostolos,συμφωνώ σε ολα,ειναι όμως αδιάβροχο ενω το g4 δεν ειναι…ολα έχουν τα καλα και τα κακα τους

Tsagarogiorgis

Κάτοχος Xperia x..η κάμερα πάρα πολύ καλή ειδικά την ημέρα.. Το βράδυ αρκετά καλές.. Τώρα μπαταρία καλή..3gb ram είναι αρκετά και ευτυχώς που είναι fh.. Άμα ήταν 2Κ θα το είχα αλλάξει κρίνοντας από το LG g4 που είχε ένας φίλος..αυτο εδώ από θέμα κάμερας λογικά θα φυσάει.. Άμα δώσει και full manual settings θα τα εξαφανίσει όλα στο θέμα κάμερα..

Ιωάννης jb

Απογοήτευση.. Εκεί που έδειχνε να πηγαίνει στα 5ίντσα ξαναπάει σε 5.2.. Κουφό?? Θεωρώ πως έχει κάνει λάθος κίνηση.. Εντάξει κάμερα κορυφή… εντάξει μπράβο!!! Αλλά design??? Φαίνεται το χειρότερο τον τελευταίων ετών!! Μακάρι να με διαψεύσει η sony όταν θα το πιάσω αλλά δε το νομίζω!! Με το x performance είχα καλό προαίσθημα κ τελικά το design του συγκεκριμένου αποδείχθηκε ίσως κ το πιο όμορφο των τελευταίων ετών…. Τα 3 γιγα για να πω την αλήθεια με ξινιζουν λιγάκι… Όχι ότι θα έχει θέμα, είμαι 100% σίγουρος ότι από το s7 που έχει 4, αυτό με τα 3 θα δουλεύει καλύτερα… Αλλά ρε συ sony 3 είχες από εποχή z2… Φτάνει!!! από εδώ κ πέρα πάμε στα 4… Έλεος δλδ!!!! Για την rom εντάξει θα θέλαμε το κάτι παραπάνω αλλά δε πειράζει συμβιβαζόμαστε κ με 32αρα… Για ανάλυση ούτε καν λόγος, ή fhd δε μας χαλάει πουθενά… Για μπαταρία καλή…. Αδιάβροχο???? ok κομπλε… Συμπέρασμα…. Απαίσιο design.. Μακάρι να βγω ψεύτης!!! Κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο.. Βγάλε μωρή αρρώστια ένα 6ιντσο με 4k.. 64αρα rom… 4αρα ram… Μεγάλη μπαταρία… Αδιάβροχο στέρεο ηχεία κ όλα αυτά που μας συνηθίζεις να κλείσουν τα μαγαζάκια μερικοί!!!!! Εκεί που πέρυσι τρελανες το κόσμο φέτος τίποτα..… Συνέχεια »

nikosHSV

Παιδιά είμαι ανάμεσα στο M5 και στο και στο X compact αν και το M5 μου φαίνετε καλύτερο.Τι λέτε?

αγγελος

Ομορφο ειναι και δυνατο αλλα αυτη η sony κατι πρεπει να κανει με τα μπεζελ δε τη παλευει…προσωπικα note 7 που κανει και καφε αμα θες

bezilys

@Ιωάννης jb αν δεν κάνω λάθος είχα δει σε ένα βίντεο ότι θα βγει σε δύο εκδόσεις σε 32 και 64 giga rom

george

ρε παιδες υπομονη να βγει σε βιντεος τουλαχιστον στο youtube.
Για μενα 2 ειναι σιγουρα 1.θα ειναι πολυ καλο κινητο σε ολα οπως παντα εκανε η sony 2.θα ειναι πολυ ακριβο κ επηδη ο ανταγωνισμος επισης εχει καταπληκτικα τηλ σε τιμες απο 500 μεχρι 400 θα φαει παλι ξυλο.
εγω ενα z5c εχω κ ειναι κανονι πραγματικο,αλλα δεν ειμαι power user δεν ειμαι gamer οποτε αφηνω αλλους να κρινουν καλυτερα αλλα δεν δεχομαι οτι ειναι κακο τηλ.επισης δεν εδωσα τα λεφτα που ζηταγε η sony τα εδωσε αλλος για μισο χρονο κ το πηρα μεταχ στα 230 εδω κ 4 μηνες με εγγυηση μεχρι το 18.
τα μεταχ απο παιδια που εχουν τα κινητα σαν τα παιδια τους αξιζουν σαν αγορα με χιλια.
υ.γ https://www.phonearena.com/phones/size για αυτους που θελουν να εχουν μια ιδεα για τα μεγεθη απο τον καναπε τους στο pc.να καλιμπραρετε την οθονη πρωτα.

giannis

Για γελια…
πολυ άσχημο η μάλλον τελείως αδιάφορη φλατ βαρετή σχεδιαση. Και θα σας πχ με τι το συγκρινω: 6 χρόνια πριν η apple έφτιαξε ένα κινητό τόσο καλοφτιαγμένο που η ποιότητα της κατασκευής του το κάνε κουκλί. Το iPhone 4.
Μόνο η Samsung προσπαθεί από το Α και μετά με τα s6 s7 να κάνει κάτι ανάλογο… Η Sony θέλει κάτι να πει με αυτή τη λιτοτητα αλλά δεν…….
Από την άλλη όσο καλή διαχείριση ram και να κάνεις τα 4gb είναι μονόδρομος για να πουλήσεις.. 3 είχε το note 3 το 2013.
Έπειτα που είναι τα 4κ του Ζ5?
Που είναι το HDR?
Τέλωσπάντων που είναι unique selling point που θα κάνει αυτο το κινητό όχι το καλύτερο σονυ αλλά μια ποθητή ναυαρχιδα? Ένα χαρακτηριστικο που θα με κάνει να πω fuck lagsung fuck apple.

Nick

Καλά όχι ότι και να έβγαζε η Sony θα αρέσει σε όλους haters gonna hate always no matter what…αντε πηγαίνετε να σχολιάσετε τον βασιλεια των εκρήξεων.

Νωντας

Αδιαφορο απλα..

Nick

Νομίζω πως το Z3 μου παραμένει το ομορφότερο και πιο σικατο τηλέφωνο που έχουν βγάλει οι Ιάπωνες, οι οποίοι δεν λένε να καταλάβουν πως οι αριθμοί έχουν τεράστια σημασία για την μεγάλη μάζα καταναλωτών. Όσο σιγουριά και να έχουν ότι φτιάχνουν για ακόμα μια φορά το γκαζιαρικο αλαγκαριστο τηλέφωνο που πραγματικά ευτελιζει Samsung, LG, κλπ σε διαχείριση Ram αφήνοντας καθαρά περισσότερη μνήμη ελεύθερη, η μάζα θα κοιτάξει τυφλά ποιος την έχει μεγαλύτερη ως συνήθως. Οθόνη καλώς δεν έβαλαν μεγαλύτερη ανάλυση, νομίζω ότι οι premium FHD οθόνες που βάζουν τα τελευταία δύο χρόνια από το Z2 έως και το X performance οι Ιάπωνες είναι οι καλύτερες IPS LCD της αγοράς, θυμίζουν μικροσκοπικες Bravia. Κάμερα και ήχος θα είναι κορυφαία για άλλη μια φορά πιστεύω, δείτε τι παπάδες κάνει στην φωτογραφία το X Performance με το focus. Για άλλη μια φορά ωστόσο θα δείξουν πως όσο καλοί είναι στο να φτιάχνουν τηλέφωνα, τόσο κακοί είναι στο να τα πουλάνε.

tester

@Κώστας μπορεί να έχεις δίκιο οτι είναι άχρηστες οι 2Κ και οι 4Κ αλλά όταν είσαι σε τιμή στα ίδια και ακριβότερη απο S7 Edge, Moto Z Force κτλ, θα πρέπει να παρουσιάσεις κάτι αντίστοιχο, να μην μειονεκτείς, κάτι πρέπει να “πουλήσεις” στον πελάτη για να σε προτιμήσει.
Π.χ δεν κοστίζει τίποτα 1Gb Ram παραπάνω, γιατί να έχεις 3GB όταν όλοι έχουν πάει στα 4; Μερικές φορές πρέπει να παιζεις και το παιχνίδι του ανταγωνισμού.
“Πούλα” τα ηχεία σου, που είναι πλέον απο τα ελάχιστα με dual front facing speakers, “πουλα” την φωτογραφική σου και κοίτα να μην χάνεις σε χαζά χαρακτηριστικά όπως η ram.

Κώστας Ζ.

@tester, τουλάχιστον δεν σε κοροιδεύει στα μούτρα σου, ειχε πει οτι το FHD ειναι υπερ αρκετο, και το τηρει, κανει αψογη διαχείριση στα 3 και δουλεύει σαν το S7 Edge με 4, γιατι να τα αυξήσει τώρα; Όσο για το τελευταίο, ναι, οσο καλα κινητά κατασκευάζει, άλλο τοσο ανίκανη ειναι να τα προωθήσει η Sony…

δημητρης

αυτα που λετε για τα χαρακτηριστικα του τα σκεφτεστε πριν τα γραψετε η οχι? εχω το z1 και δεν μου κολλαει ουτε στα παιχνιδια ουτε πουθενα(ενταξει δεν παιζω και κανα τρελο παιχνιδι αλλα και παλι..)ειναι δυνατον να λετε οτι 3 ραμ δεν ειναι αρκετα?το λαπτοπ μου εχει 4..ελεος δηλαδη!!! οσο για την 2κ η 4κ οθονη ασχολιαστο!!!! βρηκα διαδοχο για το z1 μου!!!!

ghad21

Εχουμε και λεμε…Οθονη 5.2 σε κινητο διαστασεων 5.5(δεν το παιρνω σαν αρνητικο το full hd ok) 3giga ram, οχι ois(ποτε ενας ψηφιακος σταθερ. δεν μπορει να αντικαταστησει ενα καλο ois) f2.0 διαφραγμα και τουλαχιστον αδιαφορο design.Aντε και τον ψαγμενο η fan της σονυ να τον πεισεις,ομως αυτον που κυνηγαει τα specs και θελει οτι πιο τελευταιο κυκλοφορει και συγκρινει με αλλους,πως θα τον κανεις πελατη σου?Εκτος και αν δε σε ενδιαφερει να ανεβασεις το πολυ χαμηλο ποσοστο σου οποτε παω πασο.

One

Τη 4Κ οθόνη την έβγαλε περσι για τους φαν των VR Headset. Αν συγκρίνατε VR Headset ανάμεσα σε 4Κ και QHD τοτε θα βλέπατε τη διαφορά. Με γυμνό ματι εννοείται η FHD ανάλυση φτάνει και περισσεύει.

John-John

nikosHSV έχω το m5

Παπαροκας tiamat

Φαγαμε στη μαπα Αλλο ενα Μπεζελοφωνο του 70% screen to body ratio…

Αφου πανω κατω εχεις μπεζελ απο ενα στρεμα ,γιατι μωρη τουλαχιστον δεν εξαφανιζεις τα πλαινα μπεζελ που ειναι και η νεα ταση του bezeless!??

Ολοι -μεχρι κ η apple στο νεο 7- ανεβαζουν μπαταρια! Εσυ στο 2900 ακομα!

Η καμερα στο f 2.0 ακομα!

Και η νεα ασχημη ουλη για τη κεραια κατω στο πισω μερος του κινητου αμαυρωνει το οποιο καλο ονομα ειχε σαν sony στο design

Anakin

Τραγικό απλά απογοήτευση

ΛΛ

Μία χαρά τηλέφωνο είναι και με ωραίο design και ωραία χρώματα. Επίσης φαίνεται να είναι πολύ δυνατό με καλή κάμερα, μεγάλη αντοχή μπαταρίας και φυσικά η ποιότητα sony που όποιος την έχει δοκιμάσει ξέρει οτι τα κίνητα της αντέχουν στο χρόνο και δίνει πολλές και καλές αναβαθμίσεις.
Προσωπικά μείον της εταιρείας ειναι η συχνή αλλαγή ναυαρχιδων…. Βέβαια καλό για εμάς που τις αγοράζουμε φτηνά μετά από λίγο καιρό

alex

@ Apostolos

Α οκ τοτε συγγνωμη, λαθος μου.

nikosHSV

John-John, είναι καλό το M5?Σε δημιούργησε κανένα πρόβλημα με την κάμερα?Κολλάει καθόλου?

Νίκος Z5

Έχω πάρει μέχρι σήμερα τα Xperia Z,Z1,Z3 COMPACT,Z5.Οσο αφορά τις οθόνες από το Ζ2 και μετά είναι ίσως οι καλύτερες ips lcd της αγοράς . Όσο αφορά τις αναβαθμίσεις αυτές ξεπερνάνε σε διάρκεια τους 20 μήνες από την κυκλοφορία. Όσο αφορά την ram έχουν πολύ καλή διαχείριση και με 2 gb τρέχουν τα πάντα χωρίς να κολλάν,, δηλαδή τα 3gb είναι μια χαρά(αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορείς να δίνεις συσκευή με 3 gb σε ίδια τιμή με άλλη που έχει 4gb). Όσο αφορά τις κάμερες είναι πολύ καλές την ημέρα και με καλό φωτισμό αλλά νύχτα το φλας είναι της πλάκας. Ειδικά αν κάποιος δει τα φλας των Samsung και LG όπως επίσης δεν έχει πραγματικο manual mode. Για τον σχεδιασμό προσωπικά πάντα μου άρεσαν τα Sony και θεωρώ το τελευταίο το ομορφότερο που έχει βγει. Πρέπει όμως με βάση αυτά που δίνεις να βάζεις και τις τιμές. Γιαυτό και εγώ το τελευταίο που πήρα καινούργιο ήταν το Z1 από τότε μόνο μτχ σε καλή κατάσταση. Δεν δίνω πάνω από 300 ευρώ για κινητό ότι και αν είναι. Είναι πολλά τα 600-700 για κάτι που χάνει τόσο γρήγορα την αξία του.

John-John

nikosHSV μπα δεν κολλάει μόνο ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία η κάμερα απλά αργεί λίγο να αποθηκεύσει όταν χρησιμοποιείς κάποιο εφέ και η μπαταρία κρατάει δεν έχει θέμα τη μέρα τι βγάζει με νορμάλ χρήση

smart buyer

Sorry κιόλας ρε παιδια αλλα το ξερετε οτι πληρωνετε 700 + € για ενα κινητο που εχει τα ιδια ακριβως specs με το xiaomi mi 5 που κανει 290 €. Δηλαδη παιρνεις σχεδον 3 τετοια……

Ιωάννης jb

@smart buyer… Πάρε μ ένα κ μένα αλλά πρόσεξε αν βγει παραπάνω από 290 αλίμονο σου μετά…

nikosHSV

John-John λες να αγοράσω το ΧΑ ή το Μ5?

Ιωάννης jb

Μ5 πάρε πιο ωραίο κινητακι…

nikosHSV

Ιωάννης jb Οκ, και έμενα πιο πολύ μ’αρέσει το Μ5.Αλλά αν κανείς αναβάθμιση στο Μ5 είναι μέχρι το marshmallow 6.0.1.Μετά δεν μπορεί να κάνει την πιο καινούργια που θα βγει?

Ιωάννης jb

Θα πάρει κ 7αρι το m5 εδώ θα είμαστε… Δε θα το αφήσει χωρίς update

John-John

Και εγώ σε αυτά τα δύο ήμουν ανάμεσα απλά πήρα το m5 γιατί έχει ποιο καλή ανάλυση πιστεύω βέβαια ότι το xa θα έχει λίγο καλύτερη μπαταρία

smart buyer

Εξυπνάκια αν μ αφηνει το techblog να σ πω το site που το εχει 290 θα στο πω… Το banggood ειναι

Κωνσταντίνος Δ.

Σε όλα τα άρθρα για τη Sony από το Techblog, υπάρχουν οι κλασσικοί 10-15 που θα πούνε κάποια μειονεκτήματα των συσκευών ξεχνώντας τα πλεονεκτήματα. Προσωπική γνώμη για τη συσκευή. Ο σχεδιασμός μου αρέσει (ίσως όταν το δω από κοντά να αλλάξω άποψη, αν και δεν νομίζω). Τα περιθώρια μεν είναι μεγάλα, αλλά η συσκευή εξακολουθεί να είναι ωραία. Το FHD δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα σε μια οθόνη αυτού του μεγέθους! Στις 5.2″ δεν υπάρχει διαφορά από μια QHD, πέρα από όταν κάνεις zoom, όπου θα φαίνονται ελαφρώς περισσότερο τα pixels. Ίσα ίσα βέβαια έτσι έχει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Όσον αφορά τη RAM, 3 GB είναι καλά, όμως κι εγώ θα ήθελα να ανέβει στα 4! Ίσως αυτό θα το κρατούσα ως αρνητικό, όχι τόσο σημαντικό. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης στα 32 GB είναι ικανοποιητικός και μπορεί να επεκταθεί κατά πολύ, άρα εκεί δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Πάμε στην κάμερα. Είμαι σίγουρος ότι με το Triple Image Sensing και όλα τα υπόλοιπα που προστέθηκαν, θα πετάει! Η εμπρόσθια κάμερα πιστεύω ότι θα είναι αρκετά καλή επίσης. Τέλος, η μπαταρία στα 2900 mAh μου φαίνεται κι εμένα κάπως μικρή. Αλλά από τη σειρά Z και X ξέρουμε πως θα έχει μεγάλη… Συνέχεια »

nikosHSV

John-John πότε πήρες το Μ5?

John-John

Αρχές Ιουλίου επίσης έχω και το tablet Z

Nick_GR

Nokia N9

Κώστας Βλαχάκης

Nick_GR, Αυτο ναι!

Γιωργος Ε.

άλλη μια παντοφλα από τη sony

Ιωάννης jb

@ smart buyer… Ok πάρε μ ένα… Μόλις το έχεις στα χέρια σ πες μου… Στείλε το μ με αντικαταβολη… Κοίτα όμως μη σ βγει κοντά 4 κατοσταρικα κ ψαχνεσαι να καλύψεις μετά τα σπασμένα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.