Xiaomi Mi 5s & 5s Plus: Πάνω από 3 εκ. ενδιαφερόμενοι μέσα σε 24 ώρες

Τα Xiaomi Mi 5s & 5s Plus είναι τα νέα τέρατα του Κινέζου κατασκευαστή που ανακοινώθηκαν επίσημα την Τρίτη. Έρχονται με μεταλλική κατασκευή, προσεγμένο design, τετραπύρηνο επεξεργαστή, οθόνες στις 5.15 για το Mi 5s και 5.7 ίντσες για το 5s Plus.

Ακολουθώντας τα βήματα της Apple (όσον αφορά στο marketing), η οποία ανακοίνωνε τους αριθμούς παραγγελιών τις πρώτες μέρες, η Xiaomi έκανε γνωστό ότι μέσα σε μόλις 24 ώρες οι εγγραφές υποψηφίων αγοραστών των Xiaomi Mi5s και Xiaomi 5s Plus ξεπέρασαν τα 3 εκατομμύρια, ενώ οι πωλήσεις ξεκινούν σήμερα.

Να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για προ-παραγγελίες, αλλά για χρήστες που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά του Xiaomi Mi 5s ή Xiaomi Mi 5s Plus. Όπως και να έχει είναι και αυτό ένα πρώτο δείγμα ότι η Xiaomi κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα.

Η τιμή του Xiaomi Mi 5s είναι στα 299 δολάρια (3GB/64GB) και 344 δολάρια (4GB/128GB), θα διατεθεί σε ασημί, γκρι, χρυσό και ροζ χρυσό. Όσο για το Xiaomi Mi 5s Plus, κοστίζει περίπου 344 δολάρια το μοντέλο 4GB/64GB και 389 τα 6GB/128GB, ενώ θα κυκλοφορήσει στα ίδια χρώματα με τον μικρότερο αδερφό.

Τα δυο smartphones μοιράζονται χαρακτηριστικά όπως ο επεξεργαστής Snapdragon 821, ενσωματωμένη μνήμη 64GB/128GB UFS 2.0, το Xiaomi Mi 5s έχει οθόνη 5.15 ιντσών 1080p, κάμερα 12 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.0, αισθητήρα Sony IMX378 1/2.3, Ultrasonic αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και μπαταρία 3200mAh.

Το Xiaomi Mi 5s Plus ενσωματώνει μεγαλύτερη οθόνη 5.7 ιντσών 1920×1080 pixels, διαθέτει συμβατικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά φέρνει διπλή κάμερα στην πλάτη στα 13 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX258 και μπαταρία 3800mAh.

Xiaomi Mi 5s Plus

xiaomi mi 5s 3 millions, Xiaomi Mi 5s & 5s Plus: Πάνω από 3 εκ.  ενδιαφερόμενοι μέσα σε 24 ώρες

Xiaomi Mi 5s

xiaomi mi 5s 3 millions, Xiaomi Mi 5s & 5s Plus: Πάνω από 3 εκ.  ενδιαφερόμενοι μέσα σε 24 ώρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petros

Άλλο ενδιαφερομενοι, αλλο αγοραστές και εγω ενδιαφέρομαι για την καινούργια porche δεν σημαίνει ότι θα την πάρω κιόλας

Δημήτρης777

@petros

το λέει το άρθρο ότι δεν είναι προπαραγγελίες αλλά απλό ενδιαφέρον απλά είναι πιο εύκολο να δώσει κάποιος 250-360 ευρώ από το να δώσει 80000 και πάνω για μια πόρσε.

thomas

@petros σου έχει μοιρασει πολύ πόνο η xiaomi..Σε κάθε αρθρο βγάλε χολή.

chris

Λογικό. Με τετοια προσοντα κ τετοια τιμή…
Αν κυκλοφορουσε Ευρωπη κτλ, θα ειχε ισοπεδωσει τον ανταγωνισμο.

petros

thomas@τι πονο να μου δώσει η Κινεζια χαχαχαχσ, απλα σε ολα ριχνω χολή εγώ , ειμαι κακοχαραχτηρας

Γιωργος

Ρε παιδιά τσουρέκια μας τα έχετε κάνει με την xiaomi και να φανταστείτε ότι την συμπαθώ λίγο, μα κάθε φορά που θα μπω σε θέμα της κάποιος θα λέει μοιράζει πόνο ισοπεδονει τα πάντα και άλλα πολλά. Ούτε ποδοσφαιρική ομάδα να ήταν. Χαλαρώστε δε βρήκατε το χρυσομαλλο δερας αραχτε την πετσα σας μόνο Κίνα πουλά και στέλνει ταχυδρομείο χωρίς υποστήριξη χωρίς τίποτα. Μόνο τσέπη ανοίγει και λέει ευχαριστώ. Huawei αυτή είναι ο Κινέζος που λειτουργεί σαν εταιρεία σωστή όχι σαν πραγματικός Κινέζος δηλαδή σου πουλά και αν ζητήσεις χαρτί σε πατάει από το μαγαζί, έτσι κάνουν και εδώ Ελλάδα όλοι οι κατσαριδοφαγοι.

thomas

@Γιώργος Καταρχήν ποιος ασχολήθηκε μαζί σου και στα κανε τσουρέκια? Είδαμε και την υποστήριξη των μεγάλων όταν το κουμπι του s4 έκανε λες και είχε ενα κιλό άμμο απο κάτω. Ξέρεις ποια ήταν η επίσιμη απάντησή τους για ένα κινητό που όταν βγήκε ζητούσαν 800 ευρώ? ΄’Το κουμπί είναι λειτουργικό και δεν υπάρχει λόγος να αλλαχτει.” Οσο για την Huawei επειδή έχω περάσει και από αυτή, όταν θυμηθεί να δώσει μια αναβάθμιση τον χρόνο και αν, τα ξαναλέμε. Οπότε μέχρι τότε ”εχω αράξει την πέτσα μου” με τις ”κινεζιες ” μου και απλά γελάω με τα σχόλιά σας.

Γιωργος

Δε νομίζω το s4 να έκανε ποτέ 800.αυτα είναι τωρινα χουγια. Τα xiaomi είναι χωρίς ΦΠΑ. Αν είχαν τον ΦΠΑ θα ξεκίναγαν από 400 ευρώ. Ακόμα λίγα φανταζουν αλλά βάλε να είχαν και επίσημη αντιπροσωπία service θα είχαν ακόμα περισσότερο. Αλλά είναι δεν είναι τίμια τα service στην Ελλάδα δε μπορώ να κάνω αγορά μια συσκευή 300 ευρώ που κουβαλάει πάνω της αισθητήρες κεραίες οθόνη κάμερα ηχεία δέκτες μπαταρία και να μη ξέρω σε μια αστοχια υλικού ότι έχω έναν αντιπρόσωπο εδώ. Και μη μου πεις έχουν και αυτά εγγύηση όταν πρέπει να μπλεξω με emails ταχυδρομια και δε συμαζευετε. Τώρα δηλαδή θα σκασετε 400 ευρώ και μακάρι να βγει απροβληματιστο; Κινέζος μέχρι 150 θα εσκαγα σε περίπτωση που κάτι στραβωσει να μη λέω ότι έμπλεξα πολύ.

Γιάννης

Θα μιλήσω εγώ ως ο πλέον ειδικός για τα κινητά της Xiaomi.
Έχω στην κατοχή μου το Xiaomi Redmi Note 3 Pro, αγορασμένο από Ελληνικό κατάστημα. Το κινητό έχει ένα χρόνο εγγύηση, φοράει την επίσημη Ελληνική rom, αξεσουάρ μπορείς να βρεις πολύ άνετα να αγοράσεις, γιατί υπάρχει μεγάλη Ελληνική κοινότητα της Xiaomi εδώ, οπότε το κινητό υποστηριζεται και με το παραπάνω. Παίρνω συχνά αναβαθμίσεις, ήδη πέρασα στην έκδοση Android 6 και είμαι σίγουρος ότι αργότερα θα περάσω και στην 7. Μην λέτε ότι θέλετε μερικοί. Η Xiaomi στην Ελλάδα έχει περισσότερη υποστήριξη στις συσκευές της και από την Lenovo, η οποία Lenovo υποτίθεται έχει επίσημη παρουσία σαν εταιρεία στην Ελληνική αγορά.

Γιάννης

Όσον αφορά τα κινητά που βλέπω αυτήν τη στιγμή, πολύ καλή δουλειά από την Xiaomi για άλλη μια φορά. Ισχυρότατα και οικονομικότατα τα νέα smartphone.

Alexander Phoenix

Κάτοχος κινητού Xiaomi προσωπική μου γνώμη μεγάλη απογοήτευση. Σε σύγκριση τιμής με τεχνικά χαρακτηριστικά πολύ καλή. Αλλά το λειτουργικό έχει πολλά προβλήματα ακόμη. Οι beta εκδόσεις είναι σχετικά καλύτερες από τις stable, αλλά ακόμη πολλά bugs. Δεν το μετάνιωσα που αγόρασα μια τέτοια συσκευή γιατί τώρα ξέρω ότι πρέπει να τις αποφύγω.

petros

thomas@εχε το νου σου ολα τα κινεζικα ξιαομι, λεπρο 3,χαβαι,τσακι τσαν, τσαν τσον κ. λ. π εχουν πολυ sar και καινε τα εγκεφαλικα κύτταρα

thomas

@petros χαχα σταματα σε παρακαλώ με την γνωστή καραμέλα. Ιντερνετ έχεις οπότε ψαξτο και θα δεις σε σύγκριση με apple και samsung ποιος έχει περισσότερο sar. Εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις και μόνο γέλιο προκαλείς.

Γιάννης

@Petros

Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις φίλε. Το Xiaomi που έχω εγώ έχει Sar 0.56 σε αντίθεση με τα i-phone που έχουν πάνω από 1. Επίσης σχεδόν όλα τα Huawei έχουν χαμηλό Sar. Αν είσαι χρήστης i-phone θα πρέπει να αισθάνεσαι πολύ κορόιδο που δίνεις ένα σωρό λεφτά για να ψήνεται ο εγκέφαλός σου.

thomas

@ γιαννης αστον ήσυχο τον Πέτρο είμαστε φίλοι και απο άλλα θέματα της χιαόμι, με ωραία ποστ που κάνει. Βγάζει γέλιο.

Γιάννης

@thomas

Δεν σκοπεύω να το συνεχίσω. Απλά τις εμμονές μερικών δεν καταλαβαίνω.

petros

Γιαννης@δηλαδη ολοι κορόιδα ειναι παγκοσμίως που παιρνουν samsung και Apple και τα ξυπνοπουλια ειναι οσοι παιρνουν Κινεζιες με γνώμονα την τιμή και ας τους κοροϊδεύουν οι φίλοι τους στην καφετέρια

Γιάννης

@Petros

Πόσο χρονών είσαι? Αν είσαι ανήλικος δικαιλογείται η ανωριμότητά σου.

petros

Γιαννης@ 1η γυμνασιου παω αλλα ειμαι 42 ετων αλλα μενω συνέχεια στην ιδια ταξη για να τα μαθω σωστά

ΠΡΟΦΗΤΗΣ

η xiaomi εχει μεγαλη υποστιριξη στις ρομ γιατι ειχει ζητηση και πουλαει τρελα…μακαρι να μην ερθει ποτε στην Ελλαδα επισημα..

γιουρι γκαγκαριν

Αν και οτι xiaomi που εχω παρει ηταν και φτηνο και ποιοτικο (πχ mi band 2, xiaofang camera 1080p κτλ) εντουτοις δε θα εδινα πανω απο 250 στην xiaomi για κινητο. Ουτε χουαβει.. δυσκολα να εμπιστευτεις κινεζικο κινητο γιατι οκ σε 6 μηνες ολα καλα αλλα σε ενα ή δυο χρονια?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.