Xiaomi Mi Mix: Έχει μεγαλύτερα bezel απ’ ότι έδειξε η Xiaomi

Η Xiaomi έκανε εχθές τη μεγάλη έκπληξη και μαζί με το Xiaomi Mi Note 2, ανακοίνωσε και το Xiaomi Mi Mix. Πρόκειται σίγουρα για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και καινοτόμες συσκευές που έχουμε δει τελευταία από την Κίνα.

Αυτό που τραβά αμέσως την προσοχή είναι η οθόνη του Xiaomi Mi Mix με τα σχεδόν μηδενικά bezel στα πλάγια και την πάνω πλευρά. Εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι η 6.4 ιντσών οθόνη καταλαμβάνει το 91.3% της μπροστινής πλευράς του smartphone.

Κατά την διάρκεια της επίσημης ανακοίνωσης του smartphone, η Xiaomi μίλησε για την “edgeless” οθόνη, η οποία από τα renders φάνηκε πράγματι ατελείωτη. Ωστόσο, από τις hands-on φωτογραφίες που έρχονται από την Κίνα, τα περιθώρια δεν είναι τόσο λεπτά όσο στις promo εικόνες. Είναι πιο λεπτά από τα υπόλοιπα smartphones, αρκετά αισθητά και όχι ανύπαρκτα.

Όπως και να έχει όμως, το Xiaomi Mi Mix είναι μια εντυπωσιακή συσκευή με οθόνη 6.4 ιντσών QHD, 17:9 aspect ratio επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 128GB. Υπάρχει και ένα Pro μοντέλο με τον ίδιο επεξεργαστή, μνήμη RAM 6GB, χωρητικότητα 256GB και χρυσό 18k γύρω από την κάμερα στην πλάτη και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Έχει μπαταρία 4400mAh, κάμερα 16 Megapixel με PDAF, η εμπρόσθια κάμερα είναι τοποθετημένη στην κάτω πλευρά και είναι στα 5 Megapixel.

Ο Κινέζος κατασκευαστής έχει καινοτομήσει όσον αφορά στο ακουστικό και τον αισθητήρα εγγύτητας, τα οποία είναι κρυμμένα. Το Xiaomi Mi MIX χρησιμοποιεί ένα πιεζοηλεκτρικό κεραμικό driver για το ακουστικό και ένα ultrasonic αισθητήρα εγγύτητας, που λειτουργούν μέσω της οθόνης. Με την τεχνολογία αυτή ρίχνει δονήσεις μέσα από την οθόνη έτσι ώστε να ακούς κατά τη διάρκεια της κλήσης, χωρίς να είναι απαραίτητη η παραδοσιακή σχισμή στην οθόνη για το ακουστικό. Το σώμα του κινητού είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από κεραμικό.

Η διαθεσιμότητα ξεκινά από Κίνα 4 Νοεμβρίου με τιμή 517 δολάρια για την έκδοση έκδοση με 4GB RAM/128GB και η έκδοση με 6GB RAM/256GB έχει τιμή στα 590 δολάρια.

xiaomi mi mix bezel, Xiaomi Mi Mix: Έχει μεγαλύτερα bezel απ’ ότι έδειξε η Xiaomi

xiaomi mi mix bezel, Xiaomi Mi Mix: Έχει μεγαλύτερα bezel απ’ ότι έδειξε η Xiaomi

xiaomi mi mix bezel, Xiaomi Mi Mix: Έχει μεγαλύτερα bezel απ’ ότι έδειξε η Xiaomi

xiaomi mi mix bezel, Xiaomi Mi Mix: Έχει μεγαλύτερα bezel απ’ ότι έδειξε η Xiaomi

xiaomi mi mix bezel, Xiaomi Mi Mix: Έχει μεγαλύτερα bezel απ’ ότι έδειξε η Xiaomi

xiaomi mi mix bezel, Xiaomi Mi Mix: Έχει μεγαλύτερα bezel απ’ ότι έδειξε η Xiaomi

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
navouxodonosoras

Μα ισα ισα που τωρα μαυτα τα μπεζελ ειναι ακομα καλυτερο..Αποψη μου παντα..τρελο εργαλειο…αν βγει και με ιντερνασιοναλ εκδοση θα κανει παταγο

Ioannis

ελπιζω να ειναι amoled η οθονη κ οχι lcd για να λεει ασχημα!

Αλέξανδρος

Μα ακριβώς ακόμη καλύτερα, θα έχει και καλύτερη αντοχή στις πτώσεις. Αν έβρισκε κατευθείαν οθόνη στο πέσιμο δύσκολα θα άντεχε.
Σαν χρήστης του Z ultra ήμουν για το mi max ( γιατί η Sony κοιμάται και δεν το βλέπω να βγάζει άλλο τέτοιο εργαλείο ) αλλά αυτό είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ. Μπράβο στην Xiaomi, 6,4″ σε 5,5″ διαστάσεις.

9gag

Ακόμη απορω για το νόημα ύπαρξης αυτού του άρθρου…

George

Πραγματι πιο ομορφο απο τις δικες της εικονες. Με ξενιζαν λιγο, καπως δε μου καθοταν σε αυτα που εχουν συνηθίσει τα ματια μου ενω με αυτη την ελάχιστη κορνίζα με παει σε κινητό.

Chris_BMW

Δεν πιστεύω στα μάτια μου με τα σχόλια ! Μπράβο ! Που σας κορόιδεψαν στην παρουσίαση ! Για αυτό μια ζωή θα ειναι “κινεζικά” Απο την άλλη προσπαθώ να μετρήσω τα θετικά σχόλια εδω μέσα αν αυτήν την κοροϊδία την έκανε η Apple……Παρόλα αυτά ακόμα κ έτσι το κινητό ειναι πολυ όμορφο κ κάτι διαφορετικό απο όσα έχουμε δει..

giannogeorge

Καλά, το είδα σε βίντεο του MKBHD και τι να πω, χάλια πωπω, τεράστια μπέζελς

(έλεος)

Κωστας

Πω πω χριστε μου τι τέρας είναι αυτό!

NikosAr

Χα χα χα …. χθές θεός … σήμερα χάλι μαύρο !!

John S.

Εντυπωσιακό ειναι αλλά όμορφο δε το λες…

Apostolos

Ακόμα καλύτερα να αντέχει τις πτώσεις.

bezilys

Ναι αντί για 0.5 ασπουμε πήγε 0.10 χαχαχαχα

Γιώργος Καπ.

Παιδιά τα bezels αυξήθηκαν ως δια μαγείας διότι στις φωτό το κινητό φοράει θήκη. Δείτε το βίντεο του Marques Brownlee και θα δείτε ότι η xiaomi δίνει δώρο και μια μαύρη θήκη.

Πέτρος

Καλύτερα. Με αυτά που λέγανε ότι θα έχει, το κινητό θα ήταν unusable.

TERMANOLOGY

Παντοφλα….σιγα μην κουβαλαμε μαζί μας και οθονη 14 ιντζων.

στε

κινηταρα απο τις λιγες. πολυ ωραιες και καλοδεχουμενες οι νεες τεχνολογιες.
μολις απεκτησα το mi max που ειναι κορυφη,και διαβαζοντας το αρθρο της παρουσιασης του κινητου..απλα ζηλεψα.
αν συνεχισει ετσι η xiaomi με αυτες τις τιμες και αυτην την ποιοτητα ,σε 5 χρονια θα ειναι νουμερο 1 μαρκα παγκοσμιως.

Λευτερης

TERMANOLOGY ως συνηθως δεν εχεις ιδεα τι λες. Το κινητο λογω των μιλρων bezel εχει σχεδον το ιδιο μεγεθος με το iPhone 7 plus

ChristosT

https://www.youtube.com/watch?v=m7plA1ALkQw
Χάλιαααααα…δεν φαίνεται το κινητό, αργό , ποιότητα τι να λέμε…γεμάτο lags, χάλια κάμερα…

Μία κόντρα παρακαλώ με Iphone 7 για να μάθουν οι κινέζοι τι θα πέι ταχύτητα.
Ρέ…ρίχτε bazels αλλά Iphone για να φαίνεται το μηχάνημα…τολμήσατε να βγάλετε τα bezels και το θεωρείτε και innovation; έλεος…

George

Αυτη η xiaomi ρε παιδια γιατι δε βγαινει εκτός κινας; δεν ηρθε η ωρα να κανει το βημα; μακαρι να ερθει Ελλάδα κ ας ειναι πιο ακριβα. Δε ξερω αλλα δε μπορω να διαθεσω πανω απο 150 ευρω για κατι το οποιο δεν εχει φυσικη υποστήριξη. Δηλαδη σκέφτομαι λαθος;

Παντελης!

Ο άλλος νομίζει ότι το 0.5 είναι το μισό από το 0.10, τι συζητάμε τώρα??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.