Παρασκευή
15/10/2010

Sony VAIO 2010

Επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη φήμη της, συνδυάζοντας μοναδικά την πρωτοποριακή τεχνολογία με την εξαιρετική σχεδίαση, η Sony επέλεξε να συστήσει τα νέα μέλη της οικογένειας VAIO σε συνεργάτες, φίλους και δημοσιογράφους με έναν πραγματικά εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο.

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο όπως το Q.O.R., όπου οι ιαπωνικές γεύσεις συνδυάζονται με την ευρωπαϊκή αισθητική, το ρόλο του ξεναγού στο νέο, μαγικό κόσμο του VAIO ανέλαβε ο κ. David Spaeth, Training Expert – Sony VAIO Mobile of Europe, ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Τα δεκατρία συνολικά νέα μοντέλα που διακόσμησαν τον όμορφο χώρο του εστιατορίου και συγκεκριμένα τα μοντέλα των σειρών E (14’’/15,5’’ και 17,3’’), F, S, Z και P εξέπληξαν θετικά τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν και να απολαύσουν από κοντά τα πρωτοπόρα χαρακτηριστικά, το ξεχωριστό design και τα εντυπωσιακά χρώματα του φθινοπωρινού line-up. Με τα νέα αυτά προϊόντα η Sony δίνει την ευκαιρία για μια ακόμα συναρπαστική ματιά στο μέλλον των φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών είτε τους χρησιμοποιεί κανείς στη δουλειά, είτε για διασκέδαση.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η loula λέει:

    πολυ ωραια η φετινη σειρα!!

  2. Ο/Η PAOKI λέει:

    Θελωωωωωωωω

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.