Διέρρευσε το Android 4.3 για το Samsung Galaxy Note II

Η Samsung εργάζεται σκληρά για να φέρει σε όσες περισσότερες συσκευές μπορεί την νέα έκδοση του Android 4.3 το ταχύτερο δυνατόν. Μία από τις συσκευές που σύντομα αναμένεται να λάβουν την σχετική ενημέρωση, είναι το γνωστό μας Samsung Galaxy Note II και να το καταστήσει συμβατό με το Galaxy Gear, το έξυπνο ρολόϊ της εταιρείας, που ανακοινώθηκε παράλληλα με το Galaxy Note 3.

Το Galaxy Gear απαιτεί τις τελευταίες ενημερώσεις για το Bluetooth 4.0 LE που υπάρχουν στο Android 4.3.

Από ότι φαίνεται η ενημέρωση για το Samsung Galaxy Note II πρέπει να είναι πολύ κοντά πριν την επίσημη διάθεση της, γιατί μία δοκιμαστική έκδοση του λογισμικού διέρρευσε στο Internet. Η έκδοση έχει την ονομασία N7100XXUEMJ5. Η Samsung αναμένεται να διαθέσει επίσημα την έκδοση Android 4.3 για το Galaxy Note II μέσα στον Νοέμβριο.

Πέρα από τις βελτιώσεις στο UI ή την συμβατότητα με το Galaxy Gear, η νέα έκδοση φέρνει νέα εμφάνιση στις ρυθμίσεις (με καρτέλες), το Samsung Knox καθώς και το Samsung Wallet.

Android 4.3 Galaxy Note II, Διέρρευσε το Android 4.3 για το Samsung Galaxy Note II

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris1988

Ολα καλα κι ωραια…

Θελω ομως τα νεα S Pen Features οπως το Pen Window… Ουτε λογος για αυτα…

Δομήνικος

@Thodoris1988 Αυτές οι λειτουργίες χρησιμοποιούν πολύ ram γιαυτό και το note 3 έχει 3gb. Στο 2 πολύ πιθανόν να προκαλούσε προβλήματα όπως lag και crashes.

Dionisis

Καλή κίνηση από Samsung και σχετικά γρήγορα.

dimitrissa

@Δομήνικος Δεν ισχύει κάτι τέτοιο με την Ram . Είναι αρκετά τα 2 Gb . Custom roms οι οποίες έχουν όλα τα features του Note 3 με το πενάκι δουλεύουν ταχύτατα..

…Άλλοι είναι οι λόγοι..

jonjon

Εγώ να μεταφέρω εφαρμογές στην κάρτα με την 4.3

giorgio

Άντε ρε Samsung, έχουμε μείνει με το Galaxy SIII στο χέρι τόσους μήνες.
Είδατε το θέτω σεμνά.

Thodoris1988

Οι λογοι παιδια ειναι οτι αν βαλεις τα features του Note 3 στο παλιο μοντελο, πανε οι πωλησεις του νεου μοντελου, αν σκεφτει κανεις οτι σαν Specs το Note 2 θα αντεξει για πολυυυυ ακομα και εγω προσωπικα αν εξαιρεσεις τα features δεν βλεπω ουσιαστικο λογο αναβαθμισης. Τα specs; Ναι οκ, δε νομιζω οτι πλεον υπαρχει λογος για αλλαγη συσκευης καθε χρονο!

giorgio

@Thodoris1988 έχεις απόλυτα δίκιο. Αν είχε πάρει τελικά εδώ και μήνες την 4.2.2 το S3 (που έχω δει από κοντά και έχω χρησιμοποιήσει σε S4 mini και είναι πραγματικά απίστευτη έκδοση) ποιος ο λόγος να πάρει κανείς ένα S4 ενώ βρίσκει το S3 σε πολύ καλύτερη τιμή και μην κοροϊδευόμαστε, τα specs του S3 θα είναι για πολύ καιρό ακόμα κορυφαία.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι άδικο αυτό για τους κατόχους μιας τόσο κορυφαίας συσκευής όπως είναι το S3. Τέλος πάντων. Άντε έστω και τώρα να δώσουν την αναβάθμιση.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Το ΝΟΤΕ 2 δεν εχει να ζηλεψει πολλα απο το 3…οσο για την ram ειναι μονο 500-600 mb παραπανω…2.38gb αληθινα. Συμφερει πολυ το 2 τωρα με την αναβαθμιση σε 4.3, ειδικα τωρα που η τιμη του στο πλαισιο εχει 349.

tech21man

500-600 mb συνολο που εχει (ακομη λιγοτερα πραγματικα) το Nexus s τρεχει την 4.3 cyanogen χωρις κολληματα. Φυσικα και μετραει τοση μνημη παραπανω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.