CyangenMod 12, τα πρώτα screenshots με Material Design

Φέτος η Cyanogen έχει τραβήξει τα βλέμματα με το value for money OnePlus One το οποίο συζητήθηκε αρκετά μέσα στο 2014, αλλά και χάρη σε συνεργασίες της με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ινδία, τη Micromax. Από τότε που είδαμε το βελτιωμένο Android Lollipop από την Google, η εταιρεία προσπαθεί να φέρει όσο πιο γρήγορα γίνεται την 12η έκδοση του CyanogenMod Android customization.

Το CyanogenMod 12 θα έχει το νέο flat Material Design που λανσάρει φέτος η Google ενώ φαίνεται πως υπάρχει νέο music player και messaging features. Από τα παρακάτω screenshots μπορούμε να πάρουμε μια αρχική γεύση για το τι θα φέρει ενώ τέλος του έτους που θα είναι έτοιμο, θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. Η κυκλοφορία του CyanogenMod 12 αναμένεται αρχές του 2015.

cyanogenmod 12, CyangenMod 12, τα πρώτα screenshots με Material Design

cyanogenmod 12, CyangenMod 12, τα πρώτα screenshots με Material Design

cyanogenmod 12, CyangenMod 12, τα πρώτα screenshots με Material Design

cyanogenmod 12, CyangenMod 12, τα πρώτα screenshots με Material Design

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
man7

Στον player ειναι πολυ ωραιο

Me

Περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει να το περάσω στο κινητό μου.

vasilis

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το CM12 είναι τα ταχύτατο και τρώει μόνο 400-500 ram, το έχω στο Galaxy S5 κοντά ένα μήνα και το έχω σαν βασική ρομ.
Χάνω βέβαια heart rate και finger print scanner αλλα κερδίζω τρελή ταχύτητα,λίγο πιο γρήγορο απο το official lοlipop της samsung αλλα με πολύ πιο μικρή κατανάλωση ραμ.
Και κάνω update κάθε 3-5 μέρες λόγο beta αλλα ειλικρινά ακόμα δεν έχω δει πρόβλημα και ας είναι σε beta.
Απορώ πως γίνεται η samsung να μην μπορεί να βγάλει ένα ελαφρύ και γρήγορο firmware…

Θέμης

Samsung Galaxy S2 PLUS με CM12 Android 5.0.1 Lollipop πετάει!!!!!!!!

inblx

Nexus 7 (2012) με CM11 official, μπήκε με το cm installer. Πολύ καλη ROM, με πολλές επιλογές παραμετροποίησης, σταθερή και εύκολη η εγκατάσταση. Θα περιμένω να βγει η Stable έκδοση για να την περάσω στο nexus. Επίσεις θέλω να περάσω μια Lollipop ROM στο Xperia Sp, unofficial βέβαια.
Cyanogen Mod χρησιμοποιώ από το Xperia neo V που είχα παλιά. Από τότε είναι, αν όχι η καλύτερη, μια από τις καλύτερες ROMs που υπάρχουν. Και μια από τις που λίγες, αν όχι η μοναδική, που δίνει OTA updates. Αν και τελευταία θέλει μερικές… πατέντες για να δουλέψει σωστα το ΟΤΑ.

Η εφαρμογή των μυνημάτων υπάρχει εδώ και καιρό στο Play Store, είναι η official της google.

@Θέμη, από μνήμη πως τα παει? Το κινητό που αναφέρεις νομιζω πως έχει 1GB RAM, πόση σου αφήνει ελεύθερη. Ρωτάω γιατί εγώ με το SP, περνώ ένα μαρτύριο. Γεμίζει η RAM για πλάκα, μιας και η Sony μου έχει αφήσει 189-230ΜΒ ελεύθερα. Έχει γίνει πλεον 1 app at the time το κινητό.

Άλεξ

Παιδιά θέλω να βάλω CM 12 στο κινητό μου,έχω το S3 Mini μπορεί να μου κάποιος αν έχει εμπειριες μαζί του πως τρέχει το Lolipop?

johnnie

Περιμένω CM12 και στο HTC desire HD μου, προς το παρόν τρέχω CM11.

ilias Ch.

Και εγώ για το HD 2….

Panos7GR

Μόνο Omni ROM. Με custom ROM που γίνανε εταιρίες δεν ασχολούμαι…

Χριστόφορος

Πως κανουμε εγκατασταση το CM12 Android 5.0.1 Lollipop. Βοήθεια!!!! samsung galaxy s2!!!

Aris

Παιδιά καλή η cyanogenmod σταθερή δε λέω αλλά…….. Νομίζω η καλύτερη ρομ…. Liquid smooth! Απλά υπερπληρης με πάρα πολλά χαρακτηριστικά και ταχύτατη! Η cyanogenmod μπροστά της πολύ απλή και λίγη……. Μην φλασαρετε ακόμα ρομ lollipop λόγω επειδή είναι ακόμα πολύ πρωιμες και έχουν bugs… Μείνετε λίγο ακόμα στην 4.4.4. Με το νέο έτος!!!

Ηλίας

Έχω cm11 στο nexus 4 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ενώ έλεγα να κατεβάσω android 5 διαβάζω το άρθρο και μάλλον θα περιμένω το cm12. θα γίνει αυτόματα η αναβάθμιση στο κινητό μου?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Cyanogen cyanogen mod

Cyanogen: Βάζει τέλος σε όλες τις λειτουργίες του

Σε ένα δελτίο τύπου που έδωσε στην δημοσιότητα η Cyanogen, αποκάλυψε ότι από τις 31 Δεκεμβρίου, όλες οι υπηρεσίες της θα διακοπούν, συμπεριλαμβανομένου της υποστήριξης για τα nightly builds. O open-source κώδικας θα παραμείνει διαθέσιμος για όποιον θέλει να εργαστεί πάνω σε αυτόν.

Software Cyanogen Cyanogen OS

Cyanogen: Τέλος στα σχέδια για τη δημιουργία δικού της mobile OS

H Cyanogen είναι η εταιρεία πίσω από τη δημοφιλή CyanogenMod ROM, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παραμετροποιήσουν σχεδόν κάθε πτυχή του Android smartphone ή tablet. Υπάρχει πληθώρα ROMs για Android, όμως η CyanogenMod είναι αναμφισβήτητα από τα μεγαλύτερα ονόματα.

Business Cyanogen cyanogenmod

Cyanogen: Απολύσεις και στροφή στη δημιουργία apps

H CyanogenMod ήταν και είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες Android ROMs. Ειδικά την εποχή που οι κατασκευαστές συνήθιζαν να φορτώνουν τα κινητά τους, η CyanogenMod έφερνε ένα πιο γρήγορο και πιο καθαρό user interface στο Android smartphone.

News Cyanogen

Cyanogen 13: Δίνει μια γεύση απο Marshmallow σε 7 smartphones και tablets

Πολλοί είναι οι χρήστες που ανυπομονούν να πάρουν μια γεύση απο το νέο Android Marshmallow και η Cyanogen τους δίνει αυτήν την ευκαρία, τουλάχιστον σε κάποιους απο αυτούς, μιας και τα τελευταία build του Cyanogen 13 nightlies βασίζονται στο Android 6.0.